Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

QUOTE(fazane @ 2011 08 23, 07:28)
Sveiki. Man išrašė šių vaistų gerti 5 dienas po dvi tabletes dėl vėluojančių menstruacijų. Šiandien antra diena kaip geriu. Norėčiau paklausti, jeigu tarkim rytoj man jau prasidės mm ar vistiek nenustoti gerti likusias dienas?

Man irgi taip buvo paskyre. Jei ir pasirodys mm sake vis tiek gerti. Bet mano organizmas i Duphastona nesureagavo. Gydytoja sake, kad taip irgi gali buti. Po savaiteles mm pacios atkeliavo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merdinos 4u.gif as dufa geriau apie metus laiko keleta men buvo viskas tvarkoi,viena men mmm velavo 10 dienu sugerus D,tai ir neaisku kas buvo ar pastojimas ar siaip kokia velniava nuejau pas gine tai ji man prirase po 2 tab gerti nuo 16cd 10 d,tai is vis viskas issireguliavo mmm atejo 2kart i men galo vos negavau,nuvaziavau pas kita gine tai ji liepe negert kokius 3men jokiu vaistu,Smilgeviciute man gyd yra sakius jei prasideda kraujavimas tai nustot gert dufa,gal cia nuo situacijos priklauso kiekvienai individualiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis32 @ 2011 08 23, 11:34)
Sveikos merdinos 4u.gif as dufa geriau apie metus laiko keleta men buvo viskas tvarkoi,viena men mmm velavo 10 dienu sugerus D,tai ir neaisku kas buvo ar pastojimas ar siaip kokia velniava nuejau pas gine tai ji man prirase po 2 tab gerti nuo 16cd 10 d,tai is vis viskas issireguliavo mmm atejo 2kart i men galo vos negavau,nuvaziavau pas kita gine tai ji liepe negert kokius 3men jokiu vaistu,Smilgeviciute man gyd yra sakius jei prasideda kraujavimas tai nustot gert dufa,gal cia nuo situacijos priklauso kiekvienai individualiai 4u.gif

Gal ir taip, sunku pasakyti visu aplinkybiu nezinant g.gif . Aisku visada geriausia paklausti gydytojo mirksiukas.gif
Atsakyti
nu merginos ęia nėštuių tema, o ne apie vėluojančias mėnesines smile.gif Gal nepainiokim...
Papildyta:
QUOTE(_Saule_ @ 2011 08 19, 13:38)
Tik suzinojus ad esu nescia,daktare skyre duphaston'a... taciau nuejus pas kita daktare pasake,kad ji butu neskyrus,nes pirmas nestumas  blink.gif Kaip suprast...? bet tipo jo nutraukt gert negalima,taigi gerk jei priskyre daktare..  blink.gif

fgalėjo ta kita pasakyt, ką su tuo duphastonu daryt... kaip nutraukt ir pan.
Atsakyti
srauni_upe, nereikia taip pykti. apie Duphaston'a si tema yra vienintele aktyvi (bent jau as kitos nerandu), todel joje ir padiskutavom rupimais klausimais
Atsakyti
QUOTE(Smilgeviciute @ 2011 08 24, 19:31)
srauni_upe, nereikia taip pykti. apie Duphaston'a si tema yra vienintele aktyvi (bent jau as kitos nerandu), todel joje ir padiskutavom rupimais klausimais

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikute visos, turiu klausima: nesulaukusi M pasidariaus testuka, jis du kartus parode II, kolkas bijau dar dziaugtis nes turiu PKS, ir tai atrode misija neimanoma. pas gydytoja uzsirasiau tik kitai savaitei, jeigu nestumas vystosi manau tikrai man israsys gerti Duphastona, bet ar dabar ramiai laukti vizito pas gine, ar paciai pradeti gerti?
Atsakyti
Manyciau, kad butinai pries geriant reikia pasikonsultuoti su gydytoja - juk kiekvienu atveju individualiai pagal situacija buna paskiriama, kiek ir kada dufo reikia vartoti
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2011 08 27, 09:24)
turiu PKS, manau tikrai man israsys gerti Duphastona,

Mano situacija panaši. Kai laukiausi sūnaus, gėriau duphastoną iki pastojimo (tris ciklus), o vos testukas buvo teigiamas daktarė jo vartojimą nutraukė.
Jei pastojai nevartodama duphastono, tai gal tau jo ir nereikia.
Tai priklauso ne tik nuo tavo savijautos, bet ir nuo gydytojo nuomonės.

QUOTE(Smilgeviciute @ 2011 08 29, 19:18)
Manyciau, kad butinai pries geriant reikia pasikonsultuoti su gydytoja - juk kiekvienu atveju individualiai

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As irgi pradejau vartoti Duphaston'a, kai 7 savaite pradejo teplioti doh.gif nors ir pries tai viena kita karta patepliodavo, bet ne taip gausiai!
Kadangi esu Uk, tai cia neskiria jokios pagalbos ir nesikisa iki kol neturi 12 sav. verysad.gif Skambinau savo mamai patarimo (ji akusere), prasiau kad pasitartu su savo kolegomis gynekologais ir vienbalsiu nusprende, kad turiu gert si hormona, juolab, kad pastojau su policistinem kiausidem ir ziauriai nereguliariu ciklu (menesines budavo 4-5 kartus per metus ir niekad nzn kada jos ateis) doh.gif
O lipe gerti taip:
iki 12 sav. po 1tab. 2kartus per diena;
13 sav. ryte - visa tab., vakare - puse tab.;
14 sav. ryte - puse, vakare - puse;
15 sav. ryte - puse, vakare - ketvirtis;
16 sav. ryte - ketvirtis, vakare - ketvirtis;
17 sav. ryte - ketvirtis, vakare - NEBEREIKIA
18 sav. NEBEREIKIA
Butina tabletes gerti tuo paciu laiku visas savaites (pvz.: rye 8.30h, tai ir vakare 20.30h) ir nutraukti vartojima TIK PALAIPSNIUI MAZINANT! Cia taip butu saugiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mozarella&pica: 02 rugsėjo 2011 - 09:39
QUOTE(mozarella&pica @ 2011 09 02, 10:38)
Sveikutes 4u.gif  As irgi pradejau vartoti Duphaston'a, kai 7 savaite pradejo teplioti doh.gif  nors ir pries tai viena kita karta patepliodavo, bet ne taip gausiai!
Kadangi esu Uk, tai cia neskiria jokios pagalbos ir nesikisa iki kol neturi 12 sav. verysad.gif  Skambinau savo mamai patarimo (ji akusere), prasiau kad pasitartu su savo kolegomis gynekologais ir vienbalsiu nusprende, kad turiu gert si hormona, juolab, kad pastojau su policistinem kiausidem ir ziauriai nereguliariu ciklu (menesines budavo 4-5 kartus per metus ir niekad nzn kada jos ateis) doh.gif
O lipe gerti taip:
iki 12 sav. po 1tab. 2kartus per diena;
13 sav. ryte - visa tab., vakare - puse tab.;
14 sav. ryte - puse, vakare - puse;
15 sav. ryte - puse, vakare - ketvirtis;
16 sav. ryte - ketvirtis, vakare - ketvirtis;
17 sav. ryte - ketvirtis, vakare - NEBEREIKIA
18 sav. NEBEREIKIA
Butina  tabletes gerti tuo paciu laiku visas savaites (pvz.: rye 8.30h, tai ir vakare 20.30h) ir nutraukti vartojima TIK PALAIPSNIUI MAZINANT! Cia taip butu saugiausia mirksiukas.gif

Mano situacija labai panasi i tavo del PKS bei ciklos reguliarumo-man taip pat paskyre duphastona-kolkas geriu po 1, 2 kartus dienoje kas 12 val., veliau sake keis doze
Atsakyti
.buvau parasius klausima bet radau jau atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija*: 20 rugsėjo 2011 - 10:07