QUOTE(Vijola @ 2009 05 28, 11:03)
savo pupos niekad neatstumiu, nors jai jau 5 metukai, bet kai uzmiega svetaineje (mb is darbo grizta apie 11 val nakties) tai ir nunesu pati i virsu... ir ant keliu pasedi prisiglaudusi, ir kartais isliukina i lova viduri nakties.. ir nematau as tame nieko blogo... tik reik moketi prisileisti ...
QUOTE(anoli @ 2009 06 06, 21:14)
Sveikos. Kaip gerai, kad radau sia tema
Mas irgi pagausejimo laukiam. Kai antra gimdysiu pirmajam bus 2.5metuku. Bet dabar tai labai man sunku suvokti ( neplanuotas nestumas ) kaip cia viskas bus. Siuo metu esu isvargus iki negalejimo, Pasiguodziau, nes neturiu kam...
Mas irgi pagausejimo laukiam. Kai antra gimdysiu pirmajam bus 2.5metuku. Bet dabar tai labai man sunku suvokti ( neplanuotas nestumas ) kaip cia viskas bus. Siuo metu esu isvargus iki negalejimo, Pasiguodziau, nes neturiu kam...
sveikinu nepyk, bet man atrodo, kad per daug tu aukojiesi... juk vyras ir su sugipsuota ranka gali nuvesti ir parvesti sunu is darzelio, isterijas reikia 'isvaryti' (pora kartu emilija buvo mums iskretusi tokiu baisiu pokstu kaip isterjos, bet nereik nusileisti), itraukti saviskius i namu ruosa ir t.t. juk neesi arklys, ilgai taip nepajegsi gyventi... siuo metu emilija yra mokinama pati daug ka daryt, o as tik stoviu salia ir stebiu ar gerai daroma, vienu zodziu ruosiu naujo leliuko atejimui, nes saves tikrai neplesysiu, kad viska viena suspeciau padaryt.... aisku man lengviau nes ema jau 5 su virs metuku, bet vis vien... saugok save