Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

QUOTE(zyzna @ 2010 07 20, 22:31)
Pas Gulbinienę sakė padarys, kitur neklausiau, nes neturėjau kur atsispauzdint spalvotos nuotraukos  doh.gif šiaip čia nesunku  ax.gif mokėčiau dengimo masę pasidaryt tai kepčiau pati tortą  blush2.gif bet nemoku gražiai apdengt  doh.gif

Na tu saunuole thumbup.gif man tai butu toli iki tokiu groziu blush2.gif
Atsakyti
Daug kas raso, akd uzsakinejo pvz bijoloj, ir visai neskanus buvo, kitos raso, kad labai skanus... Tai bukit geros, parasykit ir kokio skonio torta uzsakinejot, bus lengviau kitoms susigaudyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moira @ 2010 07 21, 13:17)
Daug kas raso, akd uzsakinejo pvz bijoloj, ir visai neskanus buvo, kitos raso, kad labai skanus... Tai bukit geros, parasykit ir kokio skonio torta uzsakinejot, bus lengviau kitoms susigaudyti 4u.gif

bet vėl gi, veinai tas pats tortas gali būti labai skanus, o kitai jis nepatikti 4u.gif
Atsakyti
bet vis konkreciau butu 4u.gif gal pastebetume koki desninguma, gal pvz tik viena rusis yra ypatingai neskani blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Moira @ 2010 07 21, 22:48)
bet vis konkreciau butu 4u.gif  gal pastebetume koki desninguma, gal pvz tik viena rusis yra ypatingai neskani blush2.gif

na gal g.gif bigsmile.gif aš tai vis neišsirenku rūšies, nes du aukštai bet kas netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2010 07 21, 21:55)
na gal  g.gif  bigsmile.gif aš tai vis neišsirenku rūšies, nes du aukštai bet kas netinka  doh.gif

o as kazkaip nedaug bijolos tortu ragavusi ir nepamenu skonio, tik pamenu kad skanus doh.gif o dabar reik issirinkti, tai galvojau kokia statisktika suvesiu, tik va beda kad niekas beveik neraso apie rusis doh.gif
gal ka parekomenduosit is bijolos tortu? g.gif
Atsakyti
Man sake, kad bananinis skanus ir toks lengvas, tai as ji ir uzsakiau, o ar skanus bus galesiu pasakyt po krikstynu biggrin.gif
Atsakyti
vis tik uzsakinėsiu Jukna ir KO šampaninį tortą wub.gif mmm kaip skanu bus thumbup.gif jau dabar noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2010 07 22, 13:41)
vis tik uzsakinėsiu Jukna ir KO šampaninį tortą  wub.gif mmm kaip skanu bus  thumbup.gif jau dabar noriu  biggrin.gif

O cia Vilniuje? ar kaune? padarys pagal tavo paveiksliuka?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 07 22, 13:44)
O cia Vilniuje? ar kaune? padarys pagal tavo paveiksliuka?

taip, padarys pagal paveikslėlį, tikiuosi bus liux, po krikštynų galėsiu įmesti kaip atrodys padarytas. Užsakinėsiu Elektrėnuose, bet yra ir Kaune ir Vilniuje jei neklystu g.gif http://www.jukna.lt/kontaktai
Atsakyti
Ir taip žiūriu ir anaip, na bet tikrai nėra Juknos puslapyje nurodyto šampaninio torto, ar aš klystu? bet labai gera idėja, kad įdėti tortai ne tik išorę, bet ir vidų parodantys. kažkaip aiškiau būna;) savo ruožtu aš užsakinėt bandau iš supermamyčių, bet manau, jog gali neišdegti, nes dar vyksta derybos su kunigu dėl datos. taigi atsarginiu atveju irgi manau, kad imsiu Biolos bananinį wink.gif
Atsakyti
As irgi turbut rinksiuos Bijola ax.gif Gulbeniene pabodusi siek tiek, reikia kazko naujo biggrin.gif o puosiaten graziai? g.gif
Atsakyti