Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

Na mano atveju, gerai, kad nulekiau, nes sake viena kiauside isviso nereaguoja i nestuma, ir nedirba kas jai priklauso, o kita ten irgi neaiski. Tai prirase utrogesto, ne dufastono, dar baltymo suleido ir dave 4 susileist kas antra diena. Dabar eisiu po 2 savaiciu ziuret kaip ten mano zirniukas i visa tai reaguoja. Dar bijau tiket, kad viskas bus gerai, bet vistiek tikiuosi. o gydytojai kai pasakiau, kad baisybiu prisiskaiciau, tai liepe romanus skaityt ir multikus ziuret smile.gif
Atsakyti
šiek tiek ne į temą, bet manau geriančioms aktualu 4u.gif Camelia internetinėje parduotuvėje labai gera Duphastono kaina, bent jau man pigiau rasti niekur nepavyko unsure.gif paprastai mokėdavau 10Lt brangiau nei ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moone @ 2012 02 24, 14:53)
Na mano atveju, gerai, kad nulekiau, nes sake viena kiauside isviso nereaguoja i nestuma, ir nedirba kas jai priklauso, o kita ten irgi neaiski. Tai prirase utrogesto, ne dufastono, dar baltymo suleido ir dave 4 susileist kas antra diena. Dabar eisiu po 2 savaiciu ziuret kaip ten mano zirniukas i visa tai reaguoja. Dar bijau tiket, kad viskas bus gerai, bet vistiek tikiuosi. o gydytojai kai pasakiau, kad baisybiu prisiskaiciau, tai liepe romanus skaityt ir multikus ziuret smile.gif

labai gerai pasake daktare ,taip baisybiu nereik skaitineti geriau ka mielo ziureti ir skaityti nesijaudyti del nieko galvoti tik apie vaikeli ir pradet sneketi su juo mintyse pats geriausias vaistas.
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

Man iškilo vienas klausimas. ax.gif Nesu nei nėščia nei ką. Tik va bėda su mėnesinėmis. Jos retai būna (kas 5-6 mėn.) o jei būna tai būna po 11-16 dienų ir į mėnesį kartais sergu du kartus. Jos būna gausios ir skausmingos. Todėl atlikau daug tyrimų, bet visi tyrimai labai geri. Todėl daktarė man išrašė pirmą kartą duphaston 10mg. Liepė gerti po 2 tabletes per dieną. Pagėriau 5 dienas ir prasidėjo mėnesinės. Ar man jas toliau gerti? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2012 03 24, 23:47)
Sveikos mielosios  4u.gif

Man iškilo vienas klausimas.  ax.gif Nesu nei nėščia nei ką. Tik va bėda su mėnesinėmis. Jos retai būna (kas 5-6 mėn.) o jei būna tai būna po 11-16 dienų ir į mėnesį kartais sergu du kartus. Jos būna gausios ir skausmingos. Todėl atlikau daug tyrimų, bet visi tyrimai labai geri. Todėl daktarė man išrašė pirmą kartą duphaston 10mg. Liepė gerti po 2 tabletes per dieną. Pagėriau 5 dienas ir prasidėjo mėnesinės. Ar man jas toliau gerti? blush2.gif  g.gif

Ne, šiuo atveju jis skirtas tik iššaukt mėnesinėms, tad joms atsiradus gert nebereikia 4u.gif tik pasikonsultuokite su gydytoja, jei jūsų ciklas visad toks, tai gal lieps gert kiekvieną mėnesį prieš mėnesines 4u.gif o jūs darėt hormonų tyrimus? nes bent jau man duphastonas išrašytas rodos dėl progesterono trūkumo, hormono iššaukiančio mėnesines, tad keista kad jūsų tyrimai labai geri unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 03 25, 10:55)
Ne, šiuo atveju jis skirtas tik iššaukt mėnesinėms, tad joms atsiradus gert nebereikia  4u.gif  tik pasikonsultuokite su gydytoja, jei jūsų ciklas visad toks, tai gal lieps gert kiekvieną mėnesį prieš mėnesines  4u.gif o jūs darėt hormonų tyrimus? nes bent jau man duphastonas išrašytas rodos dėl progesterono trūkumo, hormono iššaukiančio mėnesines, tad keista kad jūsų tyrimai labai geri  unsure.gif

Ačiū už atsakymą labai 4u.gif Kiekvieną kartą nuėjusi pas gydytoja yra kalba apie mano ciklą, tik ji nė nenumano dėl ko jis toks schmoll.gif Atlikau visus tyrimus kokius liepė, viskas labai gerai, jokių nukrypimų. Iš pradžių manė, kad susireguliuos augant, bet dabar jau 20, o niekas nesikeičia schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, gal pagelbesite. Bandome pastoti.
Siandien man apie 7 DPO.. gavau PRG atsakyma 38,2 ..
03 22 leidausi Ovitreli .. kazin gerti duphastona?

patarkite... blogiau gal nebus..

normos nurodytos Geromedos lape

Mot.: folikulinė fazė: 1,0 - 3,8 ;
ciklo vidurys: 1,5 - 5,5 nmol/l;
liutealinės fazės vidurys: 19-76 nmol/l
nėštumas: I tr.29,6 - 106;
II tr. 93,8 - 159 nmol/l ;
III tr. 264- 509 nmol/l

KONVERSIJA: nmol/l : 3,18 = ng/ml
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 30, 11:17)
Sveikos, gal pagelbesite. Bandome pastoti.
Siandien man apie 7 DPO.. gavau PRG atsakyma 38,2 ..
03 22 leidausi Ovitreli .. kazin gerti duphastona?

patarkite... blogiau gal nebus..

normos nurodytos Geromedos lape

Mot.: folikulinė fazė: 1,0 - 3,8 ;
        ciklo vidurys: 1,5 - 5,5 nmol/l;
        liutealinės fazės vidurys: 19-76 nmol/l
nėštumas: I tr.29,6 - 106;
              II tr. 93,8 - 159 nmol/l ;
              III tr. 264- 509 nmol/l

KONVERSIJA: nmol/l : 3,18 = ng/ml

Manau, kaip pasielgti Jusu atveju - geriausiai gali atsakyti Jusu gydytojas. Su vaistu naudojimu nereiktu juokauti verysad.gif
Atsakyti
dekui uz atsakyma mirksiukas.gif jau susisiekiau su gydytoju.. paskyre duphastona 1 tablete 3 kart dienoje ax.gif
Atsakyti
Sveiki , esu nescia gyd. paskire gerti Duphostona po 1 tablete 2 kartus i diena bet nepasake kiek laiko gerti , zinau kad staigiai negalima nutraukti jo gerima kad veliau reiks maziniti doze ir gerti po 1 tablete i diena bet kiek laiko gerti po 2 kartus i diena nepasake g.gif Po 2 tabletes jau geriu savaite, galvoju gal jau laikas sumazinti doze ir gerti po 1 tablete
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 31 kovo 2012 - 17:30
Sveikos. Esu nescia 8 sav. kadangi man teplioja rudom demem,man gydytojas paskire gerti duphastona 3 kartus i diena po 1 tablete.
Papildyta:
QUOTE(aga&aga @ 2012 03 31, 18:29)
Sveiki , esu nescia gyd. paskire gerti Duphostona po 1 tablete 2 kartus i diena bet nepasake kiek laiko gerti , zinau kad staigiai negalima nutraukti jo gerima kad veliau reiks maziniti doze ir gerti po 1 tablete i diena bet kiek laiko gerti po 2 kartus i diena nepasake  g.gif  Po 2 tabletes jau geriu savaite, galvoju gal jau laikas sumazinti doze ir gerti po 1 tablete

As galvoju reikia tau gerti duphastona iki gyd.apsilankimo ir tada pasakis gerti toliau kiek itt... Man irgi gyd.nepasake iki kada gerti,o kai atejau pasake gerti toliau.O jeigu nenori gerti ,tai nueik greiciau pas daktara ir paklausk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2012 04 03, 18:21)
As galvoju reikia tau gerti duphastona iki gyd.apsilankimo ir tada pasakis gerti toliau kiek itt... Man irgi gyd.nepasake iki kada gerti,o kai atejau pasake gerti toliau.O jeigu nenori gerti ,tai nueik greiciau pas daktara ir paklausk smile.gif

Aciu jau buvau liepe gerti sia savaite po 1 tablete veliau pora dienu kas antra diena po tablete ir taip nutraukti vartojima
Atsakyti