QUOTE(gggggg @ 2008 07 11, 18:37)
nuraminot man buvo viena kartą pabėgęs, po to nesivystantis, o dabar mums jau 6 sav. ir truputėlį teplioja nu ir išrašė duphaston, bet kazkaip nenori duoti nedarbingumo nors aiškina, kad reikia gulėt ir prie kompo negerai... (sakiau, kad mano darbas ištisai prie kompo). Tai kaip gyd. įsivaizduoja gulėjimą darbe išjungus kompą? As kazko nesuprantu ar mes nesusikalbam... Vieną minutę sako gulėt, kitą jau ..jei išsilaikys tai išsilaikys nedarbingumo negaliu duoti.. Be to man teplioja po važinėjimo, bet gi į darbą nuskrist negaliu... vėl pasimečiau
O kaip Jums ar duoda nedarbingumą, ar tik skiria duphaston, o toliau kaip dievas duos? Ar čia reik suprast, kad užteks tik po darbo pagulėt?
Tikiu, kad šį kart išsilaikysim
O kaip Jums ar duoda nedarbingumą, ar tik skiria duphaston, o toliau kaip dievas duos? Ar čia reik suprast, kad užteks tik po darbo pagulėt?
Tikiu, kad šį kart išsilaikysim
laba, man gydytoja irgi nedave nedarbingumo lapelio, tiesiog israse tu vaistu ir baige teplioti o draugei israsse ir liepe guleti istisai, cia turbut priklauso nuo stovio, tikriausiai pas tave nera nieko baisaus ir viskas baigsis gerai