Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Pasidalinkit patirtimi

QUOTE(mindaiva @ 2009 10 14, 16:39)
dantys, dantys, dantys... nori mamos artumos...šilumos

jooooooooo, siandiena kaip tik 3 dantukas virsuje prasikale clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 13, 22:45)
drinks_cheers.gif ir mes nuo dvieju savaiciu iki kokiu trju menesiu klykdavom nuo 7 vakaro iki 2-3 nakties  doh.gif  bet pas mus pilvelyje dar ir klebsiella gyveno, uri viska dar paastrindavo, tai isvis siaubas buvo  doh.gif bet sgyvenom be viburcoo, daviau ji vos kelis kartus... doh.gif pastebejau, kad itos mamytes yra gerokai linkusios piktnaudziauti tuom - galvoja ikis zvaute ir vaikas rmiai miegos.. svarbiasuia SIANDIEN, o kaip ta zvakute paveiks tolimesne vaikiuo ateiti nepagalvoja... kiek egoistiska ...  blush2.gif nepykit, neturiu nieko asmenisko, taciau issakau savo nuomone ....

nei piktnaudžiavom, nei ką, jau geriau , kad vaikas klyktų kiaurą parą, o aš vaidinsiu dorovingą mamą, neduodančią vaistukų? nesąmonė, jei skauda, tai ir pati gydaisi, čia ne savo malonumui tas žvakutes naudoji, matyt, vaikučiui nebuvo tokių skausmų, tai ir ačiū Dievuliui, kad neteko vartot
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2009 10 14, 17:27)
nei piktnaudžiavom, nei ką, jau geriau , kad vaikas klyktų kiaurą parą, o aš vaidinsiu dorovingą mamą, neduodančią vaistukų? nesąmonė, jei skauda, tai ir pati gydaisi, čia ne savo malonumui tas žvakutes naudoji, matyt, vaikučiui nebuvo tokių skausmų, tai ir ačiū Dievuliui, kad neteko vartot

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2009 10 14, 18:27)

Man susidaro toks ispudis, kad viburcolas nuramina labiau mamyte nei vaikiuka.. Viburcolas nera tks stiprus vaitas, kad nuramintu jau tokius didelius skausmus kaip jus paisot.. taip, kaziek jis padeda, taciau jeigu skausmas labai didelis, tai jo pagalba yra labai mazas laselis juroje, poveikis faktiskai nepastebimas... mano maziuke ii trju menesiu tuirejo itin didelius pilvuko skausmus (kaip pasake gastroenterologe "jai diegliukai dukart stipresni nei vaikams, augantiems be bakterijos") ir pati isitikinau, kad viburcolas - niekis schmoll.gif man kartais susidaro ispudis, kad viburcolas labiau nuramina mamyrte nei vaikiuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2009 10 14, 15:27)

na as irgi uz tai, kad nereiktu vaikiuka kankinti, bet jeigu kelis kartus pabandzius vaistai nei kiek nepadejo, nemanau, kad verta tuomet i vaika juos kisti. as isbandziau ne viena vaista del tu pilvuko skausmo ir nieko, o po to nutariau, kad neverta cia eksperimentuoti ir istvereme abi ta laikotarpi.
Atsakyti
Isaiskejo musu neramaus miego ir dazno kelimosi paskutinemis dienomis priezastis-vakar vyras rado apacioj 1 dantuka blink.gif blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Negalvojau, kad 3 menesiu vaikui gali pradet dygti dantys bigsmile.gif Juk pas kitus ir 7-8 menesiu dar nebuna nei vieno blink.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 10 17, 09:33)
Isaiskejo musu neramaus miego ir dazno kelimosi paskutinemis dienomis priezastis-vakar vyras rado apacioj 1 dantuka blink.gif  blink.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Negalvojau, kad 3 menesiu vaikui gali pradet dygti dantys bigsmile.gif Juk pas kitus ir 7-8 menesiu dar nebuna nei vieno blink.gif

gali gali smile.gif juk visi vaikai skirtingi ir dantukai auga irgi skirtingai. mano mazasis broliukas jau 4.5 men turejo visus 4 dantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 10 17, 11:33)
Isaiskejo musu neramaus miego ir dazno kelimosi paskutinemis dienomis priezastis-vakar vyras rado apacioj 1 dantuka blink.gif  blink.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Negalvojau, kad 3 menesiu vaikui gali pradet dygti dantys bigsmile.gif Juk pas kitus ir 7-8 menesiu dar nebuna nei vieno blink.gif

Mano drauges vaikiukui pirmi du dantikai isdygo ir 3 menesiu, o puses metu turejo jau 6 dantukus smile.gif tai kad keikvienam individualiai smile.gif as ir vis laukiu, patikrinu burnyte. Jei kada nerami buna, tai MB is kato sako - dantukai tikriausiai dygsta (pirmais menesiai pilvuka kaltindavo lotuliukas.gif )
Atsakyti
Sveikos, mergynos
ir as issakysiu savo nuomone:)
negalima sakyti vienareiksmiskai apie skausma. kaip ir mes visi taip ir vaikai esam labai skirtingi ir reakcija buna skirtinga. o be to vienas daugiau, kitas maziau kantrus- tai faktas.
ir tai, kad kazkam gydytoja pasake, kad Jum daugiau skauda nei kitems irgi nesamone, nes velgi - nepamatosi to skausmo. tai mano subjektyvi nuomone.
o kas lecia dantuku tai siais laikais skaitosi, kad isdygsta nuo 3men iki 1,5 metu tai norma. susiduriau dar su sunumi, pries 8 metus. jam pirmas isdygo 1metu 3men, o dukra dabar 8 men ir jau tuoj turesim (ir tevai vieni ir vaikai savi, o viskas laaaabai skirtingai) bigsmile.gif
Atsakyti
MANISKE JAU 2 SAV KAIP AINA MIEGOT 2 NAKTIES doh.gif doh.gif , VISKO BUNA IR KAD VERKIA, IR KAD NE, PAVALGO APSIVERCIA KETURIOM IR VARO. O MAN STRESAS . MIEGO NORIU , KA DARYT! IR NESUPRANTU, SENIAU APIE 11-12 PAGULDAU I LOVYTE IR NET NEPAJUDA O DABAR LABAI JAUTRI, NAKTIM NUBUNDA VALGYT PRASO, POTO JAU TIK MANO LOVOJ IR BEMIEGA, NES TINGIU NESIOT I LOVYTE, DAR IR BIJAU KAD NENUBUSTU, NES BUVO NE KART KAD NUNESIAU IR TEKO PARSINEST NES DUDAS PALEIDO. JAI TAS ILGAS NEMIEGOJIMAS BUTU DEL DANTU TAI GAL NUOLAT ZYSTU VERGTU, O CIA NEBYTINAI, TAI NESUPRANTU verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neriukazx @ 2009 10 21, 23:15)
MANISKE JAU 2 SAV KAIP AINA MIEGOT 2 NAKTIES  doh.gif  doh.gif  , VISKO BUNA IR KAD VERKIA, IR KAD NE, PAVALGO APSIVERCIA KETURIOM IR VARO. O MAN STRESAS . MIEGO NORIU , KA DARYT!  IR NESUPRANTU, SENIAU APIE 11-12 PAGULDAU I LOVYTE IR NET NEPAJUDA O DABAR LABAI JAUTRI, NAKTIM NUBUNDA VALGYT PRASO, POTO JAU TIK MANO LOVOJ IR BEMIEGA, NES TINGIU NESIOT I LOVYTE, DAR IR BIJAU KAD NENUBUSTU, NES BUVO NE KART KAD NUNESIAU IR TEKO PARSINEST NES DUDAS PALEIDO.  JAI TAS ILGAS NEMIEGOJIMAS BUTU DEL DANTU TAI GAL NUOLAT ZYSTU VERGTU, O CIA NEBYTINAI, TAI NESUPRANTU  verysad.gif

o kodel jums atrodo, kad taip yra ne del dantuku? man tai siaip atrodo, kad del ju, nes kaip tik toks amzius kada jie kalas. na o manoji irgi miega labai jautriai, prabunda daug kartu nakti, bet dazniausiai net nevalgo o nori ant ranku. sunku sitaip labai jus suprantu. bet manau viskas praeis
Atsakyti
QUOTE(neriukazx @ 2009 10 22, 01:15)
MANISKE JAU 2 SAV KAIP AINA MIEGOT 2 NAKTIES  doh.gif  doh.gif  , VISKO BUNA IR KAD VERKIA, IR KAD NE, PAVALGO APSIVERCIA KETURIOM IR VARO. O MAN STRESAS . MIEGO NORIU , KA DARYT!  IR NESUPRANTU, SENIAU APIE 11-12 PAGULDAU I LOVYTE IR NET NEPAJUDA O DABAR LABAI JAUTRI, NAKTIM NUBUNDA VALGYT PRASO, POTO JAU TIK MANO LOVOJ IR BEMIEGA, NES TINGIU NESIOT I LOVYTE, DAR IR BIJAU KAD NENUBUSTU, NES BUVO NE KART KAD NUNESIAU IR TEKO PARSINEST NES DUDAS PALEIDO.  JAI TAS ILGAS NEMIEGOJIMAS BUTU DEL DANTU TAI GAL NUOLAT ZYSTU VERGTU, O CIA NEBYTINAI, TAI NESUPRANTU  verysad.gif

ir as galvociau apie dantukus, nes kazka panasaus su dukra darosi doh.gif . irgi nera lengva visa nakti sokineti (tai ant ranku, tai zisti,..), bet matau, kad neuzilgo turesim ir tada bus ramiau rolleyes.gif gal but.. bigsmile.gif
tai paziurekit ar nera isbrinkusios dantenos, gal greitai sulauksit?.. mirksiukas.gif
Atsakyti