Man ginekologas paskirė gerti Duphastoną nuo 16 c.d. Gerti liepė 2 tabletės į dieną, 10 dienų. Gyliai viduje tikiuosi ir viliuosi, kad jau greit sužinosiu, kad aš .
QUOTE(Arita @ 2006 05 23, 14:26)
Man ginekologas paskirė gerti Duphastoną nuo 16 c.d. Gerti liepė 2 tabletės į dieną, 10 dienų. Gyliai viduje tikiuosi ir viliuosi, kad jau greit sužinosiu, kad aš .
linkim kad jusu noras isipildytu
to dufhastono as truputy nesuprantu, as du metus jy geriau tam, kad susirgti mėnesinėmis, o kai mano sesuo pastojo, tai jei liepė gerti porą savaicių, kad sutvirtėtų gimda...toks jausmas, kad gali ivykti persileidimas, bet ji jau laimingai pagimdziusi yra...
Klausimas...
jis turbūt gali padėti ir pastoti? jis ne kontraceptikas?
Klausimas...
jis turbūt gali padėti ir pastoti? jis ne kontraceptikas?
Duphastono istrukcijoje raso, kad jis tinka ivairioms indikacijoms - tiek nescioms, tiek ne.
Man paskyre gydytoja, nes dalis gleivines, i kuria maziukas turi isitvirtinti, norejo pabegti, todel buvo rudu tamsiu isskyru. Pradejus gerti (2 tbl./diena) isskyros baigesi, todel labai viliuosi, kad viskas bus gerai.
Beje, manau, kad labai pakenke karsta vonia - isskyros prasidejo sekancia diena po, o as juk dar nezinojau kad
Man paskyre gydytoja, nes dalis gleivines, i kuria maziukas turi isitvirtinti, norejo pabegti, todel buvo rudu tamsiu isskyru. Pradejus gerti (2 tbl./diena) isskyros baigesi, todel labai viliuosi, kad viskas bus gerai.
Beje, manau, kad labai pakenke karsta vonia - isskyros prasidejo sekancia diena po, o as juk dar nezinojau kad
Šiandien buvau pas ginekologę. Pas mane 23 ciklo diena, folikulai yra abiejose kiaušidėse bet neplyšę Man priskyrė gerti duphastoną nuo sekančio ciklo 16 d. Ar jo viena iš funkcijų skatinti folikulą plyšti?
Sakė gerti nuo 16 ciklo dienos 10 dienų, bet kai aš pastosiu tai nenutraukti gerti iki pat kol vėl apsilankysiu pas gydytoją. Nelabai man aišku ar aš susivoksiu taip greitai per 10 dienų kad aš pastojau
Sakė gerti nuo 16 ciklo dienos 10 dienų, bet kai aš pastosiu tai nenutraukti gerti iki pat kol vėl apsilankysiu pas gydytoją. Nelabai man aišku ar aš susivoksiu taip greitai per 10 dienų kad aš pastojau
QUOTE(SuperBaba @ 2006 04 18, 11:20)
As Duphastonui isvis alergiska buvau
o kaip tau alergija pasireiske vartojant duphastona.t.y kokiu pavidalu?
Mergaites, o nuo Duphastono neimanoma sustoret, kaip buna nuo hormonu? Klausiau gydytojo, sake, kad ne. Sako siaip ar taip sustoresi, tik tikrai ne nuo Duphastono bet vistiek baisu, nes drauge gere kazkokius hormonus (grese nevaisingumas jai) tai sakes kaip isstorejo, ir baige gydyma, praktiskai nieko nevalge, bet svoris nekrito, tik praejus 3 metams pradejo kristi
Mergaites, o nuo Duphastono neimanoma sustoret, kaip buna nuo hormonu?
Duphaston yra moteriskas hormonas progesteronas. Ji naturaliai turime kiekviena ir del jo trukumo atsitinka ivairiausiu moterisku problemeliu. Todel sis vaistas yra naudojamas su ivairiom indikacijom ir padeda atstatyti tai, kas naturaliai gamtos sukurta. Nuo jo tikrai nesustoresi.
Visko neskaiciau sitoje temoje, todel nepykite, jei pasikartosiu. Kadangi Duphaston yra hormonas, labai svarbu ji gerti reguliariai, t.y. jei pradejote gerti ryte 9val ir vakare 21val, tai taip ir gerkite kasdien. Taip hormono poveikis yra stipresnis.
Sveikutės, šiandien buvau pas dėl gimdos tonuso ir kadangi anksčiau išrašytas Magnis nepadėjo man išrašė Duphaston'ą. Liepė gerti 10 dienų po 2 tabletes į dieną.
Man pasidarė įdomu, vat jei net tonusas susitvarkys, o po to aš nustosiu gerti tabletes ar skausmai vėl sugrįš ar kaip?
Gal kas nors iš jūsų vartojo šį vaistą? Ar jums padėjo? Ar nustojus vartoti nesugrįžo "ankstesnė super ligota savijauta"? Ir jei gera savijauta tęsėsi tai kiek laiko?
Būtų labai įdomu išgirsti jūsų nuomonę.
Ačiū.
Man pasidarė įdomu, vat jei net tonusas susitvarkys, o po to aš nustosiu gerti tabletes ar skausmai vėl sugrįš ar kaip?
Gal kas nors iš jūsų vartojo šį vaistą? Ar jums padėjo? Ar nustojus vartoti nesugrįžo "ankstesnė super ligota savijauta"? Ir jei gera savijauta tęsėsi tai kiek laiko?
Ačiū.
QUOTE(*gidryte* @ 2006 04 18, 16:10)
man idomu, nors dar nesilaukiu, bet planuojame leliuka ir gyvenu as ne lietuvoje ir cia niekas nestabdo p[ersileidimo, jeigu ir sakai, kad jauti kazka negerai tai nieko nedaro, tai sakau, gal galima butu paciai gerti duphastona del visa pikto, as ji dabar geriau, kad cikla preguliuotu ir dar liko, tai sakau, kad gal kartais butu galima ger5ti kai pastosiu profilaktiskai?
Na, kaip aš suprantu, tai jei viskas gerai su sveikata yra kam jį gert?
Hormonai yra ne juokai, ne vitaminai kokie, kad juos galima būtų gert be saiko ir be pagrindo.
Manau, prisigalvoji tu *gidryte* sau nuotykių. Darykit vaikelį ir tik tada žiūrėk ar tau reikia kokią chemiją vartot. Sėkmės.
QUOTE(Nanuk @ 2006 09 18, 14:15)
Sveikutės, šiandien buvau pas dėl gimdos tonuso ir kadangi anksčiau išrašytas Magnis nepadėjo man išrašė Duphaston'ą. Liepė gerti 10 dienų po 2 tabletes į dieną.
Ačiū.
Ačiū.
Man gyd. buvo skyrusi gerti Duphaston irgi po du kartus per diena, tik geriau zymiai ilgiau. Bet paskutinem savaitem jau reikejo gerti tik po viena tablete. Na, kai baigiau gerti Duphaston, tai nebuvo jokiu maudimu pilvo apacioj, toliau jauciausi gerai. Veliau kartais jausdavau gimdos sukietejimus, bet tada uztekdavo magnio pagerti ir viskas budavo gerai.