Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

QUOTE(zyzna @ 2010 08 13, 10:52)
mes jau po krikšto, užsakinėjom tortą pas Gulbinienę, skonis toks 'pusiau' buvo, vyšniukas ir konkorežis, nors konkorežis patiko daugumai. Papuošime man trūko kruopštumo  doh.gif taip kažkaip tep lep padaryta buvo. Kainavo virš 200lt  doh.gif daugiau iš Gulbinienės nebe užsakinėsiu tortų  schmoll.gif  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif o jeeezau, virs 200 lt sitas tortas??? kiek cia kg?
Atsakyti
Žinokit aš kažkaip irgi nelabai jau sužavėta šį kart likau Gulbinienės torčiuku blush2.gif

pagrindinis priekaištas - buvo gerokai per saldus unsure.gif

atrodė štai kaip:

user posted image

na, kad papuošimai "drugeliai" nuo karščio pavirto į neatpažintus objektus - tai čia kaip sakant oro neužsisakysi .... rolleyes.gif bet pats skonis kažkaip šį kart deja deja schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 13 rugpjūčio 2010 - 15:50
[quote=Rasicka*,2010 08 13, 16:47]

pagrindinis priekaištas - buvo gerokai per saldus unsure.gif
m

O koki skoni buvot uzsisakiusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shanty: 13 rugpjūčio 2010 - 16:09
Shanty - "Kriaušiuką" ax.gif

Prieš porą metų buvau pirkus - likom tikrai visi svečiai be išimties sužavėti - šį kart kažkaip nežinau, nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2010 08 13, 16:47)
Žinokit aš kažkaip irgi nelabai jau sužavėta šį kart likau Gulbinienės torčiuku  blush2.gif

pagrindinis priekaištas - buvo gerokai per saldus  unsure.gif

atrodė štai kaip:

na, kad papuošimai "drugeliai" nuo karščio pavirto į neatpažintus objektus - tai čia kaip sakant oro neužsisakysi ....  rolleyes.gif bet pats skonis kažkaip šį kart deja deja  schmoll.gif

Neperskaicius komentaro, ziurejau ziurejau kas ten ant pagaliuku biggrin.gif na bet kepykloms brokas neatleistina... sone taip negraziai mase paglamzyta... jei nepaslaptis, koks svoris, ir kiek kainavo? padarytas tikrai atmestinai mano akimis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 13 rugpjūčio 2010 - 16:56
Čia mažytis jis - mums tokio tereikėjo, nes praktiškai dėl foto ėmiau - gi per tokius karščius tikrai nesinori labai jau daug saldumynų ...
Tik kad va, kad ir foto nelabai kokios rolleyes.gif Na, bet kaip sakant, dabar jau praeitis smile.gif

Panašiai apie 1kg.300 gr. tiksliai dabar jau nebepamenu biggrin.gif sumokėjau apie 64lt. rolleyes.gif
+ 55lt. užstatas už veidrodį, iš kurių 50 gražinama, jį pristačius atgal, o 5lt. lieka už nuomą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2010 08 13, 18:04)
Čia mažytis jis - mums tokio tereikėjo, nes praktiškai dėl foto ėmiau - gi per tokius karščius tikrai nesinori labai jau daug saldumynų ...
Tik kad va, kad ir foto nelabai kokios  rolleyes.gif Na, bet kaip sakant, dabar jau praeitis  smile.gif

Panašiai apie 1kg.300 gr. tiksliai dabar jau nebepamenu  biggrin.gif  sumokėjau apie 64lt.  rolleyes.gif
+ 55lt. užstatas už veidrodį, iš kurių 50 gražinama, jį pristačius atgal, o 5lt. lieka už nuomą  4u.gif

Omaigat... unsure.gif sakyciau brangokai... na gulbiniene yra gulbiniene... populiaru uztai brangu...
Atsakyti
Ai, kaip sakoma ne piniguose laimė, tai tik va, kad gaila, kad akyse tirpo mums jis - tai tik greit nupyškinom prisiminimui, kad toks iš vis buvo ir viskas, buvo suvartotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2010 08 13, 18:17)
Ai, kaip sakoma ne piniguose laimė, tai tik va, kad gaila, kad akyse tirpo mums jis - tai tik greit nupyškinom  prisiminimui, kad toks iš vis buvo ir viskas, buvo suvartotas  lotuliukas.gif

Siaip kepyklos turetu su puosimu siek tiek padirbeti, ir zmogui siulyti tokiu karstu metu kazka kita, nei tirpstancius dalykus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 13, 20:04)
Siaip kepyklos turetu su puosimu siek tiek padirbeti, ir zmogui siulyti tokiu karstu metu kazka kita, nei tirpstancius dalykus..  g.gif

o mums Gulbinienes parduotruves pardaveja patare ka geriau pirkti per tokius karsčius pvz. simtalapi thumbup.gif niekas neištirpo,viskas buvo savo vietoj
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Mūsų krikštynų tortukas:

user posted image
Atsakyti
smagi idėja su traukinuku thumbup.gif o tik klausimas, kodėl jis ant vandens imitacijos dekorgeliu pavaryta g.gif prašėt šitaip??? kodėl ne tarp kokių smulkių gėlyčių ir žalios žolytės??? g.gif na čia tik man tokie klausimai ir gali iškilti blush2.gif ax.gif
Atsakyti