Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

Man 5 sav. ir siek tiek vis pamaudzia pilva. Gydytoja israse Duphaston'o, geriu jau antra diena po 2 tabletes. Norejau paklausti ar iskarto jus pajutote jo poveiki? Po kiek laiko? Man neramu, nes pilva vis dar maudzia g.gif
Atsakyti
as geriu duphastona, nuo sausio 29 d., kad hematoma iseitu ir nestumas isitvirtintu, na tai tik neseniai pradejo valytis man, manau cia kiekvienam individualu. Nes vienos skaiciau greitai viskas pasisalino, o kitiems ilgiau uztrunka
Atsakyti
hmmmmm g.gif g.gif g.gif

ir as pradejau gerti duphastona, prirase privati gyd. nuo 16 c.d. 10 tableciu......siandien pasidare aisku kad visdelto ovuliacija buvo (daug metu negeruliarios mmm, be ovuliacijos, policistiniu kiausidziu itarimas, ka tik nutraukiau kontraceptikus ir bandau pastoti)........

ovuliacija buvo 20 c.d. diena.....iseina, kad ciklas mano ilgas blink.gif tai kaip man ten su tuo duphastonu toliau daryt.......gine sake, jei pastosi, vartok toliau, bet neisryskino kaip su ciklo ilgumu blink.gif

gi juk jeigu pvz. dabar pastojau, tai beliko tik 3 tabl. o testas rodys geriausiu atveju po 7 dienu....tai kaip....hmmm....nebegerti iki paaiskes?
o tuo metu kai vyks implantacija, juk svarbu gerti duphastona???? cry.gif

ehh......is pradziu galvojau pagert ilgiau, bet persigalvojau.....bijau uzsiimineti saviveikla....

tiesa, gal kas zino, ar duphastonas turi itakos skydliaukes hormonu tyrimu rezultatams? einu kt. men pas edokrinologa, poliklinikos gines siuntimu......kad padarytu tyrimus......ji tai nezino kad as duphastona geriu hmmmmmmmm.......ar nebus rezltatai kaip nors ishkreipti? blink.gif

new4e 4u.gif
Atsakyti
as irgi nzn, as geriu nuo 14 c.d., 10 tab, bet baigus gerti, vis nzn ka daryti, nes nestumas testas taip anksti nestumo gali ir nerodyti, o jei nutraukus duphastona ivyks persileidimas jei esi nescia? nesuprantu g.gif
Atsakyti
Sveikos Nestukes...norejau paklausti...cia daug kur perskaiciau kad negalima DUPHASTONO nutraukti greitai...kai kur tai net grieztai pabreziama...
KODELl???gal yra kokios pasekmes??man jau 35 savaites...bet is pradziu skaudejo pilva ..smarkiai.. ir gydytojas pasake kad man gresiantis persileidimas...todel juos skyre...geriau pradzioj po 2 tabletes po to po viena...nepamenu tik tiksliai iki kokio laiko...man atrodo iki 3menesiu...ir tada nutraukiau staigiai...tai eiga buvo..is pradziu 2..po to po 1..ir stop...man tie vaistai labai padejo...nustojo skaudeti...ir uz keliu savaiciu laukiu savo angelelio....tikiu kad tie vaistai man padejo issaugoti maziuka...nors zinoma ir pati labai saugojausi....
aciu uz atsakymus... 4u.gif
Atsakyti
Man gine. liepė geri Diupastona iki dvyliktos savaitės o pradėjau geri būdama penkių savaičių nestuke.gif gerti turiu, kad padidėtu progesterono kiekis (jis per mažas)
Atsakyti
QUOTE(*laiminga22* @ 2008 03 21, 00:52)
Sveikos Nestukes...norejau paklausti...cia daug kur perskaiciau kad negalima DUPHASTONO nutraukti greitai...kai kur tai net grieztai pabreziama...
KODELl???gal yra kokios pasekmes??man jau 35 savaites...bet is pradziu skaudejo pilva ..smarkiai.. ir gydytojas pasake kad man gresiantis persileidimas...todel juos skyre...geriau pradzioj po 2 tabletes po to po viena...nepamenu tik tiksliai iki kokio laiko...man atrodo iki 3menesiu...ir tada nutraukiau staigiai...tai eiga buvo..is pradziu 2..po to po 1..ir stop...man tie vaistai labai padejo...nustojo skaudeti...ir uz keliu savaiciu laukiu savo angelelio....tikiu kad tie vaistai man padejo issaugoti maziuka...nors zinoma ir pati labai saugojausi....
aciu uz atsakymus... 4u.gif

Tai nenutraukei staigiai, mazinai - nuo 2 iki 1 tabletės per dieną. Aš dabar irgi mažinu, gėriau prieš tai po 2 per dieną, savaitę, kai grėsė persileidimas, net po 4 per dieną, po to vėl po 2 per dieną, dabar mažinu, geriu po 1 per dieną ir tada jau nustosiu gerti visai. Negalima staigiai nutraukti duphastono, nes gali būti persileidimas, reikia palaipsniui mažinti jo kiekį, o tau juk viskas ok, tai nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Frezija*: 26 kovo 2008 - 09:51
QUOTE(*Frezija* @ 2008 03 26, 08:50)
Tai nenutraukei staigiai, mazinai - nuo 2 iki 1 tabletės per dieną. Aš dabar irgi mažinu, gėriau prieš tai po 2 per dieną, savaitę, kai grėsė persileidimas, net po 4 per dieną, po to vėl po 2 per dieną, dabar mažinu, geriu po 1 per dieną ir tada jau nustosiu gerti visai. Negalima staigiai nutraukti duphastono, nes gali būti persileidimas, reikia palaipsniui mažinti jo kiekį, o tau juk viskas ok, tai nepergyvenk  4u.gif

ai tai staigus nutraukimas nepatariamas del galimo persileidimo..na man jau 35 savaites..ir galiu pasakyti..kad tikiu jog DUPHASTONAS man labai padejo...nes is pradziu as labai bijojau...kai beproto skaudejo pilva...ir daktaras pasake kad gresiantis persileidimas...manau tai pirmas vaistas nuo to...
visom sekmes...!!!nepamirskit prie to rupintis ir savimi.... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Man isvase Duphastona nuo 4,5 savaites, taciau iki siol pilvo apacia ar sona pamaudzia... verysad.gif Labai tikiuosi, kad leliukui viskas bus gerai. nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ir man išrašė Duphastoną. Dvi pakuotes jau išgėriau, ir trečios nebegersiu schmoll.gif , nes, manau, kad man jo nereikia. Jokių pilvo maudimų neturėjau, jokių kraujingų išskyrų, progesterono koncentracija nebuvo tirta, echoskopas taip pat nebuvo daromas, tačiau mano daktarė nusprendė mane profilaktiškai harmonais "pamaitinti". Kaip neseniai sužinojau, ji apskritai visas ginekologines ligas gydo hormonais (arba KT arba Duphastonu). Sakiau, mesiu tą Duhastoną ir tokią gydytoją g.gif. Juo labiau, kad man jau 12-a savaitė eina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo McAsgartas: 19 balandžio 2008 - 21:38
QUOTE(Undinelle @ 2008 04 19, 19:56)
Sveikutes  4u.gif
Man isvase Duphastona nuo 4,5 savaites, taciau iki siol pilvo apacia ar sona pamaudzia...  verysad.gif  Labai tikiuosi, kad leliukui viskas bus gerai.  nestuke.gif

Na šiaip manau , kad retai mamytei neštumo pradžia praeina be maudimų ir be tempimų, juk tai taip normalu, taigi iziologiškai keičiasi daug kas organizme, gimda didejai r t.t, taip kad manau reikia kantrybės, gero nusiteikimo ir pralaukti talaiką, o duphastonas geras vaistas ir tikrai tik padeda. Aplamai man net kartais būna pikta, kaip kitos mamos su savo neišmanymu pataria arba tiesiog nugąsdina būsimas mamytes, juk neštumo metu moteris daug jautresnė ir jai bet koks pasakymas dešimt kart išsipučia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2008 04 19, 20:56)
Sveikutes  4u.gif
Man isvase Duphastona nuo 4,5 savaites, taciau iki siol pilvo apacia ar sona pamaudzia...  verysad.gif  Labai tikiuosi, kad leliukui viskas bus gerai.  nestuke.gif

As ir ji geriu nuo 4,5sav.Buvo praejes pilvo maudimas,bet dabar vel pradejo,bet kaiptik turetu buti mmm,gal todel.Po kiek tau paskyre?Man tai po 1tabl.,o pries keleta dienu kita gine liepe po 2gert,buvau nusprendus taip daryt,bet vistiek geriu po 1.Gal blogai darau,bet pamenu,kad su pirmu nestumu irgi skaudedavo,bet niekas nieko neskyre gert.Na dabar jau kita situacija-turejau 3persileidimus,bet ju priezastis aiski,tikrai ne del progesterono trukumo.Uztat ir svarstau ar reikia man tu 2tabl.dienai,ir taip nuo visko pykina,ryte ir taip geriu aspirina ir foline r.,vakare vaistus leidziuosi ir 1tabl.dufastono.Jau bloga nuo vaistu doh.gif
Atsakyti