Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

QUOTE(mmergyte @ 2010 08 03, 20:28)
as galvoju kad kur geri gaminiai tai rekomendacijos eina is lupu  i lupas..nemanau kad kazkas uzsakineja pagal skelbimyus kokiam skelbiu.lt ax.gif

drinks_cheers.gif
jau geriau pas patikima zmoguti pazystama keptis

o ten pas Gulbiniene tai dar plius uz "varda" moki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 08 03, 23:51)
drinks_cheers.gif
jau geriau pas patikima zmoguti pazystama keptis

o ten pas Gulbiniene tai dar plius uz "varda" moki  unsure.gif

nemanau, kad uz varda moki, nes nei ant vieno torto nebuvo uzrasyta...juokauju, bet man ten patys skaniausi tortai, o kainos paprastu labai normalios, kai norisi sedefro, nereikia tiketis, kad kainuos kelis desimtis, aisku, kad suma bus padori, uzsakyk minimaliu papuosimu ir piniginiai bus lengviau, bet kad didesnem sventem norisi dar ir kad grazu butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evutukas @ 2010 08 04, 00:08)
nemanau, kad uz varda moki, nes nei ant vieno torto nebuvo uzrasyta...juokauju, bet man ten patys skaniausi tortai, o kainos paprastu labai normalios, kai norisi sedefro, nereikia tiketis, kad kainuos kelis desimtis, aisku, kad suma bus padori, uzsakyk minimaliu papuosimu ir piniginiai bus lengviau, bet kad didesnem sventem norisi dar ir kad grazu butu 4u.gif

o manote namie neimanoma sukurti sedevro?as kaip tik galvoju kad imanoma.. ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 04, 00:17)
o manote namie neimanoma sukurti sedevro?as kaip tik galvoju kad imanoma.. ax.gif  ax.gif

bet kaina netikiu, kad bus mazesne, turiu keleta moteriskiu, kur viena nuostabu napaleona kepa, kita eglutes, bet napaleono kaina 80 lt, o pabarstytas tik trupiniais
ir ziurint kokia moteriske, nes mankepykloj daug steriliau viskas atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutukas: 03 rugpjūčio 2010 - 23:31
QUOTE(evutukas @ 2010 08 04, 00:31)
bet kaina netikiu, kad bus mazesne, turiu keleta moteriskiu, kur viena nuostabu napaleona kepa, kita eglutes, bet napaleono kaina 80 lt, o pabarstytas tik trupiniais
ir ziurint kokia moteriske, nes mankepykloj daug steriliau viskas atrodo

na zinoma ziuritn kokai moteriske,bet jei nebuvot niekad konditerijos ceche tai manau dag ir nematet blush2.gif dabar palyginkim..jei as kepu namie torta tai naudoju kaimiskus kiausinius biskvitui,kokybiskus miltus..ir ta torta darau butent jums,o ne eilini tortuka is tos dienos darbo.. 80lt,bet neparaset kokio svorio.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 04, 00:45)
na zinoma ziuritn kokai moteriske,bet jei nebuvot niekad konditerijos ceche tai manau dag ir nematet blush2.gif  dabar palyginkim..jei as kepu namie torta tai naudoju kaimiskus kiausinius biskvitui,kokybiskus miltus..ir ta torta darau butent jums,o ne eilini tortuka is tos dienos darbo.. 80lt,bet neparaset kokio svorio.. ax.gif

2,5 kg, skanus baaisiai, bet kai norisi grazucio, renkuosi kepykla
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2010 08 03, 19:32)
drinks_cheers.gif nuplėš mus  lotuliukas.gif  kokį išsirinkai??  bigsmile.gif

Dvieju aukstu su batukais ale kaip ta is Maximos, nu grazus jis man labai wub.gif doh.gif o skonius emiau pauksciu piena ir napoleona ax.gif tokie neutralus ax.gif man gulbeniens tortai skanus 4u.gif ieskojau kas galetu namie iskepti, bet neradau verysad.gif todel issirinkau gulbiniene 4u.gif
Atsakyti

musu buvo va toks, gal jau siuo metu pabodes, bet man labai grazus wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutukas: 04 rugpjūčio 2010 - 12:08
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 08 04, 14:53)
wub.gif  man labai  wub.gif  o kur uzsaket?

pas gulbiniene
Atsakyti
QUOTE(evutukas @ 2010 08 04, 12:08)
musu buvo va toks, gal jau siuo metu pabodes, bet man labai grazus wub.gif

http://hotimg23.fotk...IMGP9454-vi.jpg

Musu tortas irgi toks pat buvo, tik melynas wub.gif Labai grazus wub.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau, bet nieko nerandu apie Alkavos tortus atsiliepimu. Ar nei viena nebandete uzsakyti krikstynoms? Man ten yra neblogu tortu...Bet noretusi kitu nuomoniu paskaityti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanty @ 2010 08 06, 16:06)
Skaitau skaitau, bet nieko nerandu apie Alkavos tortus atsiliepimu. Ar nei viena nebandete uzsakyti krikstynoms? Man ten yra neblogu tortu...Bet noretusi kitu nuomoniu paskaityti unsure.gif

Man pvz neskanus Alkavos tortai schmoll.gif bet zinoma, cia skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti