Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

QUOTE(...sara... @ 2015 11 18, 13:38)
Man kaip eilę kartų taip kartojosi padėjo crinonas ir išnešiojau  g.gif
Bet NT II ???

dar nera mmm dienos (ryt - poryt), bet as jau matau II, nors ir lb neryskius, plius pojuciai yra. tai vat man ir klausimas, del to PRG... bet aisku, jis darytas pries 5 dienas, gal net ir pries implantacija ar butent jos metu. gyd sake, kad kaip nestumui - truksta poros padalu iki normos (jauciu apatines ribos), todel skyre vos viena tabl.
kazkaip dvejoju, ar cia imt savivaliaut, ar ne. tikriausiai racionaliausia butu pasidaryt dar karta tyrima.
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 11 18, 14:05)
dar nera mmm dienos (ryt - poryt), bet as jau matau II, nors ir lb neryskius, plius pojuciai yra. tai vat man ir klausimas, del to PRG... bet aisku, jis darytas pries 5 dienas, gal net ir pries implantacija ar butent jos metu. gyd sake, kad kaip nestumui - truksta poros padalu iki normos (jauciu apatines ribos), todel skyre vos viena tabl.
kazkaip dvejoju, ar cia imt savivaliaut, ar ne. tikriausiai racionaliausia butu pasidaryt dar karta tyrima.

Aš vietoj Jūsų pasikartočiau PRG tyrimą ir tada tarčiausi su gydytoju jei jis žemas būtų g.gif
Atsakyti
Na va... pasidariau PRG vakar t.y. 13 Dpo. Ir atsakymas 122.2 nmol . Zinoma, tik dbr prisiminiau, kad pries 2 val pries tyrima buvau isgerus dufo 1tabl doh.gif doh.gif doh.gif na bet jei jei tabl ir itakojo kazkiek atsakymus, tai manau rezultatai visdelto yra neblogi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apola: 20 lapkričio 2015 - 16:43
QUOTE(Apola @ 2015 11 20, 17:42)
Na va... pasidariau PRG vakar t.y. 13 Dpo. Ir atsakymas 122.2 nmol . Zinoma, tik dbr prisiminiau, kad pries 2 val pries tyrima buvau isgerus dufo 1tabl  doh.gif  doh.gif  doh.gif  na bet jei jei tabl ir itakojo kazkiek atsakymus,  tai manau rezultatai visdelto yra neblogi  ax.gif

Tikrai viskas OK taip, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, ir as papasakosiu kaip sio vaisto deka issaugojau savo zirniuko gyvybe: prasidejus kraujavimui, nedelsiant nuvaziavusi i priimamaji, gydytoja skyre duphaston iskart isgerti 4 tabletes, o veliau po 2 tabletes per diena.
Kraujavimas nustojo, vaikucio sirdele toliau sekmingai plaka ir auga thumbup.gif Dziaugiames visi, kad bent tai pagelbejo isvengti persileidimo.
Atsakyti
Duphastono anotacijoje rašoma, kad jei vaistas vartojamas kelis kartus per dieną, tai tabletes reikia vartoti vienodais laiko tarpais (pvz., kas 12 val.). Todėl norėjau pasiteirauti vartojusių Dupahstoną nėštumo metu - kažin ar didelis nusižengimas, jei vaistas, geriamas 2 k. dienoje, bus vakare pavėluotas išgerti beveik porą val.? 4u.gif
Atsakyti
Jei tai vienkartinis pavėlavimas, nemanau, kad kas labai blogo nutiktų smile.gif
Atsakyti
Sveikos, prasau patarimo ax.gif
Planuojam vaikeli, nuo 16cd geriau duphastona, po 10d pasidariau testa - vaiduoklis. Nusipirkau dar 10 tableciu, kad nenutraukti. Pagal mano paskaiciavimus nestumui 4 sav 2d. Vakar buvau pas gydytoja, gimdoje kolkas nieko nemate, bet ir menesiniu nemate. Po savaites vel eisiu. Testai rodo jau normalius du pagaliukus. Ir gydytoja sake galiu nutraukti duphastona. Klausiau as nepersileisiu - sako ne. Bet sirdis bijo. Kaip Jus sakot? Kokia Jusu patirtis?
Atsakyti
QUOTE(nerimana @ 2016 03 30, 07:38)
Sveikos, prasau patarimo ax.gif
Planuojam vaikeli, nuo 16cd geriau duphastona, po 10d pasidariau testa - vaiduoklis. Nusipirkau dar 10 tableciu, kad nenutraukti. Pagal mano paskaiciavimus nestumui 4 sav 2d. Vakar buvau pas gydytoja, gimdoje kolkas nieko nemate, bet ir menesiniu nemate. Po savaites vel eisiu.  Testai rodo jau normalius du pagaliukus. Ir gydytoja sake galiu nutraukti duphastona. Klausiau as nepersileisiu - sako ne. Bet sirdis bijo. Kaip Jus sakot? Kokia Jusu patirtis?

Labukas, as su abiem nestumais ilgai geriau iki 12 sav. berods, o paskui nutraukinejau retindama gerimus... bet gydytoja tavo atveju gal mato, kad tau jo nereikia gert?
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2016 03 30, 07:29)
Labukas, as su abiem nestumais ilgai geriau iki 12 sav. berods, o paskui nutraukinejau retindama gerimus... bet gydytoja tavo atveju gal mato, kad tau jo nereikia gert?

Kad ji nieko nedare, tik echo, o ir ten nieko nerode. Testas rodo teigiama. Klausiau as nepersileisiu nutraukus, sako ne. Bet zemokas progas mano, kazkaip bijau
Atsakyti
QUOTE(nerimana @ 2016 03 30, 09:23)
Kad ji nieko nedare, tik echo, o ir ten nieko nerode. Testas rodo teigiama. Klausiau as nepersileisiu nutraukus, sako ne. Bet zemokas progas mano, kazkaip bijau

O kodel buvo paskirtas gerti duph.? Gyd. Geriau zino,manau! Nes Mano atveju ,Ji liepe gerti Iki 12sav. Kai pastosiu! Bet ji gerdama nepastojau,po kurio laiko,kai velavo mmm ,sugeriau 10tab. Kad jas issaukti(galvoju del sporto veluoja) o dar po poros d. Kai nepasirode pamaciau II!! Jokio duph. Daugiau nebegeriau,nemaciau jokio reikalo;)
Atsakyti
Jei žemas Prg, tai jokiu būdu negalima pačioje pradžioje taip staigiai nutraukti dupho unsure.gif Aš jį gėriau iki 16 sav., pamažu mažindama nuo 12 sav.
Atsakyti