Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

QUOTE(SuperBaba @ 2006 04 18, 08:20)
As Duphastonui isvis alergiska buvau smile.gif

man idomu, nors dar nesilaukiu, bet planuojame leliuka ir gyvenu as ne lietuvoje ir cia niekas nestabdo p[ersileidimo, jeigu ir sakai, kad jauti kazka negerai tai nieko nedaro, tai sakau, gal galima butu paciai gerti duphastona del visa pikto, as ji dabar geriau, kad cikla preguliuotu ir dar liko, tai sakau, kad gal kartais butu galima ger5ti kai pastosiu profilaktiskai? g.gif
Atsakyti
Aš jį pradėjau gerti profilaktiškai nuo 3 DPO, nes jei pradėsi gerti prieš O, tai gali slopinti ovuliaciją. Ir prieš savaitę sužinojau, kad laukiuosi. Ryt važiuoju pas gydytoją, pasakysiu, kad geriu Duphastoną, galiu gauti velnių, kad taip neatsakingai planuoju lelių gerdama hormonus, bet kiek teko skaityti, jis kaip tik palaiko nėštumą.
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2006 04 18, 14:21)
Aš jį pradėjau gerti profilaktiškai nuo 3 DPO, nes jei pradėsi gerti prieš O, tai gali slopinti ovuliaciją. Ir prieš savaitę sužinojau, kad laukiuosi. Ryt važiuoju pas gydytoją, pasakysiu, kad geriu Duphastoną, galiu gauti velnių, kad taip neatsakingai planuoju lelių gerdama hormonus, bet kiek teko skaityti, jis kaip tik palaiko nėštumą.

as ta8i kazkaip bijau kazka daryti be gydytoju leidimo, bet tuo paciu ir bijau, kad nepasikartotu tai kas jau buvo verysad.gif bet tikiuosi, kad kita karta bus viskas ciki ir be duphastono smile.gif
Atsakyti
ax.gif as Duphastona geriau nuo 5 iki 10 savaites po 3 kartus dienoje, poto nuo 10 iki 12 po 2 kartus, ir nuo 12 iki 20 savaites po 1 karta. Buvo labai mazai vilties kad maziuke issilaikys, bet jau 7 men kaip spurda pas mane pilvuke. Del alergijos tai pirma karta isgirdau, as esu alergiska net Magniui, bet Duhpastonui tikrai ne, ir niekaip nesuprantu kas ten gali alergizuoti g.gif harmonu pastiprinimas? Nes jis butent skiriamas vyresniom busimom mamytem arba toms kurios pakankamai nepagamina harmono, kad "ismaitintu" savo vaikuti.
Atsakyti
Sveikos...neseniai sužinojau kad mano draugė pastojo nors negalėjo apie du metus. Paklausiau kaip jai pasisekė ir ji pasakė, kad pusę metų gėrė Duphaston'ą...
bet kai čia paskaičiau...kad jis skiriamas kai nėštumas jau yra...tai kaip čia išeina??? Ar jį galima, ir ar reikia gerti planuojant nėštumą??? Kaip matot mano draugei tai padėjo....
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 04 20, 23:26)
Sveikos...neseniai sužinojau kad mano draugė pastojo nors negalėjo apie du metus. Paklausiau kaip jai pasisekė ir ji pasakė, kad pusę metų gėrė Duphaston'ą...
bet kai čia paskaičiau...kad jis skiriamas kai nėštumas jau yra...tai kaip čia išeina??? Ar jį galima, ir ar reikia gerti planuojant nėštumą??? Kaip matot mano draugei tai padėjo....

Galejo padeti.
Tai yra hormoninis preparatas. Jei geriamas visa cikla- veikia kaip kontraceptikas, jei po ovuliacijos- jau kitaip veikia. Tiesiog reiktu pasikonsultuoti su gydytoja, ji zinos, ar jis gali padeti ir zinos, kokiomis dozemis gerti.
Nestumo metu geriamas, padeda vaisiui tvirciau isitvirtinti, sumazina persileidimo tikimybe, bet velgi- viska turi susakyti ginekologas.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 04 21, 15:07)
Galejo padeti.
Tai yra hormoninis preparatas. Jei geriamas visa cikla- veikia kaip kontraceptikas, jei po ovuliacijos- jau kitaip veikia. Tiesiog reiktu pasikonsultuoti su gydytoja, ji zinos, ar jis gali padeti ir zinos, kokiomis dozemis gerti..

Tikrai negalima Duphastono vartoti visą ciklą schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Jis geriamas tik nuo 14 ciklo dienos ir 10 dienų vienodu intervalu. Jei pastojama, tai vaisto dozė koreguojama mirksiukas.gif . Tai hormoninis vaistas.
Šiaip nepatarčiau sau skirtis medikamentus. Ar tikrai jums padės vienas ar kitas vaistas pasakyti ir nustatyti gali tik gydytojas. Bežaisdamos su hormoniniais preparatais galite prisidaryti daugiau bėdos nei naudos cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 04 21, 17:52)
Tikrai negalima Duphastono vartoti visą ciklą  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif . Jis geriamas tik nuo 14 ciklo dienos ir 10 dienų vienodu intervalu. Jei pastojama, tai vaisto dozė koreguojama  mirksiukas.gif . Tai hormoninis vaistas.
Šiaip nepatarčiau sau skirtis medikamentus. Ar tikrai jums padės vienas ar kitas vaistas pasakyti ir nustatyti gali tik gydytojas. Bežaisdamos su hormoniniais preparatais galite prisidaryti daugiau bėdos nei naudos  cool.gif .

va butent del to ir bijau, kad paskiau daugiau bedos sau neprisidaryciau, negu naudos, bet bijau kad jeigu pastosiu ,akd vel nepaiakrtotu tas pats, ai vienu zidziu, kai pastosiu tada ir galvosiu tongue.gif
Atsakyti
man dat tik 7 sav, jau gulejau ligoninej su gresianciu.. tik suzinojus kad laukiuos pradejau gerto duphastona kiek pamenu po 1 i diena, kai pradejau teplioti 5sav. tai iskart po 3, po to savaite po 2 (tai yra dabar), po to tureciau jau po viena ir taip iki 16sav. taip jis brangus, bet begalo noriu vaikeliuko, tai jokie pinigai nebeskaiciuojami. beje, jo arkliskai gerti negalima, nes kaip gydytojai ir akuseres man aiskino, jei gemalelis per silpnas kad isliktu nereiktu jo laikyti... taigi gamta viska tvarko, belieka laukti... sekmes visoms su pilvukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 04 18, 15:10)
man idomu, nors dar nesilaukiu, bet planuojame leliuka ir gyvenu as ne lietuvoje ir cia niekas nestabdo p[ersileidimo, jeigu ir sakai, kad jauti kazka negerai tai nieko nedaro, tai sakau, gal galima butu paciai gerti duphastona del visa pikto, as ji dabar geriau, kad cikla preguliuotu ir dar liko, tai sakau, kad gal kartais butu galima ger5ti kai pastosiu profilaktiskai?  g.gif

Cia jau daug kas parase apie Duphastona, tai tik papildysiu, kad jis skiriamas ir jei organizmas negamina pakankamai progesterono, del jo trukumo buna problemos su vaisiaus isitvirtinimu gimdoje. tai viena is daznu persileidimo priezasciu, todel ne vien del gemalelio silpnumo, kaip Laava minejo, gali ivykti persileidimas, ir jei yra galimybe islaikyti, reikia ja naudotis, o gamta padarys savo, jei bus kas negerai is kitos puses. Duphastona geriau nuo nestumo pradzios iki 12 sav. nutraukt gerti jo staigiai negalima, reikia mazint dozes, gydytoja turetu paskirti pagal sudejima. Zinau kad jis skiriamas ir planuojant nestuma ir pradedamas gerti nuo ciklo vidurio (tariamos O) iki turesianciu ateiti menesiniu
Atsakyti
Na merginos nenoriu jūsų išgąsdinti, bet aš šiuos vaistus geriu, nes po gimdymo sutriko mėnesinės, todėl paskaičius jau nieko nebesuprantu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bobo @ 2006 05 12, 13:05)
Na merginos nenoriu jūsų išgąsdinti, bet aš šiuos vaistus geriu, nes po gimdymo sutriko mėnesinės, todėl paskaičius jau nieko nebesuprantu. g.gif

Na duphaston veikia placiai..Nestumo metu kad issaugoti vaisiu ar padeti jam isitvirtinti, norincioms bet negalincioms pastoti, net toms kurios turi cistu , arba pas ka yra nereguliarus menesiniu ciklas..Tai plataus veikimo vaistas..Priklauso kada ji geri, kokiu tikslu ir kokiomis dozemis 4u.gif
Atsakyti