Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

O gal yra vartojusiu crinine geli vietoj duphastono?
Atsakyti

! 
Pradėsiu barstytis asmeniniais įspėjimais, jei rasiu dar bent vieną parduodu/atiduodu/ieškau vaistų skelbimą. Vaistus, homeopatinius preparatus, maisto papildus, vitaminus forume pardavinėti/dovanoti/ieškoti griežtai draudžiama!
Atsakyti
Man gydytoja išrašė Duphaston, kad susireguliuotų mm. Geriu jau antrą mėnes. Liepė gert nuo pirmos ciklo dienos. Dabar antrą mėnesį kai geriu, net nespėjau pabaigti 10dienų kursą, kai po 9 dienų vėl susirgau.... Kaip čia suprasti? Prieš 9 dienas pradėjau sirgi kokias 3 dienas ir vėl dabar susirgau. Tai nesuprantu ar man dabar toliau 3 pakuotę vartoti ar čia kame reikalas? Nėra taip buvę. O sako sureguliuos mm biggrin.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sumažinau duphastoną nuo 2tabl. Per dieną iki vienos ginekologei patarus. Vakar žiauriai surietė nugaros skausmas ir pilvo tempimas, o šian nuo pačio ryto pykina, jaučiuos kaip suspardyta, atrodo kiekvieną raumenuką maudżia. Ar gali būti kaltas progesterono sumažėjimas? Nėštumas 10sav, vaistai pradėti vartoti dėl tepimo ir krešulių paišlapinus. Tiesa tai tebuvo 2k kai nėštumas buvo 6sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeiLLi: 07 vasario 2014 - 13:11
Sveikos mamytes,
Nezinau ar teisinga skyreli suradau savo klausimui bet reikia Jusu patarimu. Gydytoja man paskyre vartoti
Duphastona nuo 14 cd iki 25 cd o kada ji vartoti vel? Kaip suprantu turbut praejus 14 dienu nuo ciklo pradzios?
Ir kaip zinoti kada ji vartoti vel pastojus?
Atsakyti
Sveikos ,tikiuosi kas nors atsakys!;/ turiu nereguliaru ilga cikla ir bandom susilaukti vaikelio 6men. Gyd. Israse 16-25cd duphaston ! Pirma men. Pradejo teplioti rudai 18cd,Taip tesesi Iki 25cd Ir tada pradejau kraujuoti normaliai.nebuvo nei pilvo nei nugaros nei krutu skausmo! Dabar antras men. Ir jau 18cd pradejo skaudeti krutine kartais strenas,jau dabar 23cd. Ir Mano krutine ,tiesiog atrodo dega! Skauda nezmoniskai ,netycia vyras znyptelejo stipriau I speneli net Asaros istrisko!!! CIA Taip Nuo duphaston ?? Gydytoja israse 6ciklams,ir jeigu visada tokie skausmai,tai.... doh.gif verysad.gif Zinau kad turiu palaukti bet nezinau ar Taip turi ir taip gali buti ?? Menesines budavo labai skausmingos
Atsakyti
ar visoms skiria duphastoną be kraujo tyrimo?
Atsakyti
Pasimetus... istorija tokia, kad ana cikla buvau pastojusi, taciau tiketina mazas progesteronas ir nestumas nutruko vos prasidejes. Si menesi jau planuot emiau su ginekologo pagalba. Jis pasiule issitirt progesterona 7 DPO. Taciau isimaiso svtgl ir realiai pas ji atsakymu rezultatu papulsiu tik ~13DPO. Ar ne per velu bus pradeti gerti duphastona, jei PRG bus mazas? Kazkaip baisoka, kad nestumas vel nenutruktu... juk kitos dufa geria iskart po O.
Ar reiktu prasytis pas gine anksciau? O gal tos kelios dienos nieko nepakeis :/
Atsakyti
Tai gal tirkitės Prg pati laboratorijoje, kurioje tą pačią dieną pasako atsakymus? O vėliau tuos atsakymus nusinešite pas savo ginekologą, tačiau tuo pačiu matysite, koks gi tas Jūsų Prg 7DPO ir ar reikia pradėti vartoti papildomą progesteroną iš karto.
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 11 09, 22:03)
Pasimetus... istorija tokia, kad ana cikla buvau pastojusi, taciau tiketina mazas progesteronas ir nestumas nutruko vos prasidejes. Si menesi jau planuot emiau su ginekologo pagalba. Jis pasiule issitirt progesterona 7 DPO. Taciau isimaiso svtgl ir realiai pas ji atsakymu rezultatu papulsiu tik ~13DPO. Ar ne per velu bus pradeti gerti duphastona, jei PRG bus mazas? Kazkaip baisoka, kad nestumas vel nenutruktu... juk kitos dufa geria iskart po O.

O gal Jum duphastono neužtenka? Aš turėjau eilę nesėkmingų nėštumų ir tik duphastoną po pastojimo pakeitus crinonu pavyko išnešioti... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...sara...: 10 lapkričio 2015 - 12:19
QUOTE(...sara... @ 2015 11 10, 13:18)
O gal Jum duphastono neužtenka? Aš turėjau eilę nesėkmingų nėštumų ir tik duphastoną po pastojimo pakeitus crinonu pavyko išnešioti...  blush2.gif

As nieko nevartoju. Lb tikiuosi, kad sis ciklas butu sekmingas. O po kiek laiko po pastojimo emet vartoto PRG? Po O ar po NT II?
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2015 11 09, 22:03)

Mano istorija su dupho net nezinau idomi...bandem leliuka apie 8men. Kai apsilankiau pas gine kodel nera rezultatu.ji israse dupho 6men. 16-25cd !! Paskaicius forumu tiek prisigazdinau ,jog isviso poto savaime neateis mmm ,geriau Tik 3men. 16-25cd! Jokiu rezultatu...dar sulaukiau poros mmm,o dar sekancios nesulaukiau pms padariau NT 36cd rode I ,tad pradejau gerti dupho,10dienu. Po ju laukiau dar pora dienu 48cd pamaciau II,kuriu laukem ju metus!!😍 nezinau ar dupho padejo! Bet Mano atveju ,Kai ciklas labai ilgas ,Taip anksti gerti 16cd ,man buvo tikrai nenaudinga
Atsakyti