Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

QUOTE(Brela @ 2009 02 26, 17:58)
as tai Duphastona be pertrauku daugiau nei metus geriau...  unsure.gif  o ji nutraukus, tai kaip ir KT nutraukus, jei ciklas nereguliarus, tai iskart ir issiderina, man lygiai tas pats variantas, tai as ji ir gerdavau, svorio nepriaugau, gal tik papai buvo biski padideje...  ax.gif

g.gif otai sakyk Brela tau irgi uzvelavo, siandien vel nesusirgau, bet..... jauciu pilve skausmelius kaip pries menesines... unsure.gif nors panasus jausmas jau visa ta laika mane ir persekioja,jei ryt nesusergu tai 2 savaites bus kai veluoja. na labai reguliarios nebuvo, bet kas menesy pasirodydavo tai dviem dienom anksciau tai dviem veliau...zodziu ai nera vilties siam gyvenime:verysad: reiks vel gert ta slamsta...
Papildyta:
QUOTE(giedryy @ 2009 02 27, 13:08)
g.gif otai sakyk Brela tau irgi uzvelavo, siandien vel nesusirgau, bet..... jauciu pilve skausmelius kaip pries menesines... unsure.gif nors panasus jausmas jau visa ta laika mane ir persekioja,jei ryt nesusergu tai 2 savaites bus kai veluoja. na labai reguliarios nebuvo, bet kas menesy pasirodydavo tai dviem dienom anksciau tai dviem veliau...zodziu ai nera vilties siam gyvenime:verysad: reiks vel gert ta slamsta...

beje nenuejau pas daktare del kiausidziu praeinamumo, ...dabar vel reiks gert gert gert Duphastona, paskaui laukt tinkamos dienos ir darytis mamograma, berods taip vadinasi g.gif schmoll.gif oi kaip nemegstu giniu....o mergaites kam dar panasiai buvo, kad nutraukus Duphaston velavo mm rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios, už informaciją. Jau buvau nusigandusi ir galvojau negerti Duphastono. Na, bet aš jį geriu, o rudos išskyros vis tiek pasirodo laikas nuo laiko. Taip gali būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OtilijaK: 27 vasario 2009 - 22:46
QUOTE(OtilijaK @ 2009 02 26, 20:21)
Ačiū už informavimą. O tiesa, kad šalutinis poveikis pasireiškia tik tada, kai vaikas tampa paauglys? Pasirodo heteroseksualumas ir pan.? g.gif

doh.gif doh.gif zmones, jus pirmiau ismokit atskirt homoseksualus ir heteroseksalus lotuliukas.gif
arba, jei jau bijai, kad paaugliui vaikui pasireiks Duphastono vartojimas, tai tiesiog yra tavo reikalas jo negert. O negerimas gali gresti persileidimu, jei prades trukti progesterono mirksiukas.gif Taip kad - kas svarbiau? g.gif

QUOTE(giedryy @ 2009 02 27, 11:11)

na, mano "naturalus" ciklas buna nuo 28 iki 45 dienu ir as to "velavimu" neivardinu, nes tiesiog toks ciklas. Uztai ji ir reguliuodavau Duphastonu, kadangi norejom leliuko, tai KT iskart atkrito. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 02 28, 18:16)
doh.gif  doh.gif  zmones, jus pirmiau ismokit atskirt homoseksualus ir heteroseksalus  lotuliukas.gif 
arba, jei jau bijai, kad paaugliui vaikui pasireiks Duphastono vartojimas, tai tiesiog yra tavo reikalas jo negert. O negerimas gali gresti persileidimu, jei prades trukti progesterono  mirksiukas.gif  Taip kad  - kas svarbiau?  g.gif
na, mano "naturalus" ciklas buna nuo 28 iki 45 dienu ir as to "velavimu" neivardinu, nes tiesiog toks ciklas. Uztai ji ir reguliuodavau Duphastonu, kadangi norejom leliuko, tai KT iskart atkrito.  ax.gif

na va matai rolleyes.gif mano ciklas svyruodavo nuo 24 iki 28, na kartais uzsitesdavo iki 30 dienu, tai manau kad skirtumas yra, dabar 42 ciklo dienos g.gif va siandien dar nesusirgau, savaitgaly patepe, bet ciut ciut..papai stabilus,nei didesni nei mazesni..fantastika,, rolleyes.gif X files.. pykina, bet kai tokios sukakotos nuotaikos ir nervai , tai ir nuo to gali but... unsure.gif na merdzinos as jum parasysiu kai antra testa pasdarysiu, treciadieny nusprendziau. o siandi registruojuosi pas paskeviciene..savo gine. rolleyes.gif
Papildyta:
arbu kuriai dar kad nuo Duphaston veluotu mm?!!!! ATSAKYKIT PLEASE!!! nes nebezinaukas su manimi darosi...puolu i panika fear.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(giedryy @ 2009 03 02, 14:55)
na va matai rolleyes.gif mano ciklas svyruodavo nuo 24 iki 28, na kartais uzsitesdavo iki 30 dienu, tai manau kad skirtumas yra, dabar 42 ciklo dienos  g.gif va siandien dar nesusirgau, savaitgaly patepe, bet ciut ciut..papai stabilus,nei didesni nei mazesni..fantastika,, rolleyes.gif X files.. pykina, bet kai tokios sukakotos nuotaikos ir nervai , tai ir nuo to gali but... unsure.gif na merdzinos as jum parasysiu kai antra testa pasdarysiu, treciadieny nusprendziau. o siandi registruojuosi pas paskeviciene..savo gine. rolleyes.gif
Papildyta:
arbu kuriai dar kad nuo Duphaston veluotu mm?!!!! ATSAKYKIT PLEASE!!! nes nebezinaukas su manimi darosi...puolu i panika fear.gif  fool.gif

tai eik tada pas ginekologe ir greitai isaiskes viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien buvau pas kitą daktarę konsultacijai ir apžiūrai dėl skausmų ir tepliojimų. Tuo pačiu paklausiau ir apie Duphastoną. Ji man viską paaiškino, išdėstė. Pasirodo, ir švedų daktarai mokslininkai nerašo nėščiosioms gerti šio vaisto. Kodėl? Todėl, kad nėra įrodytas jo veiksmingumas. Jei nustoja teplioti - ne nuo jo. Oragnizmas pats tvarkosi. Tik reikia jį prižiūrėti.
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Niu o as turiu priesinga beda su mm. mano ciklas 30 d. ir dvi savaites sergu mmm. Tai gydytoja israse si vaistuka gerti 16 - 25 c. d. po viena tab. i diena. Perskaicius informacini lapeli ir paskaicius jusu atsiliepimus.. galvoju, kad visai ne i tema man juos israse.. nors gal.. per ilgos menesines cia tas pats kaip menesiniu nebuvimas pora men? nuo kovo 6 d. turiu pradet gert...
Atsakyti
QUOTE(edditaa @ 2009 03 03, 15:32)
Sveikos, merginos.
Niu o as turiu priesinga beda su mm. mano ciklas 30 d. ir dvi savaites sergu mmm. Tai gydytoja israse si vaistuka gerti 16 - 25 c. d. po viena tab. i diena. Perskaicius informacini lapeli ir paskaicius jusu atsiliepimus.. galvoju, kad visai ne i tema man juos israse.. nors gal.. per ilgos menesines cia tas pats kaip menesiniu nebuvimas pora men? nuo kovo 6 d. turiu pradet gert...

g.gif na jjei visa gyvenima tau jos tokios buvo tai manau normalu, paprasciausiai reguliuos su Duphaston cikla. Matomai pagal tavo cikla ir sergamu dienu skaiciu pati daktare apskaiciavo kada ir kiek ir kaip gerti. Jei dvejoji nueik pasikonsultuoti pas kita gydytoja,juk sveikata svarbiau visko smile.gif
Atsakyti
[quote=giedryy,2009 03 03, 17:35]
g.gif na jjei visa gyvenima tau jos tokios buvo tai manau normalu, paprasciausiai reguliuos su Duphaston cikla. Matomai pagal tavo cikla ir sergamu dienu skaiciu pati daktare apskaiciavo kada ir kiek ir kaip gerti. Jei dvejoji nueik pasikonsultuoti pas kita gydytoja,juk sveikata svarbiau visko smile.gif
[/
tai va siandiena sukanka 17 dienu kai man veluoja. Uzsiregistravau pas gyne rytojui, ir pirksiu testa. Tai iki paneles, pazesim ka pasakys apie ta Duphastona mano gyne, nes turiu laaaaabai daug klausimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedryy: 04 kovo 2009 - 10:39
QUOTE(edditaa @ 2009 03 03, 13:32)
Sveikos, merginos.

tai kaip tik labai i tema tau israse mirksiukas.gif su Duphastonu reguliuoja cikla mirksiukas.gif
Atsakyti
Man gydytoja paaiskino, kad man reikia vartoti si vaista, kad gimdoje neisivystytu geltonkunis. g.gif Man taip pat grese persileidimas, 1 men vartojau Duphaston ir dabar viskas labai gerai. nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, tai va veluoja jau beveik menuo, daktare pasake kad del to, jog staigiai nutraukiau Duphastona. tenka vel ji gerti. schmoll.gif
Atsakyti