Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio miegelis. Pasidalinkit patirtimi

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 20, 18:04)
kad visalaik ji tik savo lovyteje miegodavo ir jokiu problemu nebuvo, o dabar nezinau kas jai pasidare  doh.gif bet prie savo lovos pratinti kategoriskai nenoriu  schmoll.gif

aš ir buvau kategoriškai prieš lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif migdymą kartu, bet kai pradėjo dygt dantys, o beje, gal ir jums tas pats? mūsų dukrytei jie išdygo apačioj du 4 mėnesių doh.gif doh.gif , taigi, kai, pradėjo dygt dantys- ji labiausiai pykdavo vakarais ir naktį, kai jau fiziškai nepajėgiau migdyt po kelias valandas ir keltis naktim- įsikėlėm ją į lovą doh.gif , o kas beliko, dabar sugudravom, nuėmiau vieną lovytės kraštą, ir ji miega lovytėje, bet kai reikia - ir mama šalia ax.gif , nes gulėt kartu ne taip jau ir patogu - atsikeldavau užtirpusiom rankom, susukta nugara doh.gif doh.gif
kantrybės jums
Beje, dukrytė mūsų irgi iki tų dantukų dygimų pati užmigdavo lovytėj, aš tik šalia gulėdavau, o ji žiūrėdavo savo juodom sagutėm į mane ir migdėsi...augant mieggelis labai daug kartų keitėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos
Mes nuo pat pradžių labai sunkiai miegojom. ax.gif Pirmus mėn išvis naktim nemiegojom,o dieną miegojom doh.gif Paskui nuio kokio 3 mėn.užmigdavo 2 val nakties ir atsibusdavo 10 val,be jokių nubudimų.O nuo 6 mėn prasidėjo katorga unsure.gif Ana užmiega 24 val atsikelia 2val iki 5 val net nepaguldysi,nes jei tik guldai rėkia,nevalgo,negeria,tiesiog nenori miego.paskui užmiega ir atsibunda 8 val.tada pavalgo ir geriausiu atveju uzmiega kokia 14 val 30 min-1 val.Klausiau gydytojos ar mums viskas gerai,sakė taip,išaugs rolleyes.gif
Mums jau beveik 8 mėn o vis dar miegam nenormaliai. doh.gif Aišku būna stebuklingų dienų kai miega net kelias val dieną ir išmiega visą naktį biggrin.gif
Miegam savo lovytėj nuo 2 mėn. ax.gif
Linkim ir sau ir jums ,kad mažyliai susitvarkytu rėžimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klau: 21 rugpjūčio 2009 - 12:29
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 21, 09:30)
na pagal tai, ka nupasakojai, tai panasu, kad tavo leliukui pilvelio diegliai (mums taip irg iki kokiu 2ju menesiu buvo), tikrai isaugsit...  blush2.gif
o pas mane tai tikrai ne diegliai, o kazkoks dirglumas, irzlumas, nesuprasi  doh.gif vakar neurologe sake, kad turetumem isaugti, tik kada?  doh.gif  doh.gif nes dabar kasnakt mazoji vis blogiau miega ir sunkiau uzmiega...  doh.gif

Tai kad tai tikrai nepanasu i diegliukus, nes sianakt pabandziau suvystyt ir tiko rolleyes.gif Ziuriu jai reikia, kad rankytes prispaustos butu, nes visa makatuojasi, malasi del to ir nemiega doh.gif Sianakt nuo 3,30 iki 6 val supavau, bet akys stacios ir nors tu ka, gali dainuot ar sokt apie ja, bet svarbu but salia, tad jokiu asaru tik dairosi aplink doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2009 08 21, 17:23)
Tai kad tai tikrai nepanasu i diegliukus, nes sianakt pabandziau suvystyt ir tiko rolleyes.gif Ziuriu jai reikia, kad rankytes prispaustos butu, nes visa makatuojasi, malasi del to ir nemiega doh.gif Sianakt nuo 3,30 iki 6 val supavau, bet akys stacios ir nors tu ka, gali dainuot ar sokt apie ja, bet svarbu but salia, tad jokiu asaru tik dairosi aplink doh.gif

maniskei tas pats drinks_cheers.gif sian atsibudo 4 ir stacios akys, prireike bendrauti damai doh.gif tai supau supau, dainavau dainavau, uzmigo...tik nustojau dainuot ir klykt pradejo doh.gif doh.gif doh.gif o tada jau tevelis pereme tai siaip netaip uzmigde doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 21, 17:04)
maniskei tas pats  drinks_cheers.gif sian atsibudo 4 ir stacios akys, prireike bendrauti damai  doh.gif tai supau supau, dainavau dainavau, uzmigo...tik nustojau dainuot ir klykt pradejo  doh.gif  doh.gif  doh.gif o tada jau tevelis pereme tai siaip netaip uzmigde  doh.gif

tai jau tikrai vargstat,mes nuo 3-ju men miegam puikiai,tik tiek,kad kartu,bet as jau neatsimenu kada nakti nemiegojau
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
sveiki, na mano sūnelis miega nuo pat gimimo su manim, jam dabar dar tik bus 4 mėnesiukai šį mėnesį smile.gif , bet net nežinau kaip atpratyti jį kad miegotų lovytėj verysad.gif nes jis atrodo kad bijo g.gif užmiega pas mane jis o poto bandau įdėti į jo lovytę, bet jis atsibunda ir vėl miegam kartu, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė luko @ 2009 08 21, 19:35)
sveiki, na mano sūnelis miega nuo pat gimimo su manim,  jam dabar dar tik bus 4 mėnesiukai šį mėnesį smile.gif , bet net nežinau kaip atpratyti jį kad miegotų lovytėj verysad.gif nes jis atrodo kad bijo g.gif  užmiega pas mane jis o poto bandau įdėti į jo lovytę, bet jis atsibunda ir vėl miegam kartu,  thumbup.gif

mums irgi panasiai... na dabar jau situacija tvarkosi po truputi. as ja tiesiog paguldau i lovyte kai matau kad miego nori sedziu saliai ir glostau nosi thumbup.gif tai ji kaip lapas isisjungia nors kartais nustoju glostyt ir vel akys stacios doh.gif
seip nakciai tai uzmiega be problemu bet kur, ir taip lovyteje miega nuo 10- iki 9 prabunda tik 1 karta pavalgyt. o diena jos i lovyte neikisi niekaip biggrin.gif . bet man svarbiausia kad nakti miega lovytej be problemu nuo pirmu dienu niekada sesu supus kad uzmigtu blush2.gif nors turbut tik todel kad nekankino mazosios jokie diegliai kolkas smile.gif
Atsakyti
bevalgydama uzmiega ir padedu i lovyte ojei ne tai dar soske duodu.. ax.gif
Atsakyti
Pavydziu jum mergaites baltai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 08 21, 18:09)
tai jau tikrai vargstat,mes nuo 3-ju men miegam puikiai,tik tiek,kad kartu,bet as jau  neatsimenu kada nakti nemiegojau

na va, vakar issiaiskinau blogo miegoji priezasti - mums lenda pirmasis dantukas thumbup.gif ir kas keisciausia kruminis blink.gif pati netikejau, bet kai patvirtino ir pediatre... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, mums bus greitai 4 savaites, tai vaikinas diena irgi numiega gal kokias 3 valandas ir po to neramus buna, o nakti tai akes kas kelios valandos ir kniurksi, verkia, kuiciasi o paimu ant ranku nustoja, siandien jau visai nukvakau depresija ima, sirdis kalatojasi, diena numikti neina nes neatsijungiu kol leliukas miega ir vis pagalvoju ka as ne taip darau:( verysad.gif
Atsakyti