Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

QUOTE(robertukas @ 2012 11 05, 17:30)
niekas negali pasakyt kada priklauso nuo tavo zirniuko smile.gif man asmeniskai baigesi po 3d bet po dvieju  savaiciu vel pradejo ,tai ir vel geriu ,tada po 1d praejo bet ir tokiau geriu smile.gif kitoms ir po 2sav nenustoja

Dekui uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2012 11 05, 18:30)
niekas negali pasakyt kada priklauso nuo tavo zirniuko smile.gif man asmeniskai baigesi po 3d bet po dvieju  savaiciu vel pradejo ,tai ir vel geriu ,tada po 1d praejo bet ir tokiau geriu smile.gif kitoms ir po 2sav nenustoja

kiek žinau, jo nutraukti negalima jokiu būdu, tik su spec gydytojo priežiūra ir iš lėto mažinant dozę (kai jau nebereikės gerti). Nes jei staigiai nutrauksi, staigiai kris progesteronas organizme, ir žirniukui gali būti ate ate.... tikiuosi šitą gydytojai paaiškina, nes kai kurios merginos kartais imasi pačios "užsigarantuoti nėštumą" dėl visa ko, o paskui prisidirba....čia esu girdėjusi ne vieną tokį atvejį, tai dėl to taip pasakiau smile.gif

man irgi liko duphastono, galiojimas jo ilgas. Nebeprireiks tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 11 06, 23:53)
kiek žinau, jo nutraukti negalima jokiu būdu, tik su spec gydytojo priežiūra ir iš lėto mažinant dozę (kai jau nebereikės gerti). Nes jei staigiai nutrauksi, staigiai kris progesteronas organizme, ir žirniukui gali būti ate ate.... tikiuosi šitą gydytojai paaiškina, nes kai kurios merginos kartais imasi pačios "užsigarantuoti nėštumą"  dėl visa ko, o paskui prisidirba....čia esu girdėjusi ne vieną tokį atvejį, tai dėl to taip pasakiau smile.gif

man irgi liko duphastono, galiojimas jo ilgas. Nebeprireiks tikrai  doh.gif

O man gyd israse po 2 tab i diena 10 dienu,kadaangi man nesenai buvo persileidimas ,o dabar as vel pastojau ir pasakiau kad bijau kad nepasikartotu.Tai ji sake kad nepamaisys pagerti.Ir nesake kad taip gali nutikti.Isgeriau viena ir dabar galvoju...
Atsakyti
nemaniau ,kad man kada jo ir prireiks.Su pirma jokiu problebu neturejau ,o vat dabar laukiuosi antro .Jau beveik 6 sav ir uzvakar pradejo teplioti rusvai.Vakar net sakyciau ir su kraujuku.tai gyd liepe pradeti gerti po 1tab 3k dienoje pradzioje bent dvi dienas.Tikiuos ,kad tai tiesiog progesterono trukumas ir tuom baigsis.
Atsakyti
sveikos merginos, mazai kas bebendrauja sioje temoje, bet tikiuosi atsiras kas pasidalins savo patirtimi smile.gif
esu 9sav nescia, buvau pas gyd.echoskopija dare, ilgai ziurinejo, ir pasake, kad israsys pagert duphaston, ir sako tikekimes viskas bus gerai. paklausiau kas negerai, sako viskas kaip ir normaliai, vaikelis vystosi, tik sako pagerk kad neatsoktu placenta ir kad neivyktu nesivystantis nestumas, tai labai dabar pergyvenu, ar yra kam israse duphaston del placentos?
labai dekoju uz info wink.gif
Atsakyti
Man buvo israse, nes buvo tepliojimu. Viskas baigesi gerai, turiu nuostabu sunu. smile.gif
Atsakyti
tai smagu kad tau viskas gerai smile.gif man israse del placentos, ar gal kam yra del sito israse?
Atsakyti
as gerdavau puse tabletes ryta puse vakare smile.gif
Papildyta:
as gerdavau puse tabletes ryte puse vakare smile.gif
Atsakyti
Patarkit prašau neišmanėlei.
Skyrė Duphaston ciklo sureguliavimui, pirmą ciklą sugėriau 10 dienų nuo 15 CD ir tik dabar pasidariau nėštumo testą (33 CD), jis teigiamas unsure.gif Kaip elgtis su Duphaston? Nes jau grubiai savaitė, kai jo negėriau g.gif Nereikia jo vėl pradėti gerti? Ar neįvyks persileidimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sexuali: 16 gruodžio 2012 - 20:45
sveikos merginos, ar jums pries skiriant duphaston gerti atlikinejo progesterono tyrimus?
Nes as savaitgali pasidariau PNG tyrimu, rezultatas 61,4 nmol (norma nurode 1 trimestro 29,6 -106), siaip nekraujuoju (fu tfu tfu) neskauda, ar tai per mazas? vertetu pakartoti tyrima? ar greiciau pas gydytojus? aciu uz jusu pagalba
Atsakyti
Kai buvo 8 savaite pasirode sviezio kraujo, nulekiau pas gydytoja, pasirodo susidare hematoma, placenta truputi atsoko. Nedare jokio tyrimo, israse duphaston po 1tablete du kart dienoje. Geriau iki 14 savaites ir nutraukiau be jokiu mazinimu, nes kaip aiskino gydytojas, jau placenta tokiu laiku buna peremusi gamyba progesterono ir mazinti dozes nereikia. Bet, kiekvienos variantas indvidualus visgi.
Atsakyti
as geriau nuo 6 savaites, kai tik nuejau pas gydytoja iki 12 savaites, po 1 tablete per diena, pasake po 12 savaites nebegerti, mazinti nereikejo,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 30 balandžio 2013 - 07:49