Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

Sveikutes
Man si "vaista" paskyre is kart kai pasirodziau gydytojai nescia. Mat pirma turejau persileidima. verysad.gif
Geriau po 2 tabeletes, o dabar po viena. Stengiuosi mazinti, nes bet kokie vaistai negerai.
blush2.gif
Atsakyti
aš su pirma turėjau gresianti, tada daktarė padarė kraujo tyrimą, nustatė progesterono kiekį kraujyje. kadangi buvo mažas tai skyrė to paties Duphastono, papildyti progesterono kiekiui, dabar vėl pasidariau ir vėl mažas - teks gerti
apie progesterono svarbą galit rasti PROGESTERONAS manau daktarai prieš skiriant turėtų ištirti kiek jo yra kraujyje
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas zinote kokia itaka duphastonas turi BT? Man gine yra sakusi, kad jei geri duphast. tai BT gali net nematuoti, nes tas vaistas gali ja sukelti, bet jei as dabar jau antra diena kaip negeriu, o BT 37,2, tai gali buti kad as jau nestuke.gif ? Tureciau susirgti po 2 dieneliu, bet taip nelaukiu as tu mm blush2.gif
Atsakyti
Kai gavau siuntima i ligonine, tai Daunoravicius sake,gerti po viena tablete, o jeigu kraujuoja - po dvi.
Taip pat liepe gert E vitamina - kaip antioksidanta.

O poliklinikoj daktare sake gert po dvi Duphaston tabletes... reikes gerti iki 16 ar tais 18 savaites sitas tabletes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2008 01 21, 19:23)
Kai gavau siuntima i ligonine, tai Daunoravicius sake,gerti po viena tablete, o jeigu kraujuoja - po dvi.
Taip pat liepe gert E vitamina - kaip antioksidanta.

O poliklinikoj daktare sake gert po dvi Duphaston tabletes... reikes gerti iki 16 ar tais 18 savaites sitas tabletes. ax.gif

jei nekraujuoji tai ir gerk po viena kaip daktare sake... nes siaip jis yra sintetinis hormonas ir jei nesioji berniuka, gali tureti tam tikru pasekmiu, zinoma tikimybe nera auksta ir tos pasekmes ne tokios baisos, nenusileides kapselis, mazesne varpa ir pan (kas manau vyram suaugusiam daznai trauma)... bet jei nera realaus didelio pavojo, tai gal geriau maziau ir rizikuot
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2008 01 26, 14:04)
jei nekraujuoji tai ir gerk po viena kaip daktare sake... nes siaip jis yra sintetinis hormonas ir jei nesioji berniuka, gali tureti tam tikru pasekmiu, zinoma tikimybe nera auksta ir tos pasekmes ne tokios baisos, nenusileides kapselis, mazesne varpa ir pan (kas manau vyram suaugusiam daznai trauma)... bet jei nera realaus didelio pavojo, tai gal geriau maziau ir rizikuot

Nėra jokios tikimybės tokioms pasekmėms, kaip paminėjai, jei moteris gers Duphastono 1-2 tabletes per dieną. Aš klausiau apie tai ginekologų, ir man buvo pasakyta, kad toks kiekis yra pernelyg mažas, kad galėtų bent kiek pakenkti.
Atsakyti
Laba diena. Man Duphastona israse kad sureguliuotu mm ir greiciau pasticiau. Geriu jau 3 cikla, ir kiekviena karta mano ciklas sumazeja 1 diena doh.gif Si karta, nebaigus isgert paskutines tabletes - susirgau. Ar taip gali but? Pas gine negaliu nueit pasikonsultuot, nes esu uz juru mariu doh.gif
Atsakyti
as ji geriau 4-6 savaitemis,nes grese persileidimas. reik mazinti palaipsniui,is kartoju nevartoti negalima.
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2008 02 10, 12:11)
Laba diena. Man Duphastona israse kad sureguliuotu mm ir greiciau pasticiau. Geriu jau 3 cikla, ir kiekviena karta mano ciklas sumazeja 1 diena doh.gif Si karta, nebaigus isgert paskutines tabletes - susirgau. Ar taip gali but? Pas gine negaliu nueit pasikonsultuot, nes esu uz juru mariu doh.gif

Nieko negaliu tau patarti, nes pati del tu paciu priezasciu dar tik kelias dienas Duphastona geriu. Mergaites, turiu klausimeli smile.gif Ar visoms taip sparciai ir taip daug svoris nuo Duphastono priaugo? Po 8-10 kg blink.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darfe: 14 vasario 2008 - 14:20
QUOTE(Darfe @ 2008 02 14, 14:11)
Nieko negaliu tau patarti, nes pati del tu paciu priezasciu dar tik kelias dienas Duphastona geriu. Mergaites, turiu klausimeli smile.gif  Ar visoms taip sparciai ir taip daug svoris nuo Duphastono priaugo? Po 8-10 kg  blink.gif  Aciu labai  4u.gif

as geriu nuo gruodzio menesio, bet nepriaugau ne gramo schmoll.gif Cia tikriausiai individualiai kiekvienos moters organizmas reaguoja i hormonus, kad vienos priauga kilogramu, kitos ne
Atsakyti
AS du menesius geriau irgi siuos vaistus ir nieko nepriaugau.... ir jokiu kitu pozymiu neatsirado.... ax.gif

Gal tau DARFE ne nuo to svoris priaugo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2008 02 17, 18:04)
AS du menesius geriau irgi siuos vaistus ir nieko nepriaugau.... ir jokiu kitu pozymiu neatsirado....  ax.gif

Gal tau DARFE ne nuo to svoris priaugo  blush2.gif

lotuliukas.gif Tikrai ne nuo jo biggrin.gif Priaugau kokius 5 kg sutrikus ciklui, kai mmm uzvelavo 13 dienu (gal kazkam yra taip buve?). Apsidziaugiau, kad gal jau nestuke.gif Deja, kraujo tyr nestumo nerodo verysad.gif Issaukt mmm gyd skyre Duphastona. Isgirdus, kad nuo jo taip auga svoris, sunerimau... g.gif Dar jo praktiskai negerus, o jau i kelnes ir sijonus nebetelpu (visa riebalionka aptinej kuno dalyje man kaupiasi verysad.gif ), tai jei dar + nuo Duphastono 8 kg priaugsiu... mega_shok.gif doh.gif
Atsakyti