ne seip man gydytoja liepe pirmas dienas gerti po3 veliau mazinti iki kol sugersiu visas... ..tai dabar jau tik po dvi geriu.....na tikiuosiu viskas bus gerai ir sulauksiu savo mazycio...
As ilga laika negalejau pastoti,apie 7men,o veliau gyd israse profilaktiskai pagerti to vaisto,ir liepe gerti po 1 tab per diena,nebent jai pradetu skaudeti pilva tai tada po 2 tab,tai as ir geriau po viena,o veliau iskart nutraukiau,o kas liecia del svorio tai as lab daug priaugau svorio,budama 3men jau pas mene gerai matesi pilvukas,dabar mums yra 39sav,tai priaugau 25kg,bet ne i pilva,pilvas normalus,bet i save,i zandus,rankas,kojas,nu vienu zodziu esu storule.
Papildyta:
as kiek zinau kad irgi reikia mazint, gerai kai gerai bet seip ji reikia mazint
[/quote]
Duphastona (del zemo progesterono) pradejau gerti nuo pat neštumo pradžios 1x2 kartus dienoje. 11-12 savaitę liepė staigiai nutraukti vaistų vartojimą, o mažinti dozės nereikėjo, nors kelis kartus apie tai paklausiau, nes forume buvau prisiskaiciusi, kad staigiai nutraukti grieztai negalima.
Gydytoja tikrai žinoma ir patikima, todėl manau, kad kiekvienas atvejis skirtingas.
as kiek zinau kad irgi reikia mazint, gerai kai gerai bet seip ji reikia mazint
[/quote]
Duphastona (del zemo progesterono) pradejau gerti nuo pat neštumo pradžios 1x2 kartus dienoje. 11-12 savaitę liepė staigiai nutraukti vaistų vartojimą, o mažinti dozės nereikėjo, nors kelis kartus apie tai paklausiau, nes forume buvau prisiskaiciusi, kad staigiai nutraukti grieztai negalima.
Gydytoja tikrai žinoma ir patikima, todėl manau, kad kiekvienas atvejis skirtingas.
Laba diena,
tiesiog norėjau jūsų pasiklausti ....
Man 5 nėštumo savaitė, pradėjo teplioti, gydytoja išrašė Duphastono. Dabar jį geriu jau trečia diena ir nebejaučiu jokių nėštumo požymių, kurie buvo iki tol: krūtine sumažėjo; skauda, bet nebetaip smarkiai; nebesinori miego tiek daug, nebesijaučia šleikštulio maistui, kvapams, pati jaučiuosi kažkaip "lengvesnė".... galvoju, ar čia tablečių įtaka sumažėjo nėštumo simptomai ar tiesiog žirniukas jau pabėgo...tepliojimas toks pat, gal išgėrus pamažėja, bet prieš kitą tabletę vėl paintensyvėja.
Ar yra kam taip buve, mergytes? labai pergyvenu, nes pas gydytoją einu tik kitą savaitę.
tiesiog norėjau jūsų pasiklausti ....
Man 5 nėštumo savaitė, pradėjo teplioti, gydytoja išrašė Duphastono. Dabar jį geriu jau trečia diena ir nebejaučiu jokių nėštumo požymių, kurie buvo iki tol: krūtine sumažėjo; skauda, bet nebetaip smarkiai; nebesinori miego tiek daug, nebesijaučia šleikštulio maistui, kvapams, pati jaučiuosi kažkaip "lengvesnė".... galvoju, ar čia tablečių įtaka sumažėjo nėštumo simptomai ar tiesiog žirniukas jau pabėgo...tepliojimas toks pat, gal išgėrus pamažėja, bet prieš kitą tabletę vėl paintensyvėja.
Ar yra kam taip buve, mergytes? labai pergyvenu, nes pas gydytoją einu tik kitą savaitę.
Turiu klausimuką. Iki kelintos sav. gėrėte Duphastoną Man jau 15 sav. ir pateplioja tai gyd. liepė pagerti jį, nors girdėjau, kad jį skiria tik pirmus tris mėn.
QUOTE(Berta @ 2008 06 29, 20:07)
Turiu klausimuką. Iki kelintos sav. gėrėte Duphastoną Man jau 15 sav. ir pateplioja tai gyd. liepė pagerti jį, nors girdėjau, kad jį skiria tik pirmus tris mėn.
Man sake gerti iki 12 sav, nes paskiau jau placenta pradeda gaminti progesterona, kurio man truko, bet skaiciau, kad kaikurioms ir ilgiau reikejo gerti
labux, man gyd. duphastona paskyre be tyrimu dar tada, kai nzn aar laukiuosi, a tiesiog menesines sutriko... tai tas vaistas turejo arba: sureguliuoti menesines atgal arba jeigu as esu labai svieziai nescia sustiprinti nestuma. Netgi inf.laelyje parasyta, kad vaisto galima skirti, kai yra gresiantis persileidimas ar kazkas pan. ... taip kad ir man dabar - 5 sav. ... geriu po 1 tabl.2 k.d. ir ziuresim. Jeigu ryt dar teplios, einu psa gine rytoj. Viena zirniuka jau buvau pametus... antro tikrai nepaleisiu
QUOTE(gggggg @ 2008 07 10, 16:02)
Sveikutes. parašykit prašau duphaston jums gyd. skyrė padarę tyrimus ir nustatę, kad truksta hormono ar tiesiog kai teplioja tai ir skiria. Man taip pat skyrė šio vaistuko, bet jokių tyrimų nedarė, nes teplioja. Bet gi gal ne dėl hormono trūkumo? Ar tiesiog skyrė tai ir gert?
labukas
man gine skyre duphaston kai padare echo ir pamate kad mano gimda truputi apsitraukusi, tai liepe gert po 1 tablete i diena
nuraminot man buvo viena kartą pabėgęs, po to nesivystantis, o dabar mums jau 6 sav. ir truputėlį teplioja nu ir išrašė duphaston, bet kazkaip nenori duoti nedarbingumo nors aiškina, kad reikia gulėt ir prie kompo negerai... (sakiau, kad mano darbas ištisai prie kompo). Tai kaip gyd. įsivaizduoja gulėjimą darbe išjungus kompą? As kazko nesuprantu ar mes nesusikalbam... Vieną minutę sako gulėt, kitą jau ..jei išsilaikys tai išsilaikys nedarbingumo negaliu duoti.. Be to man teplioja po važinėjimo, bet gi į darbą nuskrist negaliu... vėl pasimečiau
O kaip Jums ar duoda nedarbingumą, ar tik skiria duphaston, o toliau kaip dievas duos? Ar čia reik suprast, kad užteks tik po darbo pagulėt?
Tikiu, kad šį kart išsilaikysim
O kaip Jums ar duoda nedarbingumą, ar tik skiria duphaston, o toliau kaip dievas duos? Ar čia reik suprast, kad užteks tik po darbo pagulėt?
QUOTE(gggggg @ 2008 07 11, 17:37)
nuraminot man buvo viena kartą pabėgęs, po to nesivystantis, o dabar mums jau 6 sav. ir truputėlį teplioja nu ir išrašė duphaston, bet kazkaip nenori duoti nedarbingumo nors aiškina, kad reikia gulėt ir prie kompo negerai... (sakiau, kad mano darbas ištisai prie kompo). Tai kaip gyd. įsivaizduoja gulėjimą darbe išjungus kompą? As kazko nesuprantu ar mes nesusikalbam... Vieną minutę sako gulėt, kitą jau ..jei išsilaikys tai išsilaikys nedarbingumo negaliu duoti.. Be to man teplioja po važinėjimo, bet gi į darbą nuskrist negaliu... vėl pasimečiau
Stiprybes tau ir tavo pilvelio gyventojui Is tiesu skaiciau ir nesusilaikiau nepakomentavus... toks jausmas, kad tavo gydytoja labai lauke paskatinimo ta nedarbingumo lapeli israsyti