Sveikutės gerbiamos ex ir dabartinės nėštukės:) Mane tai šis vaistas kolkas gąsdina. Nes jį man irgi pirmoji gydytoja prirašė gerti po 1 tabletę nuo 5 savaitės, ir paaiškino, kad tai paprastas hormonas padėsiantis išsaugoti vaikelį. O šio klubo ginekologė Rita M., ir kita mano būsimoji gydytoja, pas kurią žadu pradėti vaikščioti nuo kitos savaitės, nes pirmoji labai grubi, ir man nepatinka - nusiteikusios gan priešiškai prieš Duphastona...Na paskaičius Jūsų atsiliepimus irgi išgirdau visokių nuomonių, ir visvien likau su klaustuku...Labiausiai nuramina tik tai, kad pas kaikurios šios diskusijos dalyves, gėrusias šį vaistą, jau matosi sveikučių ir gražučių kūdikėlių nuotraukėlės
O as geriau irgi 2xdienoj...bet paskui suzinojau apie toki Crinone 8%, tai yra tas pats hormonas, tik kai man gyd man paaiskino tai duphstonas pries Crinone yra kaip pilstukas pries gera degtine...bet ir kainele tai zinokit nereali... 15dienu pakuote kaunuoja apie 230lt (priklausomai kokioje vaistineje pirksi) ir ten negert reikia ji, o aplikacijos i maksti, bet liuks dalykas
Sveikutes
paaiskinkite man tundrai nuo ko sis vaistas ir kokiu tikslu ji reikia gerti?
QUOTE(Raspberry @ 2007 01 21, 19:37)
Sveikutes
jei nieko apie ji nezinai, vadinasi tau jo nereikia
tai yra hormonas, kuris padeda leliui augt, nes kitu mamu organizmas per mazai jo gamina, todel reikia sita hormona gert kad neivyktu persileidimas
QUOTE(Raspberry @ 2007 01 21, 18:37)
Sveikutes
Man ji skyre 5 savaitej, kai prasidejo tepliojimai tam, kad leliui padetu isitvirtinti gimdoje
Pries pora dienu ir as pradejau vartoti Duphastona po 1tab per diena.. gydytoja man ji skyre, nes itaria kad vaisius nesivysto kolkas negaliu pasakyt ar man jis pades, bet kolkas visos viltys i ji.
Kaip ta duphastona geriau gerti: ryte,per piet ar vakare O gal nera skirtumo.
Folio rugsti geriu nuo ryto,o duphastona po piet
QUOTE(Droka @ 2006 04 20, 11:40)
as Duphastona geriau nuo 5 iki 10 savaites po 3 kartus dienoje, poto nuo 10 iki 12 po 2 kartus, ir nuo 12 iki 20 savaites po 1 karta. Buvo labai mazai vilties kad maziuke issilaikys, bet jau 7 men kaip spurda pas mane pilvuke. Del alergijos tai pirma karta isgirdau, as esu alergiska net Magniui, bet Duhpastonui tikrai ne, ir niekaip nesuprantu kas ten gali alergizuoti harmonu pastiprinimas? Nes jis butent skiriamas vyresniom busimom mamytem arba toms kurios pakankamai nepagamina harmono, kad "ismaitintu" savo vaikuti.
Sveikute.
Matau,kad vartojai duphastona laukdamasi. Kodel po tris tau liepe gerti ir tiek ilgai, net iki 20 sav.
Zinai,as siandien tokia pasimetus ir nuliudus. Man 6 savaites ir siandien pasirode rudu isskiru, labai issigandau.Mano daktare isvykus i uzsieni, tai nulekiau pas pirma pasitaikiusia. Apziurejus mane pasake,kad gresiantis persileidimas ir liepe apsisprest ar norim islaikyt,nes tipo uzsieni niekas nelaiko tokio mazo, ar paliekam gamtai nusprest. Nu as paprasiau, kad bandom tik laikyt. Tai israse to duphastono po 2 dienoje ir liepe po savaites pasirodyt.
Tai paskaicius, kad gerei daugiau ir turi jau vaikuti, pagalvojau, gal ir man reik po 3 gert. Ar galiu kazka pakenkt.
QUOTE(cuname @ 2007 02 11, 14:17)
Kaip ta duphastona geriau gerti: ryte,per piet ar vakare O gal nera skirtumo.
Mergaites, bet gi si vaista skiria gydytoja, tai negi nepaaiskino Yra skirtumas ar 2, ar 3 kartus ji gerti, bet tai nustato ginekologas, geriau jau jus savo gydytoju paklauskite, o nevartokite savo nuoziura
Aš nežinau, kaip man elgtis.Gydytojas liepė gerti dufastoną,o kai paklausiau ar man gerti folinę sakė, kad nieko naudos jau dabar nebus, gali negerti.Man 8sav.o gal dėl viso pikto gerti?
O kas dėl šio vaistuko,tai su pirmuoju gėriau iki 16sav.taip viską sutvirtino.kad paskiau gimda visiškai nesidarė,gavo cezerį daryt.
O kas dėl šio vaistuko,tai su pirmuoju gėriau iki 16sav.taip viską sutvirtino.kad paskiau gimda visiškai nesidarė,gavo cezerį daryt.
Tiesa pasakius...duphastonas yra labai veiksmingas...per dvi savaites aš išvengiau persileidimo...Geriau jį 2kartus per dieną,o vėliau 1 kartą per dieną...Nepamirškite,kad jo negalima nutraukti staigiai.