Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Pasidalinkit patirtimi

QUOTE(viktorija1 @ 2009 10 27, 11:22)
aisku tada smile.gif)) as nesutriko ta diena vaiku miegelis kaip atsukom laikrodi:)? mano tai ta nakti gal cia sutapimas bet miegojo blogai vis prabusdinetavo idomu biskeli bet gal ne cia toks tik sutapimas:)))

na mums atvirksciai, manoji nuejo valanda anksciau miegoti. vietoje 9, dabar jau 8 lovyteje gulim, o ismiegam kaip visada iki 7.30. keliames kaip laikrodukas biggrin.gif
Atsakyti
Mano maziukas nuejo miegoti gal kiek ir anksciau, bet pirma karta atsikele ne 3, 2... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 10 27, 11:53)
Merginos, uzsakiau 19 tu Beddy bear zaisliuku lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Manau, kad turesiu kokiu 3 atliekamus, tai galesiu kazkam parduot g.gif Del kainos dar tiksliai nezinau, nes neaisku kiek uz siuntima bus, manau, kad iki 40 lt. kainuos tas zaislas g.gif Lietuvoje butu kazkur lapkricio gale, apie 20 diena...Pasakykit tiksliai kas noretu, pirmos 3 kurios parasys, tom ir atidesiu smile.gif

marlena24 as suprantu, kad mums uzsakei (kurios nuo pradziu "blaskesi")?
gal reikia sarasiuka koki sugalvoti g.gif
Atsakyti
Tai kad jau aiskus tas sarasiukas: Lincia pincia, Lauriukas22 ir Veruktel smile.gif
O jus is Vilniaus, merginos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 10 27, 20:10)
Tai kad jau aiskus tas sarasiukas: Lincia pincia, Lauriukas22 ir Veruktel smile.gif
O jus is Vilniaus, merginos? g.gif

as teip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija1 @ 2009 10 27, 13:22)
aisku tada smile.gif)) as nesutriko ta diena vaiku miegelis kaip atsukom laikrodi:)? mano tai ta nakti gal cia sutapimas bet miegojo blogai vis prabusdinetavo idomu biskeli bet gal ne cia toks tik sutapimas:)))

nu mes su tuo laikrodzio atsukimu tai turim dabar beda doh.gif . seniau keldavosi 7, dabar keliasi 6 verysad.gif . isproteti galima doh.gif
Atsakyti
Ale va matot kaip idomiai g.gif Maniskiui tai dzin tas laikrodzio atsukimas...Na gal ir ne dzin, nes seniau keldavosi 12, o dabar 11, tai man nuo to ner labai jau blogai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 10 28, 10:23)
Ale va matot kaip idomiai g.gif Maniskiui tai dzin tas laikrodzio atsukimas...Na gal ir ne dzin, nes seniau keldavosi 12, o dabar 11, tai man nuo to ner labai jau blogai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo gerai, kad dzin. biggrin.gif o mes visvien nemiegam, ar vienaip laikrodis ar kitaip rodo doh.gif
vakar baladojames iki 23.30, vis juokas mus eme doh.gif , o nuo 2 valandos kas 30-40 min labas mamyte ar tu miegi? o kodel? duok pieno ir tt 2.gif cry.gif
jau nezinau, ka reikia daryti verysad.gif . ir kaip jai miego uztenka, juk ir diena pora kartu po maximum 40min pamiega. Siaubas tas hiperaktyvumas, lauksim zaisliuko, gal bent kiek pagelbis g.gif ax.gif
Atsakyti
Na, pas mus si naktis tai sakyciau visai padori bigsmile.gif Ismiegojo lovytej,o tai svarbiausia thumbup.gif Uzmigom apie 23.30, kelemes valgyt 2, po to 5.30, po to 8.30 ir miega iki siol bigsmile.gif As kas vakara zinokit dekoju Dievui, kad mano vaikas bent jau kol kas tai toks pamiegantis rytais, galiu sau parpt iki 11,o jei nesinori miego man, tai bent jau turiu kokias 2 valandas ryte ramiai kavos atsigert, kazka namie pasidaryt...
Atsakyti
o musu naktele siaubinga buvo doh.gif susirgom, mat.. vakar vakare ruosemes zuika maudyt, nurengiau, ziuriu visas kunelis dega, panatavau temperatura - 38 doh.gif doh.gif tai idejau paracetamolio zvakute, et naudos jokios doh.gif tai visa nakti su MB ir prasupavom pakaitom doh.gif
siandien irgi.. nori zuika miego, dega (nesenai matavomes temp tai 38.4 buvo blink.gif doh.gif ), nulusta ir uz 15 min vel rekia doh.gif doh.gif doh.gif
issikvietem daktare i namus, bet jos kaip nera taip nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 10 28, 11:50)
Na, pas mus si naktis tai sakyciau visai padori bigsmile.gif Ismiegojo lovytej,o tai svarbiausia thumbup.gif Uzmigom apie 23.30, kelemes valgyt 2, po to 5.30, po to 8.30 ir miega iki siol bigsmile.gif As kas vakara zinokit dekoju Dievui, kad mano vaikas bent jau kol kas tai toks pamiegantis rytais, galiu sau parpt iki 11,o jei nesinori miego man, tai bent jau turiu kokias 2 valandas ryte ramiai kavos atsigert, kazka namie pasidaryt...

atsikelem 6.45 pries keles min. uzmigom su triuksmais: - nenoriu as miego ir neziurekit kad mano akys siaureja ir apsiblaususios, taip tik JUMS atrodo doh.gif bigsmile.gif o atsikels po kokiu 40 min su sypsena , spinduliojanti visa, kaip butu 2-3 h ismieguojusi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 28, 12:47)
o musu naktele siaubinga buvo  doh.gif susirgom, mat.. vakar vakare ruosemes zuika maudyt, nurengiau, ziuriu visas kunelis dega, panatavau temperatura - 38  doh.gif  doh.gif tai idejau paracetamolio zvakute, et naudos jokios  doh.gif tai visa nakti su MB ir prasupavom pakaitom  doh.gif
siandien irgi.. nori zuika miego, dega (nesenai matavomes temp tai 38.4 buvo  blink.gif  doh.gif ), nulusta ir uz 15 min vel rekia  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na ateis daktare, reikia kantrybes. nors is kur ja paimti, kai vaikas serga g.gif . visada atrodo (bent man), kad geriau pati sirgciau, nei mazas zmogeliukas, be to negalintis pasakyti, pasiskusti verysad.gif ,tik prisiglaude ieskodamos pagalbos, paramos cry.gif
pas mus tai dantukai plius prie viso neramumo, tuoj turetu antras pasirodyti (su sunumi net nepajutau, kaip isdygo, tai turiu su maze atsigrebti doh.gif rolleyes.gif . o del miego, tai abu vienuodi. tas irgi, net iki treju metu bludidavo, nors nestumai kaip diena nuo nakties skiriasi)
laikykites ir parasyk, ka daktare pasake g.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 28, 10:47)
o musu naktele siaubinga buvo  doh.gif susirgom, mat.. vakar vakare ruosemes zuika maudyt, nurengiau, ziuriu visas kunelis dega, panatavau temperatura - 38  doh.gif  doh.gif tai idejau paracetamolio zvakute, et naudos jokios  doh.gif tai visa nakti su MB ir prasupavom pakaitom  doh.gif
siandien irgi.. nori zuika miego, dega (nesenai matavomes temp tai 38.4 buvo  blink.gif  doh.gif ), nulusta ir uz 15 min vel rekia  doh.gif  doh.gif  doh.gif

oi linkiu jums kuo greiciau pasveikti 4u.gif
user posted image
na mums naktele irgi ne is lengvuju pasitaike. mane apniko panikos jausmas, nes gruodi ar sausi i lietuva vaziuojam, tai vis galvoja kaip mazyle salcius pakels. o ji lyg irgi jaudintusi del kazko vis kelesi ir kelesi ant ranku prasesi doh.gif
Atsakyti