Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

QUOTE(A_data @ 2010 07 14, 12:30)
Nu mano pazistoma uzsakinejo Bijoloje, tai mokejo 36 uz kg, ten rinko pati pigiausia vidu. Papuostas tai gerai buvo, tik nevisai atitiko nuotrauka ju kataloge. Siaip is principo liko patenkinta, del to ir as ten kreipiausi, bet dar neuzsakiau.

O kas del vestuviniu. Tai koks skirtumas kokia progai tortas g.gif . Drauge Bijoloje uzsakinejo vestuvem, tai tokios pat kainos,kaip ir kitu progu, viskas pas juos nuo vidaus priklauso, ten ir pyragu yra po 28 uz kg, tai tokio vidaus tortas butu apie 43 turbut g.gif

nu bet jus man pasakykit ka ten ideda i vidu kad butu 43 litai kilas nelabai suprantu tada moterys kepkit pacios bus ir pigiau ir skaniau ir zinosit ka idedat
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 07 14, 11:30)
O mano klausimas toks- ar visos krikštamotės nešat tortus? Ir jei nešat-tai tokius didelius? g.gif
Klausiu, nes pati galvojau tik apie simbolinį tortą... g.gif nedidelį... g.gif bet dabar jau pasimečiau doh.gif

Manau,reikia torto pagal sveciu skaiciu, kad bent mazas gabaliukas kiekvienam

QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 14, 11:37)
nu bet jus man pasakykit ka ten ideda i vidu kad butu 43 litai kilas nelabai suprantu tada moterys kepkit pacios bus ir pigiau ir skaniau ir zinosit ka idedat

Nu jau ne, tas kas moka, lai tas ir kepa, kiekvienas turi daryti savo darba. Manau kiekviena seimininke turi koki savo skanesta ir tikrai moka iskepti, bet sventei tikrai nedrysiu kept. Kad man dar galva skaudetu,kad pavyks, nepavyks. Sorry, bet tokios sventes buna viena karta. Geriau jau maziau, bet geriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A_data: 14 liepos 2010 - 11:00
meduolytee, Jus norit pasakyti, kad cia du skirtingi tortai?

Niekad nepatikesiu.

Apart to, kad antrame torte virsuje Jus dadejot auksiniu rutuliuku, cia tas pats tortas.

Zmogus gali nulipdyti panasu gyvuneli, isdestyti toje pacioje vietoje gelytes, bet vienoda rasta, isdestyta toje pacioje vietoje, su tais paciais sujungimais zmogus negali padaryt, tai neimanoma schmoll.gif , jeigu tai padaroma ranka o ne trafaretu

Atleiskit,bet cia tas pats tortas, tik nufotografuotas kitu kampu ir su papildomai dadetais rutuliukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A_data: 14 liepos 2010 - 12:37
Mes krikstynu torta uzsisakinejom Mazojoj ragainej Vilniuje. Vaziavome i pati cecha, ten uzsisakem dvieju aukstu torta pagal savo atsinesta nuotrauka. Tortas tikrai buvo skanus, be to vadybininke padare ir nuolaida, tad isejo zenkliai pigiau nei pas Gulbiniene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuse @ 2010 07 14, 16:44)
Mes krikstynu torta uzsisakinejom Mazojoj ragainej Vilniuje. Vaziavome i pati cecha, ten uzsisakem dvieju aukstu torta pagal savo atsinesta nuotrauka. Tortas tikrai buvo skanus, be to vadybininke padare ir nuolaida, tad isejo zenkliai pigiau nei pas Gulbiniene  smile.gif

Rimtai bigsmile.gif O kokia kaina buvo 1 kg ax.gif
Atsakyti
meduolytee, k.lapelyte

QUOTE(irmulia @ 2010 05 09, 01:08)
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:
......................................

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 14 liepos 2010 - 22:33
O gal galit patarti kur Kaune uzsisakyti skanu ir grazu krikstynu torta? Kas kur uzsisakinejot? Gal foto turit? ax.gif
Atsakyti
Jei moderatorė atostogauja, tai nereiškia, kad forumo taisyklių galima nesilaikyti.

i 
Ši tema nėra skirta savo paslaugų reklamavimui ir skelbimo popūdžio žinutėms.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2010 07 16, 13:47)
Jei moderatorė atostogauja, tai nereiškia, kad forumo taisyklių galima nesilaikyti.

Ši tema nėra skirta savo paslaugų reklamavimui ir skelbimo popūdžio žinutėms.

Kažko gal nesupratau...

Aš juk nieko nereklamavau, tik paklausiau gal kas gamina?

Ir mano žinutė jau ištrinta.

O juk tema vadinasi: ***Krikštynų tortas***, kur užsakyti?

Tai aš klausiau gal kas žino kur užsisakyti...
Atsakyti
gal kas galit pasiūlyti kokį tortą krikštymoms skanų iš gulbinienės asortimento? g.gif tik nemėgstu šokoladinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2010 07 18, 00:05)
gal kas galit pasiūlyti kokį tortą krikštymoms skanų iš gulbinienės asortimento?  g.gif tik nemėgstu šokoladinių  ax.gif

vaisinis senoliukas 4u.gif uzakinejauvaiko gimtadieniui, tikrai skanus 4u.gif
Atsakyti
O koks torto vidus Bijoloj skaniausias? As galvoju gal vidu imt bananini, o papuosimus tuos su melynais batukais g.gif
Atsakyti