Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

QUOTE(Leticija @ 2010 07 18, 09:33)
O koks torto vidus Bijoloj skaniausias? As galvoju gal vidu imt bananini, o papuosimus tuos su melynais batukais  g.gif

As irgi kadangi neradau kas namuose iskeptu planuoju Bijoloje uzsakineti ax.gif bus pirmas kartas, todel lauksiu patarimu koks skaniausias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 07 18, 08:02)
vaisinis senoliukas  4u.gif  uzakinejauvaiko gimtadieniui, tikrai skanus  4u.gif

gal ir skanus bigsmile.gif turėsiu omeny 4u.gif man visi skanūs, tik ne šokoladiniai ir kad sausi nebūtų biggrin.gif
prieš kelis metus Jukna ir KO užsisakėm vestuvinį torta kurio vienas aukštas šampaninis buvo, nu nerealiai skanus thumbup.gif bet dabar nei Gulbinienes asortimente nei Juknos tokio nebematau verysad.gif bet gal užsakius padarytų tokį g.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal galit rekomenduot kur uzsakyt torta Kretingoje? ax.gif
Atsakyti
o čia visos gulbinienes tortus perkat po 46lt/kg blink.gif nu blyn brangoka g.gif ar čia visur tokios maždaug kainos? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2010 07 19, 23:45)
o čia visos gulbinienes tortus perkat po 46lt/kg  blink.gif nu blyn brangoka  g.gif ar čia visur tokios maždaug kainos?  doh.gif

mes užsakinėjome maximoje,1kg kaina 36.99 padaro kokio nori dydžio,bet ne mažiau kad būtų du kg..nes sakė tada nesižiūri toks tortas visiškai
http://www.maxima.lt...rtas-berniukui/
Atsakyti
sveikos, stai mes irgi pasirodom savo krikstynu tortus, tas mazesnis nuo mociutes, o 2-aukstis nuo kumos smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(zyzna @ 2010 07 20, 00:45)
o čia visos gulbinienes tortus perkat po 46lt/kg  blink.gif nu blyn brangoka  g.gif ar čia visur tokios maždaug kainos?  doh.gif

na man atrodo visur daug maz panasios, musu mazesnis 2kg-60lt kainavo, o anas 2-aukstu 150lt, tik nz kiek ten kg g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksanoczka: 20 liepos 2010 - 09:30
QUOTE(*Svajone* @ 2010 07 20, 06:54)
mes užsakinėjome maximoje,1kg kaina 36.99 padaro kokio nori dydžio,bet ne mažiau kad būtų du kg..nes sakė tada nesižiūri toks tortas visiškai
http://www.maxima.lt...rtas-berniukui/

čia aišku skonio reikalas, bet man jau banalu tie batukai ir pėdutės ant torto blush2.gif
Aš va tokio noriu wub.gif
user posted image
tai turbūt be 150lt neišsisuksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2010 07 20, 12:17)
čia aišku skonio reikalas, bet man jau banalu tie batukai ir pėdutės ant torto  blush2.gif
Aš va tokio noriu  wub.gif
http://s48.radikal.r...58e3d078c41.jpg
tai turbūt be 150lt neišsisuksiu  g.gif

Labai grazus wub.gif ko kur uzsakineti planuoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 07 20, 19:03)
Labai grazus  wub.gif  ko kur uzsakineti planuoji?  g.gif

Arba Jukna ir Ko arba pas Gulbinienę,arba dar ten kelios vietinės Elektrėnų kepyklos yra doh.gif , ne didmiesty gyvenu, tik toks yra pasirinkimas doh.gif nors galiu ir kitur, bet bijau, kad nebus kam pargabent torčiuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2010 07 20, 19:09)
Arba Jukna ir Ko arba pas Gulbinienę,arba dar ten kelios vietinės Elektrėnų kepyklos yra doh.gif , ne didmiesty gyvenu, tik toks yra pasirinkimas  doh.gif nors galiu ir kitur, bet bijau, kad nebus kam pargabent torčiuko  verysad.gif

O manai padarys toki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 07 20, 20:36)
O manai padarys toki?  g.gif

Pas Gulbinienę sakė padarys, kitur neklausiau, nes neturėjau kur atsispauzdint spalvotos nuotraukos doh.gif šiaip čia nesunku ax.gif mokėčiau dengimo masę pasidaryt tai kepčiau pati tortą blush2.gif bet nemoku gražiai apdengt doh.gif
Atsakyti
O gal zinot kur Kaune skanus minksti sakociai? Man labai patiko "Nemuno krasto", bet ta ju parduotuve prie pesciuju tilto centre uzsidare verysad.gif
Atsakyti