Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

QUOTE(Olaiva @ 2010 08 01, 19:11)
koks skirtumas,ar lauke +34,ar -10...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Popierius tikrai nepuosia stalo doh.gif
Atsakyti
mes uzsakinejom pas gulbiniene, labai skanus man ten visi tortai, bet kankorezis super, ir seneliu auksinem vestuvem padare nuostabu torta, musu buvo lygiai toks pats, kaip yra maximos puslapyje krikstynu, rozinis, labai buvo grazus, o seneliams padare aukso spalvos dvieju aukstu, su senovine vestuviu nuotrauka senoviskuose remeliuose ant virsaus, o karsciai tuo metu buvo, tai apatinis buvo napaleonas su karameliniu kremu ir kankorezis, spec dare, kad neprarugtu, o dar ir ta pacia diena atvese pries baliu, 60 km reikejo vest, aisku, mokestis koks buvo, bet patogu, kai sitaip susitarti gali, man ten tortai skaniausi, nuo vestuviu ten visada gimtadieniams vaiku sakomes, nes ir grazus, ir skanus
Atsakyti
QUOTE(evutukas @ 2010 08 01, 21:47)
mes uzsakinejom pas gulbiniene, labai skanus man ten visi tortai, bet kankorezis super, ir seneliu auksinem vestuvem padare nuostabu torta,

bigsmile.gif pas mus toks bus pirma aukštas thumbup.gif tikiuosi niekas neišpeiks doh.gif
Atsakyti
nu man tai kaip megstanciai morengus, tai super, as po seneliu sventes gera gabaliuka parsitysiau ir i namus, tai kelias dienas megavausi, as mergaitem visada toki darau todel, kad kai karsta geriausias variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evutukas @ 2010 08 01, 22:16)
nu man tai kaip megstanciai morengus, tai super, as po seneliu sventes gera gabaliuka parsitysiau ir i namus, tai kelias dienas megavausi, as mergaitem visada toki darau todel, kad kai karsta geriausias variantas thumbup.gif

bet gaila pas Gulbinienę šampaninio negamina verysad.gif
Atsakyti
Jau visai pasimeciau kur ta torta uzsakineti doh.gif g.gif turbut liksiu ties gulbiniene g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2010 07 20, 11:17)
čia aišku skonio reikalas, bet man jau banalu tie batukai ir pėdutės ant torto  blush2.gif
http://s48.radikal.r...58e3d078c41.jpg
tai turbūt be 150lt neišsisuksiu  g.gif

mes toki uzsakem wub.gif apacia ananasinio skonio o virsus meliniu skonio.Uzsakinejom Elguvoj, sake apie 140 lt kainuos.Krikstynos rugpjucio 14 diena tai galesiu po sventes pasakyt ar skanus buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 02 rugpjūčio 2010 - 21:15
O kiek kg torto reikia 20 zmoniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 08 02, 15:07)
Jau visai pasimeciau kur ta torta uzsakineti  doh.gif  g.gif  turbut liksiu ties gulbiniene  g.gif

aš irgi laksčiau per visas konditerijas, jau buvau apsisprendus ties viena, ten nieko nesigavo, nes ten mat kvadratiniu tortu nedaro blink.gif

QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 08 02, 16:54)
O kiek kg torto reikia 20 zmoniu?  g.gif

pas mus bus 14 žmonių, bet tortas bus kažkur sakė 3,5-4kg, manau tiek užtektų net ir 20 žmonių doh.gif

JarasieneO, mes šitą tortą jau šį savaitgalį ragausim wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzna: 02 rugpjūčio 2010 - 16:17
jau tas kvadratinis su meskiukais wub.gif wub.gif wub.gif mes einam i krikstynnas seses, bet ne podziai, tai jetau, kaip grazu butu toki torta nusinesti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 08 02, 16:54)
O kiek kg torto reikia 20 zmoniu?  g.gif

maziausiai 3kg
vienam asmeniui kazkur skaiciuokit 150g
Atsakyti
QUOTE(evutukas @ 2010 08 02, 19:42)
jau tas kvadratinis su meskiukais wub.gif  wub.gif  wub.gif mes einam i krikstynnas seses, bet ne podziai, tai jetau, kaip grazu butu toki torta nusinesti wub.gif

bet ir kaina gaunasi jo graži lotuliukas.gif
Atsakyti