Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

QUOTE(-=Jovita=- @ 2009 02 09, 12:34)
Man gydytoja taip pat paskyrė Duphaston, nors tyrimų rezultatų dar nebuvo...  g.gif

Bet ji padarė echoskopiją, viską apžiūrėjo ir pasakė, kad kažkas su gimda ne taip (nepamenu kaip ji pavadino...).

Kol kas liepė gerti po vieną į dieną.

Na o apetito padidėjimo tikrai nepastebėjau...  schmoll.gif

na, kiek as zinau, Duphastona skiria arba prie gresiancio persileidimo arba toms, pas kurias yra mazas progesterono kiekis ir Duphastonas yra progesterono pakaitalas, kuris padeda leliukui isikabinti ir stiprina geltonkunio funkcijas, kol pradeda savo darbus atlikineti placenta.
Duphastonas bet kokiu atveju tikrai nepakenks nestumui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa sakant ir man buvo paskyre si vaista, nuo 6 savaites, kadangi pasirodydavo kraujingu patepliojimu. pries pastojima karts nuo karto paskirdavo sio vaisto, kad issaukti menesines, nes turejau su tuo problemu.
Apsilankiau pas kita gine, o ji taip pasvarstydama sako, gerai, jei jus laukiates mergaites, o jei berniukas?!?!? ka tada reikes kaltinti kai paauglys prades nesioti sukneles? blink.gif Susimasciau smarkiai ir nutraukiau sio vaisto gerima. Juk tikrai jis tai moteriski hormonai. Blin baisu pasidare. Gine sako, nauja mada tas duphastonas, kitos net nesusimastydamos ji skiria, o rezultatai pasimatys tik po 15 metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu-gele @ 2009 02 17, 13:25)
Tiesa sakant ir man buvo paskyre si vaista, nuo 6 savaites, kadangi pasirodydavo kraujingu patepliojimu. pries pastojima karts nuo karto paskirdavo sio vaisto, kad issaukti menesines, nes turejau su tuo problemu.
Apsilankiau pas kita gine, o ji taip pasvarstydama sako, gerai, jei jus laukiates mergaites, o jei berniukas?!?!? ka tada reikes kaltinti kai paauglys prades nesioti sukneles? blink.gif  Susimasciau smarkiai ir nutraukiau sio vaisto gerima. Juk tikrai jis tai moteriski hormonai. Blin baisu pasidare. Gine sako, nauja mada tas duphastonas, kitos net nesusimastydamos ji skiria, o rezultatai pasimatys tik po 15 metu  doh.gif

blink.gif blink.gif eikit eikit su tokiom pasakom apie berniuka ir Duphastona biggrin.gif Bent jau man svarbiausia yra issaugot nestuma ir cia turbut tokio pat lygio pasaka, kaip ir apie baisia ir nepataisoma KT zala biggrin.gif
As visiskai netikiu tokiom pasakom schmoll.gif schmoll.gif Siulyciau nueit pas kita gine, ar paskaityt literaturos apie Duphastona mirksiukas.gif
Atsakyti
NESUPYKIT JEI NE I TEMA PARASYSIU...
GERIU VAISTUKUS
duphaston, BET KIEK GERIU, TIEK KRAUJUOJU, NA GYDYTOJA NIEKO MAN APIE TAI NEUZSIMINE, TIK KAD PO JU KURSO MENESISNES ATSIRASTI TURETU...
AR KAM BUVO TAIP_?
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2009 02 21, 14:04)
NESUPYKIT JEI NE I TEMA PARASYSIU...
GERIU VAISTUKUS
duphaston, BET KIEK GERIU, TIEK KRAUJUOJU, NA GYDYTOJA NIEKO MAN APIE TAI NEUZSIMINE, TIK KAD PO JU KURSO MENESISNES ATSIRASTI TURETU...
AR KAM BUVO TAIP_?

visu pirma, nuo kelintos ciklo dienos geri? Nes siaip Duphastono veikimas toks - arba atsiranda menesines, arba, jei pastojai, padeda geriau leliukui tvirtintis ir augti.

Jei Duphastona geri ir atsiranda menesines, ji reikia nustoti gerti, nes reiskia, kad jis savo "darba" atliko.

Nesuprantu, kaip gydytojai neisaiskina tokiu dalyku doh.gif blink.gif
Atsakyti
Labukas. Ir as vartoju siuos vaistus... Kokius pasikeitimus jauciu - tai tik plaukais apauganti pilvuka... Man daktare nurode vartoti po dvi, o veliau mazinti ir gerti po viena. geriu po viena tabletyte. Pasakykit, nuo ko konkreciai sitie vaistai?
Atsakyti
QUOTE(OtilijaK @ 2009 02 26, 11:00)
Labukas. Ir as vartoju siuos vaistus... Kokius pasikeitimus jauciu - tai tik plaukais apauganti pilvuka... Man daktare nurode vartoti po dvi, o veliau mazinti ir gerti po viena. geriu po viena tabletyte. Pasakykit, nuo ko konkreciai sitie vaistai?

blink.gif tai kad manau kad nuo Duphastono nelabai gali didet plaukuotumas. schmoll.gif g.gif apie Duphastona gali paskaityti Cia esme, kad Duphastonas norint pastoti jis skiriamas tam, kad reguliuoti cikla, geriamas dazniausiai nuo 16-18 CD (arba 2-3 Dienos po Ovuliacijos). Jei ta cikla nepastoji, atsiranda menesines, jei pastoji - jis uztikrina pakankama geltonkunio gamyba ir leliuko vystymasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikuciukes, mergyckos sunglasses2.gif , na as ir geriau Duphastoną, daktariuke man israse kad pakankamai kune gamintusi progesterono,pageriau kokius 3 ar 4 ciklus per diena po 1 tablete. zodziu uzaugo papai, padidejo apetitas, pasidariau nervinga, paklausiau daktarytesd ar galiu nutraukt gal jau kunas pats pasigamins, pasake kad galiu daryt pertrauka. tongue.gif vos tik nutraukiau , menesines veluoja jau 14 dienu, testas neigiamas, jokiu simtomu iskyrus pilvo maudima.ir isterinius priepuolius. noretusi tiketi kad nestuke.gif bet...testas juk neigiamas. manau tai del to kad is kart nutraukiau duphaston unsure.gif oi mergickos kaip noriu leliaus, o tokie velavimai mane taip erzina, tik papildomi spekliojimai nemigos naktys....kaip manot jus del duphaston nutraukimo man taip???? verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedryy @ 2009 02 26, 15:51)
Sveikuciukes, mergyckos sunglasses2.gif  , na as ir geriau Duphastoną, daktariuke man israse kad pakankamai kune gamintusi progesterono,pageriau kokius 3 ar 4 ciklus per diena po 1 tablete. zodziu uzaugo papai, padidejo apetitas, pasidariau nervinga, paklausiau daktarytesd ar galiu nutraukt gal jau kunas pats pasigamins, pasake kad galiu daryt pertrauka.  tongue.gif  vos tik nutraukiau , menesines veluoja jau 14 dienu, testas neigiamas, jokiu simtomu iskyrus pilvo maudima.ir isterinius priepuolius. noretusi tiketi kad nestuke.gif bet...testas juk neigiamas. manau tai del to kad is kart nutraukiau duphaston  unsure.gif  oi mergickos kaip noriu leliaus, o tokie velavimai mane taip erzina, tik papildomi spekliojimai nemigos naktys....kaip manot jus del duphaston nutraukimo man taip???? verysad.gif  unsure.gif

as tai Duphastona be pertrauku daugiau nei metus geriau... unsure.gif o ji nutraukus, tai kaip ir KT nutraukus, jei ciklas nereguliarus, tai iskart ir issiderina, man lygiai tas pats variantas, tai as ji ir gerdavau, svorio nepriaugau, gal tik papai buvo biski padideje... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 02 26, 15:57)
blink.gif tai kad manau kad nuo Duphastono nelabai gali didet plaukuotumas.  schmoll.gif  g.gif  apie Duphastona gali paskaityti Cia esme, kad Duphastonas norint pastoti jis skiriamas tam, kad reguliuoti cikla, geriamas dazniausiai nuo 16-18 CD (arba 2-3 Dienos po Ovuliacijos). Jei ta cikla nepastoji, atsiranda menesines, jei pastoji - jis uztikrina pakankama geltonkunio gamyba ir leliuko vystymasi.  mirksiukas.gif

Ačiū už informavimą. O tiesa, kad šalutinis poveikis pasireiškia tik tada, kai vaikas tampa paauglys? Pasirodo heteroseksualumas ir pan.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(OtilijaK @ 2009 02 26, 22:21)
Ačiū už informavimą. O tiesa, kad šalutinis poveikis pasireiškia tik tada, kai vaikas tampa paauglys? Pasirodo heteroseksualumas ir pan.? g.gif

Labas visoms smile.gif

Niekas nera dar irodes, del kokiu priezasciu zmones linke i homoseksualizma. Pati rasiau kursini darba ir ta tema domejausi. O kad del to duphastono tikrai netikeciau, nesamone schmoll.gif Gali tureti itakos, jei vaikas globojamas homoseksualiu zmoniu seimoje (auklejimas). Idomu kokiais faktais remiantis galima teigti toki dalyka g.gif

Si hormonini vaista gere ir mano drauges, pagimde sveikus vaikus. Pati geriu, nes gydytoja skyre kad sustabdyti tepliojima krauju. Siai dienai jau nebetepa. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 02 18, 13:04)
blink.gif  blink.gif  eikit eikit su tokiom pasakom apie berniuka ir Duphastona  biggrin.gif Bent jau man svarbiausia yra issaugot nestuma ir cia turbut tokio pat lygio pasaka, kaip ir apie baisia ir nepataisoma KT zala  biggrin.gif
As visiskai netikiu tokiom pasakom  schmoll.gif  schmoll.gif Siulyciau nueit pas kita gine, ar paskaityt literaturos apie Duphastona  mirksiukas.gif

Visiskai sutinku. mirksiukas.gif Bet man idomu kokia gydytoja turi buti, kad tokias nesamones kalbet blink.gif Matyt jai reiktu parodyt informacini lapeli, kuris buna duphastono dezuteje blush2.gif
Atsakyti