Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

QUOTE(vetruze @ 2010 06 01, 13:53)
skaitau sia tema antra karta ir supratau,kad tu tortu su lelemis,batukais,gulbemis  baltu glajumi niekada nebus,man jie nesupykit....jau tokie baisus,niekaip neizvelgiu ju grozio...

Čia aišku skonio reikalas, bet jei atvirai, tai aš irgi truputį pakraupau pamačiusi tortą - lėlę, arba dar blogiau tortą - vaiko nuotrauką blink.gif iš pricipo idėja graži, bet kai pradedi su peiliu pjaustyt vaiko veidą, kažkaip žinokit ne koks jausmas apima doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As irgi pritariu. Mna tortai su vaiku nuotraukom, ar su kudikiu-tortu brrr.... blogiau nebuna . Va sitas, nu cia sugalvok toki torta http://daddytypes.co...w_baby_cake.jpg

http://www.londoncak...ning's Plus.htm cia paziurekit, kokiu graziu krikstynu tortu yra wub.gif . Tiesa, klausiau Bijoloje, sake, kad gali padaryt pagal individualu uzsakyma
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 06 01, 15:40)
Čia aišku skonio reikalas, bet jei atvirai, tai aš irgi truputį pakraupau pamačiusi tortą - lėlę, arba dar blogiau tortą - vaiko nuotrauką blink.gif  iš pricipo idėja graži, bet kai pradedi su peiliu pjaustyt vaiko veidą, kažkaip žinokit ne koks jausmas apima doh.gif  biggrin.gif

Tuomet geriausia paplotelius sutepti kremu,ar kuo tik nori ir niekuo nepuost,tada nekils tokiu minciu,kad pjaustot vaika,ar leles rankos ar kojos lotuliukas.gif Kartais reikia maziau kvarsinti sau galva tokiais mastymais ir bus ok.Ta nuotrauka dazniausiai issileidzia nuo zvakuciu arba jei buna karsta,tai tada jau nesimato ka pjauni ,be to galima nugriebti ta puosima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2010 06 01, 17:24)
O tai jei as supermamoj nusiperku zaisla, kuris po dienos sugenda, i ka man tada kreiptis - i vartotoju teises ar ieskoti mamos, kuri "nelegaliai uzsiima prekyba" lotuliukas.gif
As manau kad kazkam labai uzkliuvo mamos, kepancios tortus ir tiek. Cia mano asmeninis reikalas pas ka isigyti daigtus, rubus ar tortus, ir aciu dievui, kad yra mamyciu, sugebanciu padaryti tokius sedevrus, ko jokia maxima ar bijola tikrai nepadarys.
o
Jeigu žaislas nekokybiškas ir jis neveikia jūs visų pirma kreiptis turite ten kur pirkote.

Teisingai - tai jūsų asmeninis, o ne forumo reikalas 4u.gif

Visos mamytės sugebančios padaryti šedevrus gali skelbtis specializuotose skelbimų svetainėse, spaudoje ir pan. , bet ne šiame forume.
Bet viešai skelbti nė viena nenorės, nes per didelė rizika būti išaiškintoms ir nubaustoms ne forumo moderatorių..
Atsakyti
Dukrytės krikštynos praėjo be tortų. Buvau pirmakartė mama, gal labiau pavargusi po gimdymo ir šventės nerengėm. Šventė buvo tikrai širdyje wub.gif Po bažnyčios į namus grįžom lydimi vaikelio krikšto tėvelių, atsigėrėm arbatos su pyragu iš artimiausio prekybos centro ir to užteko..

Sūneliui krikštynų tortą užsakinėjom "Mažojoje Ragainėje". Buvo labai labai skanus (greit neliko nė gabaliuko), bet puošyba nepatiko ('perkrautas') ir viską gadino šokoladinis užrašas (pats tortas buvo baltas su melsvu). Bet negaliu nieko kaltinti, nes dėl puošybos nesitariau, pavyzdžių nerodžiau ir iš katalogo nerinkau blush2.gif Man tas nebuvo svarbu, tiesiog pasakiau puošti labai saikingai ir savo nuožiūra ax.gif

Abu vaikelius krikštijom labai nedidukus (1.5 mėnesio amžiaus), tad atėjusieji į krikštą pirmąkart pamatė mūsų mažylius ir mažiausiai dėmesio kreipė į maistą, tortą, vaikų rūbelius (abu buvo su tais pačiais labai kukliais rūbeliais) ar vieni kitus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 06 01, 18:31)
As irgi pritariu. Mna tortai su vaiku nuotraukom, ar su kudikiu-tortu brrr.... blogiau nebuna . Va sitas, nu cia sugalvok toki torta http://daddytypes.co...w_baby_cake.jpg

Ne nu rimtai, viskam yra ribos doh.gif

Va kažkodėl TIKRAS krikštynas įsivaizduoju taip kaip Rasma apibudino - be pompastikos, tačiau su daug šypsenų ir nuoširdaus džiaugsmo smile.gif Kai viduj jauti laimę, o ne stresą.
Atsakyti
musu torciukas buvo stai toks,tikrai skanus ir tie bateliai skanus valgomi,o kai nusiperki torta prekybos centre tai neina tu dekoraciju ikast tokios kietos arba plasmasines buna.o cia tikrai skanus ir bananinis idaras ir tie bateliai. smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele @ 2010 06 05, 10:34)
musu torciukas buvo stai toks,tikrai skanus ir tie bateliai skanus valgomi,o kai nusiperki torta prekybos centre tai neina tu dekoraciju ikast tokios kietos arba plasmasines buna.o cia tikrai skanus ir bananinis idaras ir tie bateliai. smile.gif

Gražus torčiukas wub.gif Bijoloj užsakinėjote?
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2010 06 05, 11:59)
Gražus torčiukas wub.gif Bijoloj užsakinėjote?

aciu ir man labai grazus,ne perkrautas ir ne per mazai dekoruotas,jo bijoloje.
Atsakyti
O gal galit parasyt kainas, kas uzsakinejot Bijoloj ir pas Gulbiniene? I az, jeigu cia negalima komercine reklama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 01, 19:53)
Dukrytės krikštynos praėjo be tortų. Buvau pirmakartė mama, gal labiau pavargusi po gimdymo ir šventės nerengėm. Šventė buvo tikrai širdyje wub.gif Po bažnyčios į namus grįžom lydimi vaikelio krikšto tėvelių, atsigėrėm arbatos su pyragu iš artimiausio prekybos centro ir to užteko..

Mes savo sūnų krikštijome beveik 5mėn amžiaus mirksiukas.gif Torto irgi nebuvo, nes kažkaip nesureikšminau aš tos šventės (kaipo baliuko), po visos ceremonijos Kernavės bažnyčioj (ten ir tuokėmės 2007), papiknikavom gamtos apsupty simboliškai ir tiek, nors mūsų tikrai nemažai buvo wink.gif Apie 15-20 zmoniu smile.gif Bet buvo žiauriai karšta diena... 08 16 buvo apie 30C doh.gif

O pirmojo gimtadienio proga užsakinėjau tortą irgi Bijoloje, visiems labai patiko, tiek išvaizda tiek skonis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 05 birželio 2010 - 23:25
bezdzionele - labai grazus torciukas thumbup.gif
o de ltu dekoraciju valgomu - tai manau tas ypac aktualu, kai yra didesniu broliu sesiu kurie tu dekoraciju labiausiai ir nori paragauti lotuliukas.gif
Atsakyti