Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

mes uzsakynejom torta is bijolos labai patiko. tikrai jie skaniai gamina.
Atsakyti
http://img713.images...9/tortyuswd.jpg

musu tai toks tortas buvo
Papildyta:
o dabar jei reikia kokio tortuko, tai uzsisakom is cia, kol kas nenusivylem...
http://www.tortai.eu...ski-tortai.html
Atsakyti
Gal ka bandete Rimi torciukus. Papuosti tai super, o musu ir toks amzius, kad soskytes tinka.. Tik kataloge neraso g.gif kg kainos?
Atsakyti
Rimi kaip kada papuola ax.gif viena karta buvo labai skanus, o kita karta nieko ipatingo. cia gal nuo konditeriu pamainos priklauso
Atsakyti
Mano mergytes krikstynoms pries 1,5 metu krikstamote uzsakynejo torta ragaineje. Nepasakyciau, kad visiem labai patiko skoniu.
Stai toks buvo
user posted image

O po 2-ju savaiciu mes buvom su vyru krikstateviais pas dvynukus, tai uzsakiau torta Bijoloje. Nu ka as zinau. Isvaizda nebloga, bet vidus nelabai. Stai toks buvo, cia tik vaikai pirstais subade
user posted image

Aisku, tortai savo skoniu yra labai skirtingi, bet labai nenorejom moketi brangiai, ir taip 1 kg kaina 36 Lt, manau nemazai
Atsakyti
Super Gulbinienes tortas mirksiukas.gif
http://i745.photobuc...ILDYMAS/1-1.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 08 balandžio 2010 - 08:31
Gal zinot kuris Elguvos tortas skaniausias? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,galgalite pasakyti kur kepa skanius tortus Panevezyje
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2010 04 07, 19:37)

Sveika, ragauti neteko, bet kiek skaiciau ir girdejau atsiliepimu, tai skanius ir labai grazius kepa viena moteriske. SM paieskok Cipciuko, tikrai rasi daug ir atsiliepimu ir jos darytu tortu nuotrauku.
Atsakyti
AS irgi tos nuomones esu jok musu sm mamyte dar grazesnius tortus kepa !kelis kartus prasiau nenusivyliau!dabar krikstynom prasysiu kurios nors tik dar nelabai randu pvz mat esu klaipediete ir noriu is klaipedos sm mamytes!viena turiu bandysiu klaust ar sugebes ir ka pasiulitu padaryti?kazkaip nebesinori nei maximoje nei rimi nei kur kitur!na cia mano nuomone...
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2010 04 07, 19:37)

Is Panevezio SM mamyte Olesta yra.
Cipciukas yra is kauno
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2010 04 08, 13:12)
AS irgi tos nuomones esu jok musu sm mamyte dar grazesnius tortus kepa !kelis kartus prasiau nenusivyliau!dabar krikstynom prasysiu kurios nors tik dar nelabai randu pvz mat esu klaipediete ir noriu is klaipedos sm mamytes!viena turiu bandysiu klaust ar sugebes ir ka pasiulitu padaryti?kazkaip nebesinori nei maximoje nei rimi nei kur kitur!na cia mano nuomone...

Sveiki, na tai kaip ar radote, kas iskeptu tortuka krikstynoms? mes taip pat is klaipedos ir noretumem krikstynoms torto, bet kad nelabai ka randam... Istikro esu nusivylusi Klaipedos tortais.... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(PATAPSA @ 2009 07 06, 22:18)
g.gif čia Jūs kalbat apie Geštautienės įmonę? Tai šie visi torčiukai nuotraukose iš šios įmonės? bigsmile.gif tada mums pasisekė Plungėje yra ši firminė parduotuvė thumbup.gif skoniai išragauti,bet nežinojau,kad taip gražiai papuošia.

Sveiki, sakykit, o vis dar daro Plungeje torciukus? Mes krikstynas svesim telsiu raj, tai tiktu ir Plungej uzsisakineti, pakeliui butu. Gal teko kazka su papuosimais uzsisakyti? Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti