QUOTE(Brela @ 2009 02 26, 17:58)
as tai Duphastona be pertrauku daugiau nei metus geriau... o ji nutraukus, tai kaip ir KT nutraukus, jei ciklas nereguliarus, tai iskart ir issiderina, man lygiai tas pats variantas, tai as ji ir gerdavau, svorio nepriaugau, gal tik papai buvo biski padideje...
otai sakyk Brela tau irgi uzvelavo, siandien vel nesusirgau, bet..... jauciu pilve skausmelius kaip pries menesines... nors panasus jausmas jau visa ta laika mane ir persekioja,jei ryt nesusergu tai 2 savaites bus kai veluoja. na labai reguliarios nebuvo, bet kas menesy pasirodydavo tai dviem dienom anksciau tai dviem veliau...zodziu ai nera vilties siam gyvenime:verysad: reiks vel gert ta slamsta...
Papildyta:
QUOTE(giedryy @ 2009 02 27, 13:08)
otai sakyk Brela tau irgi uzvelavo, siandien vel nesusirgau, bet..... jauciu pilve skausmelius kaip pries menesines... nors panasus jausmas jau visa ta laika mane ir persekioja,jei ryt nesusergu tai 2 savaites bus kai veluoja. na labai reguliarios nebuvo, bet kas menesy pasirodydavo tai dviem dienom anksciau tai dviem veliau...zodziu ai nera vilties siam gyvenime:verysad: reiks vel gert ta slamsta...
beje nenuejau pas daktare del kiausidziu praeinamumo, ...dabar vel reiks gert gert gert Duphastona, paskaui laukt tinkamos dienos ir darytis mamograma, berods taip vadinasi oi kaip nemegstu giniu....o mergaites kam dar panasiai buvo, kad nutraukus Duphaston velavo mm