Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Pasidalinkit patirtimi

vakar neurologe sake, kad turetumem isaugti, tik kada? doh.gif doh.gif nes dabar kasnakt mazoji vis blogiau miega ir sunkiau uzmiega... doh.gif
[/quote]

mums irgi neurologe zadejo, kad isaugs ta verkima mazike. bet kaip neisauga taip neisauga g.gif na ka, lauksiu blink.gif
Atsakyti
[quote=Wriedna,2009 08 22, 17:57]
vakar neurologe sake, kad turetumem isaugti, tik kada? doh.gif doh.gif nes dabar kasnakt mazoji vis blogiau miega ir sunkiau uzmiega... doh.gif
[/quote]

mums irgi neurologe zadejo, kad isaugs ta verkima mazike. bet kaip neisauga taip neisauga g.gif na ka, lauksiu blink.gif
[/quote]
o kaip susitvarkai su verkimu as jau net krupcioti pradejau nuo verkimu ir kartais galvoju ar tikrai verkia ar man ausyse girdisi doh.gif
Atsakyti
[quote=lincia_pincia,2009 08 22, 15:51]na va, vakar issiaiskinau blogo miegoji priezasti - mums lenda pirmasis dantukas  thumbup.gif ir kas keisciausia kruminis blink.gif pati netikejau, bet kai patvirtino ir pediatre...  ax.gif
[/quote]

na va, sakiau, kad perliukų laukiate thumbup.gif , sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir linkim kantrybės

Papildyta:
[quote=georgiana,2009 08 22, 18:10]
[/quote]
o kaip susitvarkai su verkimu as jau net krupcioti pradejau nuo verkimu ir kartais galvoju ar tikrai verkia ar man ausyse girdisi doh.gif
[/quote]

georgiana pati maitini? visada pasiūlyk MP,kai pabunda nuo jo nepermaitinsi, mažutis jaus tave ir rims, šiltai laikyk, nebijok laikyti ant rankų, ddar tikrai neįpras, o jei ir įpras nieko čia blogo, ,juk dar toks mažulėlis wub.gif wub.gif , mano dukrytė ir labai mėgo šilumą, nešiojom, ant rankų neįprato mirksiukas.gif , laikykis, beje stebėk, gal randasi pilvo diegliai?mums prasidėjo mėnesio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 23 rugpjūčio 2009 - 09:32
mergaites, radau buda uzmigdyti saviske yahoo.gif
nezinau ar jusu leliukus veiks, bet maniske veikia stebuklingai...
priglaudziu maziuke prie nuogos krutines ir smarkiai smarkiai prispaudziu, o tada supu tik labai labai ritmiskai... blush2.gif ir ji kaipmat nulusta thumbup.gif
jau antra naktis miegojom be dideliu koncertu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes 4u.gif senokai jau cia buvau, dar pries gimdyma, likus menesiukui iki jo. dabar jau supuojam savo mazyle, kuriai 3sav. atrodo, kad jau keli men praejo, o jai tik trys savaiteles ax.gif
mums irgi labai sunku su mieguciu... verysad.gif diena tai miega tai nelabai, bet greiciau nelabai.vezimuke irgi siaip sau jauciasi. kai labai ilgai pavezioji tai uzmiega, nes nebera kas daugiau veikt... bet kai uzsuki i kokia parduotuve ir sustoji tai nekas- vel dudas paleidzia blink.gif vakare bandom kokia 21val jau migdyt, bet labai sunkiai sekasi... pamaitinu, lyg ir snuduriuoja tik padedu i lovyte ir akys stacios doh.gif ir ant ranku, ir supynese tada buna. vel uzsnusta ir vel tik keliam i lovyte ir vel tas pats. kol galu gale is kokio 7k pavyksta paguldyt, nes turbut is nuovargio nuluzta.paskui atsikelia kokia 1val nakties, pavalgom ir vel kokia 4val keliames. o 6val jau zvali kaip agurkelis laukia,kada ja paims ant ranku rolleyes.gif bet is tikruju naktimis nekaip miega mazoji... sianakt kaip atsikelem 1val taip praktiskai nei mes nei ji nebemiegojo schmoll.gif diegliukai pilvuka raizo tai siaubas siaubas doh.gif blink.gif ir sunku ja tokia matyt ir verkimas jau taip erzina, kad jei ne mano vaikas butu tai senai buciau isprotejus!!! nzn, bet man tai su tuo miegeliu didele problemyte... isaugs, bet tai kada???? man toks vaizdas, kad ji niekada netures normalaus ritmo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raske4 @ 2009 08 23, 10:41)
sveikos, mamytes 4u.gif  senokai jau cia buvau, dar pries gimdyma, likus menesiukui iki jo. dabar jau supuojam savo mazyle, kuriai 3sav. atrodo, kad jau keli men praejo, o jai tik trys savaiteles ax.gif
mums irgi labai sunku su mieguciu... verysad.gif  diena tai miega tai nelabai, bet greiciau nelabai.vezimuke irgi siaip sau jauciasi. kai labai ilgai pavezioji tai uzmiega, nes nebera kas daugiau veikt... bet kai uzsuki i kokia parduotuve ir sustoji tai nekas- vel dudas paleidzia blink.gif  vakare bandom kokia 21val jau migdyt, bet labai sunkiai sekasi... pamaitinu, lyg ir snuduriuoja tik padedu i lovyte ir akys stacios doh.gif  ir ant ranku, ir supynese tada buna. vel uzsnusta ir vel tik keliam i lovyte ir vel tas pats. kol galu gale is kokio 7k pavyksta paguldyt, nes turbut is nuovargio nuluzta.paskui atsikelia kokia 1val nakties, pavalgom ir vel kokia 4val keliames. o 6val jau zvali kaip agurkelis laukia,kada ja paims ant ranku rolleyes.gif  bet is tikruju naktimis nekaip miega mazoji... sianakt kaip atsikelem 1val taip praktiskai nei mes nei ji nebemiegojo schmoll.gif  diegliukai pilvuka raizo tai siaubas siaubas doh.gif  blink.gif  ir sunku ja tokia matyt ir verkimas jau taip erzina, kad jei ne mano vaikas butu tai senai buciau isprotejus!!! nzn, bet man tai su tuo miegeliu didele problemyte... isaugs, bet tai kada???? man toks vaizdas, kad ji niekada netures normalaus ritmo verysad.gif

mqzyle pratinasi prie naujo ritmo,tikrai viskas normalizuosis,kantrybes mamytes!!!
Atsakyti
oi, kad tavo zodziai dievui i ausi!!!! 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=mindaiva,2009 08 23, 10:31]
na va, sakiau, kad perliukų laukiate thumbup.gif , sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir linkim kantrybės
Papildyta:

[/quote]
georgiana pati maitini? visada pasiūlyk MP,kai pabunda nuo jo nepermaitinsi, mažutis jaus tave ir rims, šiltai laikyk, nebijok laikyti ant rankų, ddar tikrai neįpras, o jei ir įpras nieko čia blogo, ,juk dar toks mažulėlis wub.gif wub.gif , mano dukrytė ir labai mėgo šilumą, nešiojom, ant rankų neįprato mirksiukas.gif , laikykis, beje stebėk, gal randasi pilvo diegliai?mums prasidėjo mėnesio doh.gif
[/quote]
deja pati nemaitinu neturiu pieno ligoninej po gimdymo turejau 6 dienas taciau po to gavau 3 rusis skirtingu antibu ir dingo tad gauna misinuka NAN HA 1 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raske4 @ 2009 08 23, 11:01)
oi, kad tavo zodziai dievui i ausi!!!! 4u.gif  blush2.gif

neseniai paciai buvo panasiai(iki 3 men),todel puikiai suprantu kas tai yra
Atsakyti
Mes su dienos miegais ir toliau vargstam. Tarp pusryciu ir pietu numiegam maksimum valanda - kartais gerai, o kartais istisai soskyte paduoti reikia, kad neissibudintu ir dar nors kiek pamiegotu. Bet va nezinau, kaip daryti su pietu miegu. Vasara viskas gerai - laukas, grynas oras, veziojimas, tai ji man ismiegodavo po tris valandas kazkur. Bet man baisu pagalvoti, kad ateina ruduo, nuolatiniai lietus, tai ka reiks daryt, kai neisvaziuosim i lauka doh.gif jau kelis kart taip bandziau pamigdyt namie, tai siaubas, kas pusvalandi kruteti, judeti pradeda, tai vel gi su soskytes pagalba pratempiu, bet tada migdau vezimuke. O taip noriu pripratinti prie lovos, juk eina didyn, sukasi, baisu palikti viena. Lovoje mikdomes rekdami, sukiodamiesi, kas kart reikia pribegti, tai rankas prilaikyti, tai tiute ideti, na kosmaras doh.gif ar tas miegojimas per pietus savo lovoje ateina su laiku? Jau taip save raminu ax.gif nakti miegam tik savo lovyteje ir jokiu problemu nebuna, o kas cia darosi diena,tai nesuprantu...
Atsakyti
jatau maniskis irgi miega po kelias valandas ir vis budinasi ir verkia vlgyt praso o mums dar tik 3 savaites, kaip gerai kieno vaikuciai ilgeliau pamiega, as diena kol pas mane lelius miega tas kelias valandas niekaip neuzmiegu smegenys ijungti ir viskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 08 23, 13:35)
jatau maniskis irgi miega po kelias valandas ir vis budinasi ir verkia vlgyt praso o mums dar tik 3 savaites, kaip gerai kieno vaikuciai ilgeliau pamiega, as diena kol pas mane lelius miega tas kelias valandas niekaip neuzmiegu smegenys ijungti ir viskas verysad.gif

Tai jus dar mazyciai, praalksta manau ir tiek mazylis jusu. Laikui einant prailgs laikas iki valgymo ir ilgeliau pamiegos 4u.gif
Atsakyti