Įkraunama...
Įkraunama...

***Krikštynų tortas***

QUOTE(Migle79 @ 2009 08 08, 17:05)
Ilgai svarsčiau, kur užsakyti tortą savo dukryčių-dvynukių krykštynoms. Visur, kur kreipiausi, siūlė primityvų papuošimą. O man norėjosi kažko įdomesnio, originalaus. Tai nusprendžiau pati padaryti tortą. Štai rezultatas:

user posted image

Gal nevisai tobulai jį padariau, bet svečiams patiko smile.gif

auksarankė mamytė! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas Kaune prie Undinės (Aidaridoj) užsisakinėjot? žinau, kad skonis ten geras gaminių, bet įdomu, kaip su papuošimais g.gif
Atsakyti
migle79,saunuole,labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 08 10, 16:21)
gal kas Kaune prie Undinės (Aidaridoj) užsisakinėjot? žinau, kad skonis ten geras gaminių, bet įdomu, kaip su papuošimais g.gif

pries du metus krikstadukrai uzsakinejau su batukais, tai buvo nieko toks, bet is balto kremo nelabai ka ir sumeistrausi. kur kas grazesni proginiai tortai iseina kai daroma is to tasaus glajaus (kaip Bijola, Maxima daro).
bet gal jau kas ten pasikeite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 08, 16:05)
Ilgai svarsčiau, kur užsakyti tortą savo dukryčių-dvynukių krykštynoms. Visur, kur kreipiausi, siūlė primityvų papuošimą. O man norėjosi kažko įdomesnio, originalaus. Tai nusprendžiau pati padaryti tortą. Štai rezultatas:

user posted image

Kaip grazu bigsmile.gif
Gali jau uzsakymus priiminet thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

user posted image

va čia tai bent bigsmile.gif tikrai auksines rankas turinti mamytė wub.gif
Atsakyti
O stai mums koki torta padare. Apatinis snikerio skonio, o virsutinis mascarpone su bananais thumbup.gif
user posted image
Atsakyti

user posted image

Nieko sau blink.gif Iš karto matosi supermamytės darbas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O is ko daromi tie batukai ? blush2.gif g.gif
Aciu blush2.gif
Atsakyti
Mūsų tortas iš Kačergės vingio. Skanus, tik prašiau kad uždėtų daugiau drugelių nei gėlių, o padarė atvirkščiai doh.gif
user posted image
Atsakyti
Gal žinote kokią nuorodą, kur rasti daug tortų foto, nes noriu pagal individualų užsakymą Bijoloj užsakyt. reikia krikštynoms, bet reikia su ąžuolo gilėm ir lapais pvz.
Atsakyti
O pries kiek laiko reikia Bijoloj uzsisakyti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rututu: 19 rugpjūčio 2009 - 12:11