Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

QUOTE(aga&aga @ 2012 04 03, 20:09)
Aciu jau buvau liepe gerti sia savaite po 1 tablete veliau pora dienu kas antra diena po tablete ir taip nutraukti vartojima

O del ko tau gydytojas skire gerti duphastona?
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2012 04 03, 21:18)
O del ko tau gydytojas skire gerti duphastona?

Pas mane pasirode diena rudas tepliojimas, bet jis buvo vienkartinis toks tai del to israse
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 31, 17:33)
dekui uz atsakyma  mirksiukas.gif  jau susisiekiau su gydytoju.. paskyre duphastona 1 tablete 3 kart dienoje  ax.gif

4u.gif 4u.gif saugokit save wub.gif
Atsakyti
Gerai kad daugiua nebeteplioja, va man tai tepa ir tepa tas rudumas,labai bijau verysad.gif
Atsakyti
Skaitau ir supratau, jog daugelis nesupranta progesterono veikimo (t.y jums skiriamo utrogestan, Duphaston ir kt. vaistu)
Taigi, Moteris turi cikla, pirmoje puseje dazniausiai iki 14 - 17 ciklo dienos bresta kiauselaste, kiausideje. Tada ivyksta hormoninis pasieitimas moterisuju hormonu ir ivyksta ovuliacija. Truksta folikulas, kiauselaste pradeda keliauti lin gimdutes. kiausideje pradeda bresti geltonkunis, Kuris gamina progesterona.
Toliau jau arba ivyksta apvaisinimas arba ne, jei apsvaisinimas neivyksta , kiauselaste subliuksta, geltonkunis nustoja gaminti progesterona, prasideda gimdos gleivines atsisluoksniavimas, vyksta menesines.
Sutrikus hormonu pusiausvyrai, gali nesigaminti progesteronas isvis, ciklas issiplecia, skiriamas progesteronas issaukti menesinems, nes moteris be menesiniu jauciasi blogai, kaip kad menopauzes metu. Ivykus apvaisinimui, kartais geltonunis nepakanamai gamina progesterono, todel ji skiria tokiais atvejais, bet ne visada pasiteisina. Nes juk buna ivairiausiu priezasciu del ko nesivysto niestumas.
Merginos galima zinoma lausyti ivairiausiu hipoteziu del Duphastono veikimo, ir jo negerti. Bet mano manymu, visko su saiku, ir klausant gydytoju nurodymo nemanau ad pakenksime.
Sekmes visoms, nes man taip pat jos reikia, siuo metu laukiuosi, vartoju Utrogestan piliules, ir tikiuosi viskas baigsis gerai, nes saskaitoje 3 persileidimai
Atsakyti
Labas vakaras,mergaites..turiu klausimeli: gal yra siame skyrelyje mergaiciu,kurioms jau pavyko pastoti ir turite likusio duphaston'o parduoti? Geriausia butu is vilniaus;)
Atsakyti
QUOTE(loraimitz @ 2012 04 11, 22:35)
Labas vakaras,mergaites..turiu klausimeli: gal yra siame skyrelyje mergaiciu,kurioms jau pavyko pastoti ir turite likusio duphaston'o parduoti? Geriausia butu is vilniaus;)

...nueikit į vaistinę ir nusipirksit jį ir be recepto parduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkaip idomiai su tuo receptu.

Vaistininke man pasake, kad receptas reikalingas sitam vaistui. Tada as paaiskinau, kad siandien sestadienis, as laukiuosi, mano daktaras nedirba, pradejo truputi rudai teplioti, noriu iskart pradet gerti, kol iki pirmadienio pasieksiu savo daktara.

Tai vaistininke ir pardave be recepto.

O del to ar paciai nuspresti gerti ar ne, tai visada geriau su daktaru pasitarti.

Mano atvejis kiek kitoks, nes as jau turejau du nesekmingus nestumus del to tiksliai zinojau, kaip gert duphastona. Pradzioj geriau tablete kas 12 val, bet stebejau ar daugeja tepliojimu ar ne, jei viskas iskart nustojo, tada palikau viena tablete i diena ir zinoma prie pirmiausios progos - pas daktara.
Atsakyti
sveikos. Per pirma nestuma dufastona geriau iki mazdaug 12 sav berods g.gif dabar vel laukiuosi ir nzn ka daryti, pilva pamaudzia, pas gyd dar nebuvau g.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 04 03, 20:09)
Aciu jau buvau liepe gerti sia savaite po 1 tablete veliau pora dienu kas antra diena po tablete ir taip nutraukti vartojima

man kiek prisimenu liepdavo taip pat
Atsakyti
Tema matau rami, bet gal kas atsakys blush2.gif .Israse man sio vaistuko gerti po viena tabletuke per diena, nes atsirado rusvu isskyru, man dar tik 6 savaiteles ir pasidare idomu kada isskyros turetu baigtis geriant si vaistuka g.gif ? siandien dar tik antra tablete gersiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ispaikyta: 05 lapkričio 2012 - 14:45
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 11 05, 15:44)
Tema matau rami, bet gal kas atsakys blush2.gif .Israse man sio vaistuko gerti po viena tabletuke per diena, nes atsirado rusvu isskyru, man dar tik 6 savaiteles ir pasidare idomu kada isskyros turetu baigtis geriant si vaistuka g.gif ? siandien dar tik antra tablete gersiu

niekas negali pasakyt kada priklauso nuo tavo zirniuko smile.gif man asmeniskai baigesi po 3d bet po dvieju savaiciu vel pradejo ,tai ir vel geriu ,tada po 1d praejo bet ir tokiau geriu smile.gif kitoms ir po 2sav nenustoja
Atsakyti