Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Pasidalinkit patirtimi

Mano vaikutis buvo super neramus kuri laika. Man jau stogas vaziavo... Ir naktinis miegelis buvo sutrikes, ir diena nuolatinis rekimas... Netgi valgydamas rekdavo, muistesi kaip nzn kas... O vakar vakare, galu gale, pratruko pulinukas ant rankos (buves dar nuo pirmo skiepo ligonineje, nors vaikuciui jau ne uz ilgo 3 men) ir siandien lialiukas ramesnis jau. Matyt rankyte skaudejo maziukui... Pilvuka mums nuolat skauda daugiau ar maziau, o kai dar ta rankyte prisidejo, tai visai ne kas buvo...
Atsakyti
Labutukas.Mano moteriskei jau 6.5men.Netycia pamaciau tema apie nemiega.Uzuojauta toms mamoms,kuriu lialiai nemiega...Ir man teko tai isgyventi.Gryzom po savaites is ligonines ir prasidejo cirkai.Visi stebejosi,kaip gali keliu savaiciu,(menesio,poros menesiu) vaikas nemiegoti,juk jis tik valgyt ir miegot teturetu.As ir pergyvenau,ir pas neurologa 2k buvom,sake viskas gerai,paciai valerijono pagert,kad vaikas per piena gautu...Kaip ir sake mamos,as irgi turedavau su vaiku miegot,nes jausdama mano artuma prasnausdavo zymiai ilgiau,nei atsitraukus.Daznai rekiancia siaip ne taip uzsupdavau ant krutines.Vakarais irgi po 3val zviegdavo del diegliu,kviesdavau vyra,rasdavo mus abi apsizliumbusias.Bet pas ji iskart nurimdavo,pasikeisdavo balsas,kvapas,ydomu jai pasidarydavo matyt smile.gif Apie 3 men miegot pradejo bent po 45min,viskas susitvarke.Ir naktim ji poros menesiu budama net buvo nustojus keltis,arba 1k keldavosi,bet va,suejo 5men,isdygo dantys ir nakti pradejo keltis po 3-6k!O diena iki1.5val isparpia viena miega,(o ju kokie 4 buna.) Zodziu,laikykites nemiegaliu mamytes,viskas laikina,nors ir nepaguoda tai visai...Mums,kurioms jau praejo,atrodo niekai jau,o kurioms db toks periodas,tikrai labai sunku.Pagalvokit,kad ne jus 1nos taip vargstat,gal palengves biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teiserskiene: 30 rugpjūčio 2009 - 12:49
Pas mus tai kol kas tfu tfu tfu, gan neblogai, nakti miegam mazdaug nuo 22-23 val. iki 8-9 val. su 2 valgymais, vakare uzmiega be problemu, be jokiu supimu ir pan. ikalbinejimu biggrin.gif Pamaitinu, paguldau i lovyte ir palieku viena, tai dar biski "pasisneka" pats su savim ir uzmiega biggrin.gif Na buna, kad pradeda zyzt, tai paimu, atsinesu i svetaine ir uzmiega man ant ranku per 5 minutes biggrin.gif Diena irgi neblogai pamiega, kokius 2 kart po 2-3 valandas,aisku buna kad nubunda kas pusvalandi, nekietai miega, bet dazniausiai tai be pertraukos ismiega tas 2 valandas smile.gif Na, kol kas dziaugiuos savo leliaus "elgesiu", ziuresim kaip bus toliau...Aciu Dievui, mes su vyru nezinom kas tas yra 3 valandu vaiko zviegimas blink.gif Ji irgi kamuoja tie diegliukai, bet jis del ju retai verkia, pasiraito vargsas, papirduliuoja ir nurimsta, tik miegot aisku trukdo jam jie, buna vargsas issbudina kai pradeda raitytis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Kaip prailginti mazylio miegeli nakty? g.gif prdejo prabusdyneti kas 2.30 val. ir tai tuos 30 min dar laukiu, kol jis dar muistosi...kai jau pradeda zisti, tada imu maitinti.
Atsakyti
QUOTE(teiserskiene @ 2009 08 30, 13:48)
Labutukas.Mano moteriskei jau 6.5men.Netycia pamaciau tema apie nemiega.Uzuojauta toms mamoms,kuriu lialiai nemiega...Ir man teko tai isgyventi.Gryzom po savaites is ligonines ir prasidejo cirkai.Visi stebejosi,kaip gali keliu savaiciu,(menesio,poros menesiu) vaikas nemiegoti,juk jis tik valgyt ir miegot teturetu.As ir pergyvenau,ir pas neurologa 2k buvom,sake viskas gerai,paciai valerijono pagert,kad vaikas per piena gautu...Kaip ir sake mamos,as irgi turedavau su vaiku miegot,nes jausdama mano artuma prasnausdavo zymiai ilgiau,nei atsitraukus.Daznai rekiancia siaip ne taip uzsupdavau ant krutines.Vakarais irgi po 3val zviegdavo del diegliu,kviesdavau vyra,rasdavo mus abi apsizliumbusias.Bet pas ji iskart nurimdavo,pasikeisdavo balsas,kvapas,ydomu jai pasidarydavo matyt smile.gif Apie 3 men miegot pradejo bent po 45min,viskas susitvarke.Ir naktim ji poros menesiu budama net buvo nustojus keltis,arba 1k keldavosi,bet va,suejo 5men,isdygo dantys ir nakti pradejo keltis po 3-6k!O diena iki1.5val isparpia viena miega,(o ju kokie 4 buna.) Zodziu,laikykites nemiegaliu mamytes,viskas laikina,nors ir nepaguoda tai visai...Mums,kurioms jau praejo,atrodo niekai jau,o kurioms db toks periodas,tikrai labai sunku.Pagalvokit,kad ne jus 1nos taip vargstat,gal palengves biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Iki menesio miegelis buvo daznesnis, veliau suretejo, daugiau pradejo zaisti, guguoti. O kad ismiegoti didesne dali nakties stengiuosi vakare su ja daugiau pazaisti, kad ji pavargtu. Tuomet 23.00 h pamaitinu ir ismiega iki 7.00-8.00 h (tiesa kalba eina apie misinuku maitinima, gaila, cry.gif bet MP fabrykelis uzsidare po 1.5 men.)
Atsakyti
geriausias mano vaikas, eina miegoti apie 22val ir tada kas val keliasi, 10mln arbatos arba misinuko suvalgo ir uzmiega. ir taip visa nakti. ryte keliasi apie 7val ir uzmiega kokia 10val bet pusvalandziui. tai va, dienos metu nieko namie padaryti negaliu nes arba jis ant ranku arba turiu zaisti su jo. tai as jau kaip zombis, kartais jau pradedu verkti del smulkmenu, jau nebeturiu jegu. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Jooooo. ziuriu, kiek vaiku, tiek skirtingu istoriju...
Mano mazylei 2 men ir jau susidare sioks toks rezimas del miegojimo. Vakare ji uzmiega, deja, velai. Migdyt pradedam apie 23 val, nes anksciau niekaip - aktyvi ir viskas. Kol uzmiega kietai, tai ir 12 val nakties ateina. Bet tfu tfu tfu ismiega be pabudimu iki 7 val ryto thumbup.gif Tada pavalgo ir "deda i aki" iki 13 ar net 14 val blink.gif bet uz tai diena tai apie rimtesnius pamiegojimus ner ir kalbos.. tik kartais pasnaudzia ar maximum 15 min ant mano ranku uzmiega doh.gif Tai va ir nezinau ar cia dziaugtis ar liudet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Parker @ 2009 08 31, 14:50)
Jooooo. ziuriu, kiek vaiku, tiek skirtingu istoriju...
Mano mazylei 2 men ir jau susidare sioks toks rezimas del miegojimo. Vakare ji uzmiega, deja, velai. Migdyt pradedam apie 23 val, nes anksciau niekaip - aktyvi ir viskas. Kol uzmiega kietai, tai ir 12 val nakties ateina. Bet tfu tfu tfu ismiega be pabudimu iki 7 val ryto  thumbup.gif  Tada pavalgo ir "deda i aki" iki 13 ar net 14 val  blink.gif bet uz tai diena tai apie rimtesnius pamiegojimus ner ir kalbos.. tik kartais pasnaudzia ar maximum 15 min ant mano ranku uzmiega  doh.gif Tai va ir nezinau ar cia dziaugtis ar liudet  biggrin.gif

jus nei miegaliais nei nemiegaliais nepavadinsi biggrin.gif kur nebus mazoji tokia aktysi visa diena, kai tiek pamiega, pasiilsit jau, o tada atsiimti reikia iki isnaktu smile.gif
Atsakyti
Mamytes ar kas is jusu bande 5-10-15 min metoda? Vienintelis, kuris mums padejo gerai ismiegoti nakti ir svarbiausia ismoke paciam uzmigti be soskes!! dabar beje jis jos net nebepraso (6men mums) smile.gif
Atsakyti
O kas cia per metodas?gal galima smulkiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 09 01, 11:39)
O kas cia per metodas?gal galima smulkiau? g.gif

Pirma pasakysiu, kad reikia tureti stiprius nervus doh.gif
Reikia vaikas dar nemieganti guldyti i lova, duoti koki nors mamos kvapo turinti dangta (pvz marskineliai)+ jo megiamiausia zaisliuka pliusini ir palinketi labos nakties, palikti ji viena kambaryj 5 minutem, neiti net jei rekia isteriskai, tik po 5 min nueiti ji paguosti jei verke ir vel palinketi saldziu sapnu, paaiskinti, kad jau naktis, jis turi uzmigti pats - JOKIU BUDU JO NEIMTI I RANKA, VAIKAS TURI LIKTI SAVO LOVOJE. sekantis ejimas i kambary po 15 min ir taip, kol jis uzmiega pats. Ta pati metoda taikom ir nakti. Per 2-3 dienas jis pradeda veikti... pasikartosiu daug kantrybes ir geleziniu nervu!
Atsakyti