QUOTE(neone @ 2009 07 18, 20:19)
mamytes visos laikykites...tikrai vertos bemieges bnaktiys ir dienos bre poilsio del to mazo stebuklelio...
Musu lelui vakar buvo savaitele...o jau zinau ka reiskia tas beprotiskas klykimas
Tik grizus is ligonines man kazkaip suamzejo pienukas, nelabai supratau kodel lelius verke...Nors mamai sakiau, kad man atrodo, kad truksta pienuko, mama mane ramino, kad ne....Kol lelius isreke nuo vakaro iki ryto...tada jau patikejo...pradejau maitinti misinuku lygtais atrodo viskas susitvarke...siandien per diena gal nuo puse 11 iki 19 val bendrai sudejus lelius pamiegojo , kokias 3 val. kitas arba praverke arba praspokinejo...ismaudziau dabar miega. gal kd karsta jis nemiega?
maniskez dukreles tikrai buna neramios ir nenori miegoti karsta diena, uztai puikiai miega lyjant. Jei tokio amziaus kudykiukas klykia vadinasi arba jam kazka skauda, arba jis alkanas. gak skauda pilvuka ar ausytes?
QUOTE(InesaP @ 2009 07 18, 22:46)
pas mus jau irgi menesiukas, tai jau ateina tokios valandos, kai jis jau pavalges nemiega, o bendrauti nori, tai ir snekames, vaikstom po kambarius ant ranku, domimes veidrodziu, muzika, savimi... nu zodziu uzimu ji, kad nesinervuotu is nuobodulio.
....
Mano mazyles gime tp padarius CP, ir gana jautriai miega ir reaguoja net gi viena y kitos klykavimus. O pries pora menesiu labai nervuodavosi kol uzmigdavo, tp klykdavo nzn kaip joms padeti. Bet dabar viskas gerai. tai truko apie menesy. Apsiginkluokime kantrybe, glauskime savo kudykelius arciau sirdeles, ir tikekimes kad jie ramiau miegos.
QUOTE(KristinaS @ 2009 07 19, 16:01)
Musu berniukas atvirksciai nuo 4 menesiu uzmiega tik ant ranku
ir taip pries kiekviena miegeli. Neturiu noro jo klyksmo klausyt tai ir supuoju, nes kai isiklykia tai reikia ramint 10 minuciu.....
Na, musiskes mergytes tp nuo mazens buvo migdomos ant ranku, todel ir dabar reikia prisupti kad uzmigtu. Tik viena vienintely karta buvo pacios ramiai guledamos uzmige. Dabar jau pripranta kai trupuciuka prisupi ant ranku ir atsiguli kartu y lova. tada kai uzmiega perkeliu y ju lovele.
QUOTE(marlena24 @ 2009 07 22, 16:30)
O mes kariaujam toliau, ir kuo toliau tuo baisiau
Pvz. sia nakti vaikas pamiegojo nuo 12 iki 2, nuprausiau, pamaitinau ir tada reke 2 valandas, ir nesiot bandziau, ir pilvuka glostyt, ir ant pilvuko paguldzius nugara glosciau, akys stacios, klykia ir net nesiruosia miegot .....................
gal tavo vaikuciui reikia stipresnio maistuko, o gal pilvuka skauda? isbandyk espumisanL vaikiska, jis nekenkia. Gali iskart pamatyti ar skauda pilvuka, nes jy spustelejus ar pagloscius vaikutis rieciasi y kamuoliuka. O gal ausytes skauda, pabandyk paspausti uz ausyciu - jei klyks matysi kad skauda. O gal tiesiog mazyliui dienos metu reikia daugiau veiklos, ypac vakarop, tada gal issidukes, issispardes ir pabuves ant pilvelio jis nebetures jegu ir greit uzmigs?!
QUOTE(Arvika @ 2009 07 22, 18:20)
Su pienu ir man taip buvo, krutine vis minkstejo minkstejo, kol visiskai nebeuzteko mazylei mano. Tik va, su tais primaitinimais su misineliais taip ir bus kaip man, pienas dar maziau gaminsis ir galu gale visiskai pereisit ant dirbtinio maitinimo. nors bandziau viska, kol maitindavau misinuku, pati nusitraukdavau, kad procesas vyktu, bet nepadejo ...
tiesiog vienoms mamytems lemta ilgiau maitinti krutimis, kitoms trumpiau. As tp bandziau ir kmynu arbatele kad padaugetu pienuko, taciau nuo jos labai uzkietejo viduriai. tp valgiau nemazai chalvos, gal trupuciuka ir padaugejo, bet neyspudingai. Tiesiog, kiek jau bus lemta maitinti, tiek. Aisku norisi kuo ilgiau.
QUOTE(varlius @ 2009 07 22, 21:45)
O mums po skiepu visai viskas susimaise
Pasireiske salutiniai poveikiai: temperatura, baisus neramumas, klyksmas... Dekuj Dievuliui, tas tris dienas, kol buvo tas salutinis poveikis - nakti miegodavo labai gerai. Matyt per diena issikankindavo. Bet... praejo tos trys dienos, o normalus rezimas nebeatsistate ....
Mano dukrytems po treciojo skiepo tp buvo ne tik naktis nerami, bet ir dar pora dienu po to. Bei pakilo temperatura biskiuka iki 37,5. Dabar jos vel neramios buna gan daznai, bet as manau kad cia jau dantukai kalsis neuzilgo. Tp pamego buti ant ranku, tai nzn kaip cia reiks isiversti be auklytes???