Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

QUOTE(Apola @ 2015 11 10, 13:28)
As nieko nevartoju. Lb tikiuosi, kad sis ciklas butu sekmingas. O po kiek laiko po pastojimo emet vartoto PRG? Po O ar po NT II?

Pasidarius NT pamačiau II tada pasidariau HCG ir progesterono tyrimus ir pamačius, kad progesteronas labai žemas pradėjau crinoną vartot... O ciklo metu vis po pora mėn antroj pusėj gerdavau duphastoną blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2015 11 10, 17:23)
Pasidarius NT pamačiau II tada pasidariau HCG ir progesterono tyrimus ir pamačius, kad progesteronas labai žemas pradėjau crinoną vartot... O ciklo metu vis po pora mėn antroj pusėj gerdavau duphastoną  blush2.gif

Koks prg?
Atsakyti
QUOTE(naktigone @ 2015 11 11, 11:17)

Paskutinį kartą berods 25 buvo, bet su crinonu pavyko išlaikyt nėštumą ir gimė sveikutė mergytė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2015 11 11, 19:22)
Paskutinį kartą berods 25 buvo, bet su crinonu pavyko išlaikyt nėštumą ir gimė sveikutė mergytė  mirksiukas.gif

Aha, tikrai žemas. As su 76pergyvenu, bet jei nenukris iki 60, tai bandysiu negert. O jei kris, teks ir man gert. Bet tik 3savaitės liko iki placentos darbo, tai gal ištempsiu...
Atsakyti
QUOTE(naktigone @ 2015 11 12, 17:27)
Aha, tikrai žemas. As su 76pergyvenu, bet jei nenukris iki 60, tai bandysiu negert. O jei kris, teks ir man gert. Bet tik 3savaitės liko iki placentos darbo, tai gal ištempsiu...

Mano nėštumas dar buvo labai mažas tik NT II buvau pamačius, o šiaip geriant duphastoną tyrimo rezultatai negreit pasikeičia taip, kad manau gydytoja nuspręs kaip geriau. Aš abu kartus vaikučius išnešiojau tik vaistų pagalbą t.y. pirmąjį su duphastonu antrą su crinonu blush2.gif
Atsakyti
Sara, o kaip nutraukėte crononą ? Tiesiog nustojote dėtis ar kažkaip mažinot ? Aš dabar naudoju, man jau 14 savaitė.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2015 11 14, 19:43)
Sara, o kaip nutraukėte crononą ? Tiesiog nustojote dėtis ar kažkaip mažinot ? Aš dabar naudoju, man jau 14 savaitė.

Mazinau kas antrą dieną, paskui kelis kart per savaitę ir iki 16-tos savaitės baigiau blush2.gif
Nes iškart nutraukt bijojau g.gif
Atsakyti
o 16 -tą savaitę dar naudojot, ar tik pilnas 15 ?
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2015 11 14, 20:07)
o 16 -tą savaitę dar naudojot, ar tik pilnas 15 ?

16-tą jau tik paskutinę dozę sunaudojau ir tai buvo tik vienas kartas savaitėje, nes gydytojas sakė iki 16-tos reik užbaigt, o naujos dėžutės pirkt nenorėjau tai taip išsiskaičiavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2015 11 14, 21:14)
16-tą jau tik paskutinę dozę sunaudojau ir tai buvo tik vienas kartas savaitėje, nes gydytojas sakė iki 16-tos reik užbaigt, o naujos dėžutės pirkt nenorėjau tai taip išsiskaičiavau  mirksiukas.gif

Ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
mergytes, 7 DPO ginius liepe pasidaryti PRG. siandien - po 5 dienu ejau pas ji atsakymu ir tos dienos PRG buvo 48 nmol. manau, jog si cikla pavyko nestuke.gif bet PRG mazokas, tiesa? ginius nemate dideles bedos cia ir liepe man gerti vos viena dufo tablete. ne per mazai? mastau, tikriausiai reiktu pasidaryti vel PRG - savarankiskai.
ana cikla turejau persileidima, nenoriu kad vel tai ivyktu sad.gif
siuo metu kolkas tik 12 DPO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apola: 18 lapkričio 2015 - 11:28
QUOTE(Apola @ 2015 11 18, 12:26)
mergytes, 7 DPO ginius liepe pasidaryti PRG. siandien - po 5 dienu ejau pas ji atsakymu ir tos dienos PRG buvo 48 nmol. manau, jog si cikla pavyko  nestuke.gif  bet PRG mazokas, tiesa? ginius nemate dideles bedos cia ir  liepe man gerti vos viena dufo tablete. ne per mazai? mastau, tikriausiai reiktu pasidaryti vel PRG - savarankiskai.
ana cikla turejau persileidima, nenoriu kad vel tai ivyktu sad.gif
siuo  metu kolkas tik 12 DPO.

Man kaip eilę kartų taip kartojosi padėjo crinonas ir išnešiojau g.gif
Bet NT II ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...sara...: 18 lapkričio 2015 - 12:39