Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

QUOTE(gggggg @ 2008 07 11, 18:37)
nuraminot smile.gif man buvo viena kartą pabėgęs, po to nesivystantis, o dabar mums jau 6 sav. ir truputėlį teplioja nu ir išrašė duphaston, bet kazkaip nenori duoti nedarbingumo nors aiškina, kad reikia gulėt ir prie kompo negerai... (sakiau, kad mano darbas ištisai prie kompo). Tai kaip gyd. įsivaizduoja gulėjimą darbe išjungus kompą? As kazko nesuprantu ar mes nesusikalbam... Vieną minutę sako gulėt, kitą jau ..jei išsilaikys tai išsilaikys nedarbingumo negaliu duoti.. Be to man teplioja po važinėjimo, bet gi į darbą nuskrist negaliu... vėl pasimečiau
O kaip Jums ar duoda nedarbingumą, ar tik skiria duphaston, o toliau kaip dievas duos? Ar čia reik suprast, kad užteks tik po darbo pagulėt?
Tikiu, kad šį kart išsilaikysim smile.gif

laba, man gydytoja irgi nedave nedarbingumo lapelio, tiesiog israse tu vaistu ir baige teplioti drinks_cheers.gif o draugei israsse ir liepe guleti istisai, cia turbut priklauso nuo stovio, tikriausiai pas tave nera nieko baisaus ir viskas baigsis gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Smiltė J,2008 06 24, 20:11]
Papildyta:
as kiek zinau kad irgi reikia mazint, gerai kai gerai bet seip ji reikia mazint 4u.gif
[/quote]
Duphastona (del zemo progesterono) pradejau gerti nuo pat neštumo pradžios 1x2 kartus dienoje. 11-12 savaitę liepė staigiai nutraukti vaistų vartojimą, o mažinti dozės nereikėjo, nors kelis kartus apie tai paklausiau, nes forume buvau prisiskaiciusi, kad staigiai nutraukti grieztai negalima.
Gydytoja tikrai žinoma ir patikima, todėl manau, kad kiekvienas atvejis skirtingas.
[/quote]
As nuo pat nestumo pradzios vartojau progesterona,nuo pradzios iki 8sav vaginalines progesterono zvakeles,nuo 8 iki 16sav,po 1duphaston tablete dienoj,nutraukiau iskart kai gydytoja liepe.Nereikejo mazint,irgi keliskart gydytojos teiravausi,sake nereik ax.gif
[quote=Li ute,2007 06 29, 11:54]
Man tik idomu, o kodel rasote, kad uzsienyje jo neskiria g.gif Tai yra labai blogai?
[/quote]Man progesterona butent uzsienyje ir paskyre -Belgijoj,tik ju paskirtas buvo vaginalinis"Utrogestan",kai grizau i Lt pasirode,kad tokiu cia neprekiaujama,tai gydytoja israse atitikmeni"Duphaston"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 12 liepos 2008 - 16:23
QUOTE(Berta @ 2008 06 29, 20:07)
Turiu klausimuką. Iki kelintos sav. gėrėte Duphastoną  g.gif  Man jau 15 sav. ir pateplioja tai gyd. liepė pagerti jį, nors girdėjau, kad jį skiria tik pirmus tris mėn.

naa siaip yra geresniu vaistu uz duphastona tai Crinone bet beda tai,kad musu sikniai vaistininkai neskuba ju registruoti,ju nereikia gerti jie dedasi i maksti,kaina kol neregistruoti zveriska uz 15 zvakuciu 250 litu,bet salutiniu poveikiu nera tokiu,kokiu buna po D...
as Crinone vartoju jau 10 savaite lotuliukas.gif ir viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(Onuliux @ 2008 07 10, 23:29)
labux, man gyd. duphastona paskyre be tyrimu dar tada, kai nzn aar laukiuosi, a tiesiog menesines sutriko... tai tas vaistas turejo arba: sureguliuoti menesines atgal arba jeigu as esu labai svieziai nescia sustiprinti nestuma. Netgi inf.laelyje parasyta, kad vaisto galima skirti, kai yra gresiantis persileidimas ar kazkas pan. ... taip kad ir man dabar - 5 sav. ... geriu po 1 tabl.2 k.d. ir ziuresim. Jeigu ryt dar teplios, einu psa gine rytoj. Viena zirniuka jau buvau pametus... antro tikrai nepaleisiu  ax.gif

Sveikute,
Man irgi skyre duphastono, ir jau ne pirma karta. Pirma leliuka irgi praradau, bet tada skyre si vaista, nes tepliojo. O dabar vel bandau pastot ir skyre sio vaisto siaip, net nezinau del ko unsure.gif . Lygtai kad paskatinti uzkibima. Zodziu, man biski baisu, kad nebutu taip, jog butent del vaisto ir praradau leliuka. NEs nesuprantu, kaip gydytoja gali skirti nepadarius jokiu tyrimu. Zodziu geriu as ta vaista ir parinuos baisiausiai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2008 07 15, 09:02)
Sveikute,
Man irgi skyre duphastono, ir jau ne pirma karta. Pirma leliuka irgi praradau, bet tada skyre si vaista, nes tepliojo. O dabar vel bandau pastot ir skyre sio vaisto siaip, net nezinau del ko  unsure.gif . Lygtai kad paskatinti uzkibima. Zodziu, man biski baisu, kad nebutu taip, jog butent del vaisto ir praradau leliuka. NEs nesuprantu, kaip gydytoja gali skirti nepadarius jokiu tyrimu. Zodziu geriu as ta vaista ir parinuos baisiausiai.  verysad.gif

Ne, nuo Duphastono tikrai nepraradai. Nesibaimink, aš irgi gėriau iki pastojimo, kad būtų pakankama geltonkūnio funkcija. Tada nebegėriau daugiau. Paskui buvo tepliojimai prasidėję, tai vėl išrašė, ir vėl gėriau iki 12 sav. Ir turiu vaikiuką. Viskas bus gerai, nesibaimink 4u.gif
Atsakyti
O duphastonas nepadidina apetito? blush2.gif gal kas pastebejo?
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 07 16, 12:53)
Ne, nuo Duphastono tikrai nepraradai. Nesibaimink, aš irgi gėriau iki pastojimo, kad būtų pakankama geltonkūnio funkcija. Tada nebegėriau daugiau. Paskui buvo tepliojimai prasidėję, tai vėl išrašė, ir vėl gėriau iki 12 sav. Ir turiu vaikiuką. Viskas bus gerai, nesibaimink  4u.gif

Aciu tau uz palaikyma 4u.gif . Jau kai patiri viena persileidima, paskui atrodo, kad viskas aplinkui tik ir kenkia. Nors aisku apie Duphastona tai labai skirtingos nuomones. Na bet kol kas man 5 sav, as vis dar ji vartoju ir atrodo kol kas viskas gerai vyksta. Netrukus eisiu pas daktare, paziuresim, ar skirs toliau vartoti, ar nutraukt reiks. Na bent jau tepliojimu tai jokiu nera si karta. Ir pozymius neshtumo gan aiskiai jauciu, krutine skauda kaip turi buti ax.gif
Atsakyti
Turiu duphastono pakuote, truksta tik 2 tableciu, bet geras galiojimas, gal kam reikia, tiesiog atiduociau, nes man nereik, o ismest gaila kazkaip... Aisku vaistas, na bet gal kazkam reikes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2005 09 08, 09:58)
Aš gėriau iki 19 sav. po 2 tabl. per dieną. Tik nepamenu, kiek ten mg. Na, ta standartinė 20 tabl. pakuotė, kur vaistinėse kainuoja virš 30 Lt.

man kazkodel siuos reikejo gerti po 1x per diena rolleyes.gif
Atsakyti
Aš nuo pat O gėriau po2, po to, kai sužinojau, kad pastojau po 3, vėliau, apie 7-tą sav man atsirado hematoma, tai iki 11-tos sav gėriau po 4tab., o dabar vėl geriu po 3.
Ir taip reiks iki 20savaitės.
Atsakyti
Juk Duphastona skiriai kiekvienai individualiai tiek, kiek jo gali reiketi. Taip pat vienos geria iki 12, kitos iki 16, trecios iki 20 sav ar panasiai... mirksiukas.gif Jei vienai vienaip paskyre, nereiskia, kad taip turi visos gert mirksiukas.gif
Atsakyti
Man gydytoja taip pat paskyrė Duphaston, nors tyrimų rezultatų dar nebuvo... g.gif

Bet ji padarė echoskopiją, viską apžiūrėjo ir pasakė, kad kažkas su gimda ne taip (nepamenu kaip ji pavadino...).

Kol kas liepė gerti po vieną į dieną.

Na o apetito padidėjimo tikrai nepastebėjau... schmoll.gif
Atsakyti