Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Pasidalinkit patirtimi

QUOTE(Konstancija @ 2009 09 03, 12:37)
Kudykiai pastebejau labai megsta tokius skudurinius zaisliukus, jiems uzima rankas, duoda pirstukams 'darbo' biggrin.gif  biggrin.gif  jis ji megsta prie veido arba visai ant galvo uzsideti miegodamas bigsmile.gif  anksciau bijojau, kad netures kuom kvepuot doh.gif , bet juk nusiimtu, jei trukdytu rolleyes.gif
Papildyta:
Galesi sakyt, kad policininkas ateme, nes vaikams dideliems nebereikia soskyciu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

jo, skudureliai ramina, pastebejau,kad uzsimeta ant veiduko,tada visai akys merkiasi lotuliukas.gif o soskyte matysim, gal teks broliui ar sesei atiduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
O musiskiui soske priesas numeris vienas biggrin.gif neigrusi jam, labai retai, jei sakykim masinoj vaziuojant pradeda verkt, nes labai nemegsta kedutej vazinet, tai tada igrudu, bet reik ilgokai palaikyt jega, kad "uzpumpuotu", tada biski paciulpia,o migdant tai niekada nekisam, nes kol kas tai tfu tfu tfu be problemu ir gan greit vakare pats uzmiega smile.gif o jei reiktu dar nakti sokinet is lovos, kad iskritusia soske ikist, tai eina sau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 09 03, 12:16)
O musiskiui soske priesas numeris vienas biggrin.gif neigrusi jam, labai retai, jei sakykim masinoj vaziuojant pradeda verkt, nes labai nemegsta kedutej vazinet, tai tada igrudu, bet reik ilgokai palaikyt jega, kad "uzpumpuotu", tada biski paciulpia,o migdant tai niekada nekisam, nes kol kas tai tfu tfu tfu be problemu ir gan greit vakare pats uzmiega smile.gif o jei reiktu dar nakti sokinet is lovos, kad iskritusia soske ikist, tai eina sau unsure.gif

Masinoj nepatinka vaziuoti? blink.gif cia tai geras doh.gif biggrin.gif biggrin.gif musu is karto beveik uzmiega ijungus varikli, o draugai tai visai su masino aplink namus savo vezioja, kai uzmigdyt negali lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 09 03, 13:16)

dazniausiai vaikai maitinami krutine neima jokiu "pakaitalu"tiuciu,protingi yra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Konstancija @ 2009 09 03, 13:19)
Masinoj nepatinka vaziuoti? blink.gif cia tai geras doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  musu is karto beveik uzmiega ijungus varikli, o draugai tai visai su masino aplink namus savo vezioja, kai uzmigdyt negali lotuliukas.gif

musu draugai ir vaziuoja pasivazineti su masina,kad uzmigdyti vaika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2009 09 03, 13:23)
dazniausiai vaikai maitinami krutine neima jokiu "pakaitalu"tiuciu,protingi yra biggrin.gif
Papildyta:

musu draugai ir vaziuoja pasivazineti su masina,kad uzmigdyti vaika lotuliukas.gif

Kartą taksistas sakė, kad mamytė su vaiku įsėdo ir sako, pavažinėkit po miestą, kad vaikas nusiramintų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2009 09 03, 13:26)
Kartą taksistas sakė, kad mamytė su vaiku įsėdo ir sako, pavažinėkit po miestą, kad vaikas nusiramintų  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2009 09 03, 14:26)
Kartą taksistas sakė, kad mamytė su vaiku įsėdo ir sako, pavažinėkit po miestą, kad vaikas nusiramintų  lotuliukas.gif

Man cia ziauru...as tokiu dalyku nesuprantu doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite1201 @ 2009 09 03, 12:48)
Man cia ziauru...as tokiu dalyku nesuprantu doh.gif  blink.gif

kodel? blink.gif tas pats kaip supimas, tik 21 amziuje lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu visoms mamytems uz patarimus 4u.gif bet visgi visi maziukai skirtingi rolleyes.gif maniskis sianakt vel nemiegojo, net kremas nepadejo, jei guli ir ramei vistiek atsimerkes, toks jausmas pamirso kaip uzsimerkt doh.gif ... nakti kas valanda pabunda, diena kai miega kas pusvalandi.. kaip viena mamyte patare visa diena ijungus televizoriu esu ir vaikstau pas ji kad garsu daugiau butu blush2.gif nznau kaip jam padet, bet kaip nors. ir parekt duodu, vistiek aktyvus lieka.
del soskio tai mes karatis uzmiegam be jo, o kartais jis pats ji isspjauna o karatais istraukiu, neduodu jam su juo megot kad veliau bedos maziau butu smile.gif.
o kiek kartu maitinat maziukus nakty? as tik viena, nenoriu pratint daugiau, bet kartais galvoju gal tikrai nepasisotina? ar sociau pries miega maitint? na nznau blink.gif
heart.gif
Atsakyti
QUOTE(kateriniuke @ 2009 09 03, 15:50)
aciu visoms mamytems uz patarimus  4u.gif  bet visgi visi maziukai skirtingi  rolleyes.gif  maniskis sianakt vel nemiegojo, net kremas nepadejo, jei guli ir ramei vistiek atsimerkes, toks jausmas pamirso kaip uzsimerkt  doh.gif ... nakti kas valanda pabunda, diena kai miega kas pusvalandi.. kaip viena mamyte patare visa diena ijungus televizoriu esu ir vaikstau pas ji kad garsu daugiau butu  blush2.gif nznau kaip jam padet, bet kaip nors. ir parekt duodu, vistiek aktyvus lieka.
del soskio tai mes karatis uzmiegam be jo, o kartais jis pats ji isspjauna o karatais istraukiu, neduodu jam su juo megot kad veliau bedos maziau butu smile.gif.
o kiek kartu maitinat maziukus nakty? as tik viena, nenoriu pratint daugiau, bet kartais galvoju gal tikrai nepasisotina? ar sociau pries miega maitint? na nznau  blink.gif
heart.gif

Nakty tikrai siulyciau nekelt miegancio dar pamaitint nors ir per diena nedaug atrodytu suvalge. Keliami tik per anksti gime arba turintys per maza svori, ir tai tik pirmus gyvenimo menesiukus.
Na o jei svoris gerai auga, vaikas tikrai nesileis badu numirti mirksiukas.gif zinau, kad lengva patart, bet juk logiska, kad daugiau pavalgys kita maitininma, jei praeita maziau valge. O ir dienu buna, kad beveik nieko nevalgo, tada nors plaukus nuo galvos nusirauk doh.gif labai sunku man buna verysad.gif
Na o pries nakty galetum pabandyti misinio vietoj MP duot, juk galimas yra maitinimas abiem vienu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Konstancija @ 2009 09 03, 18:36)
Nakty tikrai siulyciau nekelt miegancio dar pamaitint nors ir per diena nedaug atrodytu suvalge. Keliami tik per anksti gime arba turintys per maza svori, ir tai tik pirmus gyvenimo menesiukus.
Na o jei svoris gerai auga, vaikas tikrai nesileis badu numirti mirksiukas.gif zinau, kad lengva patart, bet juk logiska, kad daugiau pavalgys kita maitininma, jei praeita maziau valge. O ir dienu buna, kad beveik nieko nevalgo, tada nors plaukus nuo galvos nusirauk doh.gif labai sunku man buna verysad.gif
Na o pries nakty galetum pabandyti misinio vietoj MP duot, juk galimas yra maitinimas abiem vienu metu mirksiukas.gif

na as jau senokai maitinu misinuku blush2.gif . baigesi mano pienukas kai buvo 3 menesiai sad.gif.. tad man tai nepasitvirtino, kad nuo misinuko miegos geriau.. o jis keistuolis biggrin.gif kaikurie sako kad vaikai nejaucia sako. o maniskis daugiau 150 nesuvalgo ir tai jam jau tiek per daug, nors jau 5 menesiai. jau primaitinu, tai galvoju koses dar pries miega duot wink.gif. pastebejau tik kad jis visada gerti nori, atsigere ir ok. bet tai nakti duot 10 kartu gerti doh.gif , paskui ryte pamperso neeina pakelt lotuliukas.gif . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kateriniuke @ 2009 09 03, 17:20)
na as jau senokai maitinu misinuku  blush2.gif . baigesi mano pienukas kai buvo 3 menesiai sad.gif.. tad man tai nepasitvirtino, kad nuo misinuko miegos geriau.. o jis keistuolis biggrin.gif kaikurie sako kad vaikai nejaucia sako. o maniskis daugiau 150 nesuvalgo ir  tai jam jau tiek per daug, nors jau 5 menesiai. jau primaitinu, tai galvoju koses dar pries miega duot wink.gif. pastebejau tik kad jis visada gerti nori, atsigere ir ok. bet tai nakti duot 10 kartu gerti  doh.gif , paskui ryte pamperso neeina pakelt lotuliukas.gif  .  4u.gif

nuo koses vakare gali dar labiau troskint, geriau pabandyk tirpias grudines, kur i buteliuka reikia pilt, bet kadangi tavo vaikelis tik 150 suvalgo (man irgi taip buvo) nedek pagal instrukcijas ant pakuotes, nes pasidaro per daug tirsta ir jis niekada nepabaigs buteliuko blink.gif as dedavau ant 180 vandens + 6 kauseliai pirmojo pieno + 2 arbatiniai sauksteliai tu grudu milteliu.
Beje maniskis 5 men buvo matinamas 4 kartus ir suvalgydavo tik ryte 210, o kitus visus po 150 ir dar likdavo, o kai pasiskaitau kaip kiti vaikai valgo, tai net graudu pasidaro, kad musu nevalgus verysad.gif
Atsakyti