Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

Man asmeniskai ir skyre po 2 tabletes , savaite laiko tipo sake gerti, as ir pries tai turejau persileidima. Bet ir priezasties tikslios nezinau persileidimo.
Atsakyti
Mano nuomone prieš geriant Duphastona reikia išsitirti progesterono kiekį, nes jei jis normoj (o man taip ir buvo) nėra reikalo jo gerti, dargi pkenkti gali (yra anotacijoje šalutiniai poveikiai).
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2007 01 13, 14:12)
O as geriau irgi 2xdienoj...bet paskui suzinojau apie toki Crinone 8%, tai yra tas pats hormonas, tik kai man gyd man paaiskino tai duphstonas pries Crinone yra kaip pilstukas pries gera degtine...bet ir kainele tai zinokit nereali... 15dienu pakuote kaunuoja apie 230lt (priklausomai kokioje vaistineje pirksi) ir ten negert reikia ji, o aplikacijos i maksti, bet liuks dalykas smile.gif

Na kadangi dirbu farmacineje firmoje, tai tokiais pasisakymais daktaru netikeciau , vienintelis motyvas ji pirkti kadangi daktarui nuo jo bires pinigeliai, taip kad tikrai nera reikalo pirkti sitiek brangesni ta pati vaista.
Papildyta:
QUOTE(vbg @ 2008 04 28, 20:36)
Mano nuomone prieš geriant Duphastona reikia išsitirti progesterono kiekį, nes jei jis normoj (o man taip ir buvo) nėra reikalo jo gerti, dargi pkenkti gali (yra anotacijoje šalutiniai poveikiai).

Tu gal teisi, tik tiek kad manau nera ten didles dozes to hormono kad pakenktu, man asmeniskai netyre kiekio bet paskyre, gal del to kad turejau pries tai persileidima. O be to man liepe berods savaite laiko pagerti, ir daktare siaip patyrus, tai nemanau jei butu kazkokia rizika tai tikrai jo taip laisvai neskirtu. O be to as nemaciau kad nors vienai cia butu kokie salutiniai poveikiai nuo jo.
Atsakyti
Geriau nestumo pradzioje iki 12 savaites po dvi tabletes per diena, nes pries tai turejau nesivystanti nestuma. Jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo man. Ir turiu sveika grazu leliu thumbup.gif Taip kad manau verta pasitiketi gydytojais, siaip sau hormoniniu vaistu tikrai neskirs. smile.gif
Atsakyti
Tai va,kad vienas dyd.liepe profilaktiskai pagert po 1tabl.,nes sake,kad progesterono tyr.nieko informatyvaus nepasakys(nes kaip supratau nestumo metu jo normos kiekvienai skirtingos,negali pasakyt ar uzteks jo ar ne nestumui palaikyt blink.gif ).O gal kas zinot kur apie tai paskaityt galima?Nes as tik aplamai apie progesterona randu.Taspats gyd.pasake,kad galiu ir nustot gert dufastona,betkada nutraukt.O kita gyd.sako,kad jei pradejau-geriau nenutraukt iki 12sav.,net geriau po 2tabl.gert.Tai tenka paciai priimt sprendima,rinkausi viduriuka-po 1tabl.dienai g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Man paskyrė Duphastoną kaip su pirmu vaikeliu, taip dabar ir su antru.
Pirmą kartą gydytoja skyrė dėl tepliojimo, geriau po 1 tabl. iki 12 savaičių blush2.gif
O dabar su antru geriau 2 savaitės po 1, o dabar dar savaitę po pusę tabletės smile.gif
Čia skaičiau, kad baisiai svoris nuo jo auga, nežinau jokių pokyčių nepastebėjau, nei pirmą kartą, nei dabar. 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif na as turejau du persileidimus, mano gine sako, kad tikriausiai bus kalta genetika... mad.gif dabar vel laukiuosi, siaip paal gemaline puslyte esam dar tik penkiu savaiciu, ji taisiklyngos formos...tik mane truputi teplioja scare.gif liepe gydytoja pegrt duphastono ir sake po viena tablete du kartus dienoi, o del tepliojimo sake, jei pilvo neskauda ir jo netempia, tai nieko blogo g.gif o kaip jums atrodo? gal buvo kam panasiai?
Atsakyti
QUOTE(gaisrininke @ 2008 05 09, 14:13)
Labutis 4u.gif  na as turejau du persileidimus, mano gine sako, kad tikriausiai bus kalta genetika... mad.gif  dabar vel laukiuosi, siaip paal gemaline puslyte esam dar tik penkiu savaiciu, ji taisiklyngos formos...tik mane truputi teplioja scare.gif liepe gydytoja pegrt duphastono ir sake po viena tablete du kartus dienoi, o del tepliojimo sake, jei pilvo neskauda ir jo netempia, tai nieko blogo  g.gif o kaip jums atrodo? gal buvo kam panasiai?

Labas, as siandien irgi is gydytojos, man 6 sav., pradejo teplioti, tai greitai begau pas gydytoja, taip pat paziurejo gimda, sake viskas gerai, kadangi pries nestuma geriau agnucaston, nes buvo trukumas progesterono, todel dabar israse duphaston, siandien liepe isgerti 2*2 tabletes, o kitom dienom 1x2 kart dienoj. dar israse E vitamino. tikiuosi viskas bus gerai, is viso sake gerti 10 d. Be to, paminejo, kad kai atsiras placenta, tai tuomet ji pati gamins progesterona, na gal sita jau zinojot, as dar nepatyrus, tai man naujiena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze @ 2008 05 09, 15:37)
Labas, as siandien irgi is gydytojos, man 6 sav., pradejo teplioti, tai greitai begau pas gydytoja, taip pat paziurejo gimda, sake viskas gerai, kadangi pries nestuma geriau agnucaston, nes buvo trukumas progesterono, todel dabar israse duphaston, siandien liepe isgerti 2*2 tabletes, o kitom dienom 1x2 kart dienoj. dar israse E vitamino. tikiuosi viskas bus gerai, is viso sake gerti 10 d. Be to, paminejo, kad kai atsiras placenta, tai tuomet ji pati gamins progesterona, na gal sita jau zinojot, as dar nepatyrus, tai man naujiena  blush2.gif

o kada tau pas gydytoja vizitas....man liepė pasirodyt už poros savaičių smile.gif o tau teplioja pastovei, ar ne? man tai tik rytais, kartais is vis neteplioja unsure.gif na tikiuosi mano lelkiai viskas bus gerai...o siaip dar geriu elevit, foline rugsti, magni ir duphastona doh.gif jauciuosi kaip narkomane, saujom vaistus reikia gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaisrininke @ 2008 05 12, 09:13)
o kada tau pas gydytoja vizitas....man liepė pasirodyt už poros savaičių smile.gif o tau teplioja pastovei, ar ne? man tai tik rytais, kartais is vis neteplioja unsure.gif  na tikiuosi mano lelkiai viskas bus gerai...o siaip dar geriu elevit, foline rugsti, magni ir duphastona doh.gif  jauciuosi kaip narkomane, saujom vaistus reikia gerti smile.gif

as buvau geg 9, tai dabar liepe visokius tyrimus atlikti ir ateiti geg 21, na tai irgi gaunasi beveik po 2 sav. man irgi pradejo teplioti tik rytais, kol nepradejo gausiai, tada ir nubegau, o dabar kai geriu duphaston, tai lyg gerai, nors vakar isgeriau truputi ji veliau, tai pradejo teplioti doh.gif bet siandien lyg nieko vel. as irgi ryju saujom, vit E, pragnancare ir duphasto, tikiuosi nieko blogo nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze @ 2008 05 12, 10:23)
as buvau geg 9, tai dabar liepe visokius tyrimus atlikti ir ateiti geg 21, na tai irgi gaunasi beveik po 2 sav. man irgi pradejo teplioti tik rytais, kol nepradejo gausiai, tada ir nubegau, o dabar kai geriu duphaston, tai lyg gerai, nors vakar isgeriau truputi ji veliau, tai pradejo teplioti  doh.gif  bet siandien lyg nieko vel. as irgi ryju saujom, vit E, pragnancare ir duphasto, tikiuosi nieko blogo nebus  g.gif

tai ziniu sulauksim beveik panasiu laiku....man pas gydytoja geg.22 smile.gif taip noriu, kad viskas butu gerai ax.gif man tai tik teplioja, vakar jau nebetepliojo, vel isskyros jau normalios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaisrininke @ 2008 05 12, 17:58)
tai ziniu sulauksim beveik panasiu laiku....man pas gydytoja geg.22 smile.gif taip noriu, kad viskas butu gerai ax.gif  man tai tik teplioja, vakar jau nebetepliojo, vel isskyros jau normalios thumbup.gif

aha kartu smile.gif ir as tikiuosi, kad mums bus viskas gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti