Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

QUOTE(Asseni @ 2010 07 12, 13:12)
irmuciukas5, cia patys gaminot? Ar pirkot?

Uzsakinejom Alytuje
Atsakyti
QUOTE(irmuciukas5 @ 2010 07 11, 22:28)
Mes jau po krikstynu, kumos tortas buvo stai toks

blink.gif kaip nužiuožęs beze nuo pirmo torto šonų blink.gif vaizdelis švelniai tariant nekoks ax.gif

Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 07 12, 23:57)
blink.gif kaip nužiuožęs beze nuo pirmo torto šonų blink.gif vaizdelis švelniai tariant nekoks ax.gif

Tai ten nuo lempu, nes po pat lempa stovejo sis torciukas ir nuo silumos nuciuoze
Atsakyti
QUOTE(irmuciukas5 @ 2010 07 13, 09:50)
Tai ten nuo lempu, nes po pat lempa stovejo sis torciukas ir nuo silumos nuciuoze

manau gerai paruošta bėzė neturi nušliuošt g.gif čia gamintojo brokas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukas5 @ 2010 07 13, 09:50)

beze tikrai nenuciuozia,ji turi buti suketejusi,jei gerai padaroma
Atsakyti
Klaipedietems galiu rekomenduoti kepykla "Kiskio pyragai" prie egles turgaus. Uzsakinejom krikstynoms, tai buvo skanus dvieju aukstu tortas su zydrais batukais. Uzrase 'Aivaro krikstynos" thumbup.gif
Ruosiuosi ir vestuvems is ten uzsakinet!
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 07 13, 10:14)
manau gerai paruošta bėzė neturi nušliuošt g.gif  čia gamintojo brokas unsure.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 13, 12:08)
beze tikrai nenuciuozia,ji turi buti suketejusi,jei gerai padaroma

niu nzn jums geriau zinoti unsure.gif . Bet kokiam karstyje turi atlaikyti tortai? Idomu, kitam kartui kad zinociau.
Atsakyti
O man idomu kiek mazdaug kilogramo kaina uzsakinejat kepykloseir kur daro pigiausiai
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 14, 09:54)
O man idomu kiek mazdaug kilogramo kaina uzsakinejat kepykloseir kur daro pigiausiai

Tai turbut nuo miesto priklauso.

Mes kaip tik planuojam Krikstynas, tai ieskau irgi torto. Buvau Bijoloje, Ragaineje, tai 1 kg kaina nuo 35 Lt, bet su tokiu skurdoku vidumi, jeigu nori skanesnio, tai be kokiu 38-40 Lt uz kg tikrai neissiversi. unsure.gif . Bet is asortimentas toks skurdokas, kalbant apie vaizda, noretusi kazko labai mielo, grazaus ir tikrai vienetinio.

Gal galit pasakyti kurtoki gaut?

Nes Bijoloje pasake, kad gali padartyti pagal mano atnesta nuotrauka, bet tada kaina nezmoniska blink.gif , tokio pat su ju siulomais papuosimais butu, tarkim 38, o su mano, toks pats tortas jau apie 45 uz kg. Kazi, cia normalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(A_data @ 2010 07 14, 12:20)
Tai turbut nuo miesto priklauso.

Mes kaip tik planuojam Krikstynas, tai ieskau irgi torto. Buvau Bijoloje, Ragaineje, tai 1 kg kaina nuo 35 Lt, bet su tokiu skurdoku vidumi, jeigu nori skanesnio, tai be kokiu 38-40 Lt uz kg tikrai neissiversi.  unsure.gif . Bet is asortimentas toks skurdokas, kalbant apie vaizda, noretusi kazko labai mielo, grazaus ir tikrai vienetinio.

Gal galit pasakyti kurtoki gaut?

Nes Bijoloje pasake, kad gali padartyti pagal mano atnesta nuotrauka, bet tada kaina nezmoniska  blink.gif , tokio pat su ju siulomais papuosimais butu, tarkim 38, o su mano, toks pats tortas jau apie 45 uz kg. Kazi, cia normalu  g.gif

nu ka zinau manau cia jau virsyja net vestuviniu tortu kainas ir tikrai jai kainos tokios ir tortai tokie kokius cia mergaites rodo tada yra apiplesimas vidury baltos dienos
Atsakyti
O mano klausimas toks- ar visos krikštamotės nešat tortus? Ir jei nešat-tai tokius didelius? g.gif
Klausiu, nes pati galvojau tik apie simbolinį tortą... g.gif nedidelį... g.gif bet dabar jau pasimečiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 07 14, 11:26)
nu ka zinau manau cia jau virsyja net vestuviniu tortu kainas ir tikrai jai kainos tokios ir tortai tokie kokius cia mergaites rodo tada yra apiplesimas vidury baltos dienos

Nu mano pazistoma uzsakinejo Bijoloje, tai mokejo 36 uz kg, ten rinko pati pigiausia vidu. Papuostas tai gerai buvo, tik nevisai atitiko nuotrauka ju kataloge. Siaip is principo liko patenkinta, del to ir as ten kreipiausi, bet dar neuzsakiau.

O kas del vestuviniu. Tai koks skirtumas kokia progai tortas g.gif . Drauge Bijoloje uzsakinejo vestuvem, tai tokios pat kainos,kaip ir kitu progu, viskas pas juos nuo vidaus priklauso, ten ir pyragu yra po 28 uz kg, tai tokio vidaus tortas butu apie 43 turbut g.gif
Atsakyti