mes uzsakinejom pas gulbiniene, labai skanus man ten visi tortai, bet kankorezis super, ir seneliu auksinem vestuvem padare nuostabu torta, musu buvo lygiai toks pats, kaip yra maximos puslapyje krikstynu, rozinis, labai buvo grazus, o seneliams padare aukso spalvos dvieju aukstu, su senovine vestuviu nuotrauka senoviskuose remeliuose ant virsaus, o karsciai tuo metu buvo, tai apatinis buvo napaleonas su karameliniu kremu ir kankorezis, spec dare, kad neprarugtu, o dar ir ta pacia diena atvese pries baliu, 60 km reikejo vest, aisku, mokestis koks buvo, bet patogu, kai sitaip susitarti gali, man ten tortai skaniausi, nuo vestuviu ten visada gimtadieniams vaiku sakomes, nes ir grazus, ir skanus
nu man tai kaip megstanciai morengus, tai super, as po seneliu sventes gera gabaliuka parsitysiau ir i namus, tai kelias dienas megavausi, as mergaitem visada toki darau todel, kad kai karsta geriausias variantas
nu man tai kaip megstanciai morengus, tai super, as po seneliu sventes gera gabaliuka parsitysiau ir i namus, tai kelias dienas megavausi, as mergaitem visada toki darau todel, kad kai karsta geriausias variantas
mes toki uzsakem apacia ananasinio skonio o virsus meliniu skonio.Uzsakinejom Elguvoj, sake apie 140 lt kainuos.Krikstynos rugpjucio 14 diena tai galesiu po sventes pasakyt ar skanus buvo