Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

sveikos merginos man siandie daktare israse tai pat duphaston gerti 5 dienas po 2 tabletes viena ryte kita vakare ,nes kraujuoju 3 savaites o praeita menesi visai nekraujavau idomu del ko israse ar kad nustociau ar kad iseitu viskas kas susikaupe nes tipo daug gleivines yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosiuke @ 2011 09 22, 19:59)
sveikos merginos man siandie daktare israse tai pat duphaston gerti 5 dienas po 2 tabletes viena ryte kita vakare ,nes kraujuoju 3 savaites o praeita menesi visai nekraujavau idomu del ko israse ar kad nustociau ar kad iseitu viskas kas susikaupe nes tipo daug gleivines yra. g.gif

jei daktare nepaaiskino, kodel skiria, galima pasiskaityti informacini lapeli, kuriame yra parasyta, kokiais atvejais skiriamas Duphastonas:
Medikamentas tinka progesterono trūkumui šalinti, jei dėl to:
sutriko mėnesinės;
atsirado endometriozė;
pasireiškė antrinė amenorėja;
sutriko mėnesinių ciklo reguliarumas;
atsirado disfunkcinis kraujavimas iš gimdos;
pasireiškia priešmenstruacinis sindromas
Be to, medikamentas vartojamas progesterono trūkumo sukeltam gresiančiam ir įprastiniam abortui slopinti bei geltonkūnio funkcijos nepakankamumo sukeltam nevaisingumui gydyti.

Kaip suprantu, Jusu atvejis yra sutrikes ciklas arba disfunkcinis kraujavimas mirksiukas.gif
Pries gerdama bet kokius vaistus, nepatingekit paskaitinet informacinius lapelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 09 24, 11:32)
jei daktare nepaaiskino, kodel skiria, galima pasiskaityti informacini lapeli, kuriame yra parasyta, kokiais atvejais skiriamas Duphastonas:
Medikamentas tinka progesterono trūkumui šalinti, jei dėl to:
sutriko mėnesinės;
atsirado endometriozė;
pasireiškė antrinė amenorėja;
sutriko mėnesinių ciklo reguliarumas;
atsirado disfunkcinis kraujavimas iš gimdos;
pasireiškia priešmenstruacinis sindromas
Be to, medikamentas vartojamas progesterono trūkumo sukeltam gresiančiam ir įprastiniam abortui slopinti bei geltonkūnio funkcijos nepakankamumo sukeltam nevaisingumui gydyti.

Kaip suprantu, Jusu atvejis yra sutrikes ciklas arba disfunkcinis kraujavimas  mirksiukas.gif
Pries gerdama bet kokius vaistus, nepatingekit paskaitinet informacinius lapelius  mirksiukas.gif

israse tik penkiom dienom siandie antra diena dar nieko negereja jeigu nepageres gazdina daryti valyma vadinasi abrazija to bijau .
Atsakyti
QUOTE(rosiuke @ 2011 09 24, 13:04)
israse tik penkiom dienom siandie antra diena dar nieko negereja jeigu nepageres gazdina daryti valyma vadinasi abrazija to bijau .

g.gif o tai kaip aiskino, nuo ko tau kraujavimas? g.gif siaip dar stabdo kontraceptinem tabletem (kraujavimo stabymui skiria Rigevidon) mirksiukas.gif pasidomek pas daktare del siu tableciu, jei Duphastonas nesuveiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 09 25, 00:06)
g.gif  o tai kaip aiskino, nuo ko tau kraujavimas?  g.gif siaip dar stabdo kontraceptinem tabletem (kraujavimo stabymui skiria Rigevidon)  mirksiukas.gif pasidomek pas daktare del siu tableciu, jei Duphastonas nesuveiks  unsure.gif

jos nezino nuo ko tas kraujavimas tik speliojo ekoskopavo ir tuo davikliu tikrino ,tai rado cista kazkokia ir kazkoki darini tipo galvojo kad ten galiu but nestuke.gif sako ar gimdysi jeigu mano nuomone pasitvirtins kad tu laukiesi ,as jai atsakiau jeigu reiks tai gimdysiu tai man ji sako nusipirk situ duphaston vaistu 5 dienas isgerk ir testa nusipirk paziurek ar bus teigiamas ,tai va nusipirkau testa kaip ji sake ir tuos vaistus pradejau gerti testas neigiamas bet va jau siandie trecia diena jau kraujavimas kaip ir dingo pagaliau ,bet vistiek man liko neaisku nuo ko kraujavau tiek laiko,ir kaip baigsiu gerti ar vel nebus tas pats prasides kraujavimas.tai va kaip jos mate net dviese mane ziurejo sulinde i ta ekrana ir dabar jau nesinori man eiti pas kuria nors is ju,o reiks nueiti manau nes liko klaustukas kas ten yra istikruju pas mane.
Atsakyti
nu va jau praejo antra diena kaip negeriu duphaston ir kraujavimas vistiek nedingo,bet siandie jau buvau pasirodyti pas ginekologe ir ji apziurejo mane ir nusprende kad mazai man buvo tu vaistu 5 d gerti sako tau reikejo 10d isgerti ,bet dabar jau negalime vel pradeti dabar pradesiu kraujuoti smarkiau sake ir ateiti antradieni vel pasirodyti kaip viskas atrodo ziures su davikliu geriausiai matosi.tai ka laukiu antradienio. doh.gif
Atsakyti
Rosiuke, kaip tavo kraujavimas? g.gif susitvarke gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 10 08, 12:35)
Rosiuke, kaip tavo kraujavimas?  g.gif  susitvarke gal?  g.gif

tai va buvau ta antradieni kaip zadejau paziurejo davikliu ir pamate kad jau neblogai ten viskas ,kad nereiks abrazija daryti israse vel duphaston gerti 10dienų ryte ir vakare nuo antros puses ciklo tai va geriu kaip tik dabar nekraujuoju bet kaip sugersiu isauks kaip tik sake ir jeigu dar nesusireguliuos tada israsys kontraceptiniu,kad sureguliuotu.tai dabar gydausi va dar geriu tokiu kitu ciklas kaip laikrodukas po 1 tab. i diena .,nu gal pasveiksiu tikiuosi jau juk dar noreciau vaikelio susilaukti.
Atsakyti
Sveikos moterys 4u.gif

Man ginekologe prirase siuos vaistus, nes dingo menesines, baigiu jau 10 tableciu sugerti (liepe 10d, gerti) , bet menesines nesirodo schmoll.gif unsure.gif gal kam taip buvo? kada jums pasirode menesines, kai siuos vaistus geret verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(DioR** @ 2011 10 25, 17:55)
baigiu jau 10 tableciu sugerti (liepe 10d, gerti) , bet menesines nesirodo  schmoll.gif  unsure.gif 

man po 2-3 d. baigus doze 4u.gif
Atsakyti
aciu smile.gif reiks laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DioR** @ 2011 10 25, 18:55)
Sveikos moterys  4u.gif 

Man ginekologe prirase siuos vaistus, nes dingo menesines, baigiu jau 10 tableciu sugerti (liepe 10d, gerti) , bet menesines nesirodo  schmoll.gif  unsure.gif  gal kam taip buvo? kada jums pasirode menesines, kai siuos vaistus geret  verysad.gif  ?

man tai pat kaip sugeriau pasirode po 3d menesines ir dar geriu papildomai Agnucaston tabletes po viena i diena sako sureguliuoja cikla.
Atsakyti