Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Pasidalinkit patirtimi

QUOTE(Konstancija @ 2009 09 03, 21:47)
nuo koses vakare gali dar labiau troskint, geriau pabandyk tirpias grudines, kur i buteliuka reikia pilt, bet kadangi tavo vaikelis tik 150 suvalgo (man irgi taip buvo) nedek pagal instrukcijas ant pakuotes, nes pasidaro per daug tirsta ir jis niekada nepabaigs buteliuko blink.gif  as dedavau ant 180 vandens + 6 kauseliai pirmojo pieno + 2 arbatiniai sauksteliai tu grudu milteliu.
Beje maniskis 5 men buvo matinamas 4 kartus ir suvalgydavo tik ryte 210, o kitus visus po 150 ir dar likdavo, o kai pasiskaitau kaip kiti vaikai valgo, tai net graudu pasidaro, kad musu nevalgus verysad.gif

plem nu as varna doh.gif padariau tirpe grudine pagal instrukcija, tai tada jau is anksto reik arbatos nakciai ruost doh.gif . kaip nors blush2.gif . o mano valgo ryte 120, paskui 4 kart 150 , onakti 120 bigsmile.gif , ir nieko, augam smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kateriniuke @ 2009 09 03, 20:15)
plem nu as varna  doh.gif  padariau tirpe grudine pagal instrukcija, tai tada jau is anksto reik arbatos nakciai ruost  doh.gif  . kaip nors  blush2.gif  . o mano valgo ryte 120, paskui 4 kart 150 , onakti 120  bigsmile.gif  , ir nieko, augam  smile.gif  4u.gif

pagal instrukcijas jie ryskiai nusigrybauja, net ir man paciai nuryt sunku butu tokias tirstas koses bigsmile.gif cia tam, kad greiciau pakeli pabaigtumeme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kateriniuke @ 2009 09 03, 21:15)
plem nu as varna  doh.gif  padariau tirpe grudine pagal instrukcija, tai tada jau is anksto reik arbatos nakciai ruost  doh.gif  . kaip nors  blush2.gif  . o mano valgo ryte 120, paskui 4 kart 150 , onakti 120  bigsmile.gif  , ir nieko, augam  smile.gif  4u.gif

Mano pana ir po 120ml valgo, daugiausia 150-160 suvalgo, o tada jau bega pienukas istisai is burnytes daugiau pajudejus ir dar valgom 4 kartus, kartais penktas buna, jei anksciau paabunda. Pradzioj nerimavau, bet svoris auga kaip ant mieliu, zandai puciasi tik lotuliukas.gif Siandien sumaste manoji pries 6 atsibusti, girdziu juokiasi, kaldra kramto, jai mat diena jau prasidejo, nesvarbu, kad mama vos akis praplesia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2009 09 04, 12:37)
Mano pana ir po 120ml valgo, daugiausia 150-160 suvalgo, o tada jau bega pienukas istisai is burnytes daugiau pajudejus ir dar valgom 4 kartus, kartais penktas buna, jei anksciau paabunda. Pradzioj nerimavau, bet svoris auga kaip ant mieliu, zandai puciasi tik lotuliukas.gif Siandien sumaste manoji pries 6 atsibusti, girdziu juokiasi, kaldra kramto, jai mat diena jau prasidejo, nesvarbu, kad mama vos akis praplesia doh.gif

na mums irgi panasei su valgymu smile.gif. nznau kas vaikui uzejo, bet sian puse nakties stebejo seslius medziu uz lango, vejas siubavo lb stipriai tai jam idomu buvo lotuliukas.gif . bet tai man nlbai idomu doh.gif , puse nakties ji stebejau, jis visai miegot nenori sad.gif . jau nebezianu ka daryti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kateriniuke @ 2009 09 04, 16:45)
na mums irgi panasei su valgymu smile.gif. nznau kas vaikui uzejo, bet sian puse nakties stebejo seslius medziu uz lango, vejas siubavo lb stipriai tai jam idomu buvo  lotuliukas.gif  . bet tai man nlbai idomu  doh.gif  , puse nakties ji stebejau, jis visai miegot nenori sad.gif . jau nebezianu ka daryti sad.gif

O kodel tu naktiniu uzuolaidu nebandai uztraukti, nematys tu medziu ir gal uzmigs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Konstancija @ 2009 09 04, 21:31)
O kodel tu naktiniu uzuolaidu nebandai uztraukti, nematys tu medziu ir gal uzmigs blush2.gif

blush2.gif naktines , bet lb sviesios sad.gif reik keist. dar ta liampa tiesiai uz lango kieme sviecia, nieko, kaip nors. gal sianakt miegosim ax.gif
o kaip miega jusu maziukai? papasakokit sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(kateriniuke @ 2009 09 04, 20:05)
blush2.gif  naktines , bet lb sviesios sad.gif reik keist. dar ta liampa tiesiai uz lango kieme sviecia, nieko, kaip nors. gal sianakt miegosim  ax.gif 
o kaip miega jusu maziukai? papasakokit  sunglasses2.gif

Butinai pasiskeisk ir i kuo tamsesnes. Mes turim langines, jei jas nuleidziam dienos metu - naktis pasidaro blush2.gif taip maziu ir ipratinom nakti arskirt nuo dienos. dabar jau siek tiek paliekam atidaras saulutei rytinej ax.gif zymiai geriau miega, kai visiskai tamsu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo jo, mes netgi specialiai pries gimstant vaikui miegamajame pakeitem roletu audini i nepermatoma toki, tai dabar naktis, kai ji nuleidi biggrin.gif
Dievinu lietu thumbup.gif Mazas miegojo ilgiau uz mane tongue.gif Paguldem 23 val., tai kelesi valgyt 4.00, po to 7.30, o dabar va 10.30 tik atsikele ir jau dabar vel kazkoks mieguistas smile.gif
Atsakyti
Pas mus idomi miegucio istorija. Iki keturiu menesiu naktimis sau ramiai miegodavome, apie 6val ryto pavalgydavom PM ir vel snausdavom. Nuo 4men pradejo naktimis noreti valgyti MP, is pradziu viena karta, veliau net du. Dabar 9men, keliames nakti valgyti viena karta, apie 3:30. Bet nuo 8men miegelis pasidare nelabai ramus, kazkur nuo 2val pradedam be niekur nieko stotis ir verkti. Paguldai, paglostai, po kurio laiko vel. Svarbiausia, kad nors kiek, ir ji kaip kareivukas is karto stojasi pro miegus. Gal pagaliau prades dantukai dygti, nes dar ne vieno neturim.
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2009 09 08, 13:52)
Pas mus idomi miegucio istorija. Iki keturiu menesiu naktimis sau ramiai miegodavome, apie 6val ryto pavalgydavom PM ir vel snausdavom. Nuo 4men pradejo naktimis noreti valgyti MP, is pradziu viena karta, veliau net du. Dabar 9men, keliames nakti valgyti viena karta, apie 3:30. Bet nuo 8men miegelis pasidare nelabai ramus, kazkur nuo 2val pradedam be niekur nieko stotis ir verkti. Paguldai, paglostai, po kurio laiko vel. Svarbiausia, kad nors kiek, ir ji kaip kareivukas is karto stojasi pro miegus. Gal pagaliau prades dantukai dygti, nes dar ne vieno neturim.

Tai jau mayt, kad greitai galesit dziaugtis pirmaisiais dantukais smile.gif
Atsakyti
maniske turbut nusprende naktimis rekordus must doh.gif dabar keliasi po 5-6 kartus valgyt doh.gif doh.gif ir kas svarbiausia ne po biski uzkanda, o valgo kaip reikalas.. ir niekaip nesuprasntu kas jai pasidare? blink.gif g.gif su vyru jau baigiam is proto iseit doh.gif
gal kuriai is jusu taip buvo?ka daret? blush2.gif pasidalikit patirtim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2009 09 08, 14:04)
Tai jau mayt, kad greitai galesit dziaugtis pirmaisiais dantukais smile.gif

džiaugsmas iš tikro pirmais, o paskui nemigos,kai sekantys dygsta ax.gif
ramių naktelių 4u.gif , mes 8 turim ax.gif , kaip kada miegam, stotis reikia labai, ropoti, lovytėj sukinėtis ir koldrytę spardyt, naktį keltis 1h, 3h , 5h ir 7h doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 08, 14:07)
maniske turbut nusprende naktimis rekordus must  doh.gif dabar keliasi po 5-6 kartus valgyt  doh.gif  doh.gif ir kas svarbiausia ne po biski uzkanda, o valgo kaip reikalas.. ir niekaip nesuprasntu kas jai pasidare?  blink.gif  g.gif su vyru jau baigiam is proto iseit  doh.gif
gal kuriai is jusu taip buvo?ka daret?  blush2.gif pasidalikit patirtim  blush2.gif

nieko nepadarysi čia, jai tai norisi doh.gif
Atsakyti