
Oi, mergytes, labai jums aciu uz visus receptukus! Vakar kaip tik dariau sonkauliu kelma, tai taip geria pavyko, gavosi skanus ir grazus, o vuras jau ir kitam kartui uzsisake!
Liuks!

QUOTE(Lera @ 2008 02 13, 14:40)
dauguma receptuku šonkauliuku , daroyt orkaitei ar ant laužo...nei to nei ano neturiu gal kas nors galetu pasiulyt skaniu receptu kad kept keptuvei o dar geriau kad torškinti
jau kokia dekinga bučiau




paprasčiausiai į gilesnę keptuvę dedu šonkaulius, barstau vegeta, apkepinu trumpai iš visų pusių, tada pjaustau bulves smulkiai ir ant viršaus pritarkuoju morkų. vienintelis prieskonis - vegeta, jos dažnai pabarstau. ir ant silpnos ugnies uždengusi viską dangčiu kepu tol kol iškepa buvės. tai labai laukiamas patiekalas ir greit išnykstantis

QUOTE(MAMICY @ 2006 10 25, 07:04)



Parodysiu ir aš saviškį


QUOTE(Sparkling @ 2008 03 19, 12:46)



Parodysiu ir aš saviškį


vauu..kaip skaniai atrodo

Na, jau grožis tų jūsų kelmų...
Pasimarinavau ir aš šonkaulių Velykų kelmui. Pirmąkart kepsiu. Manau, kad nusipirkau per smulkią šonkaulių juostelę, bet gal pirmam pabandymui bus gerai mažiukas kelmukas.
Klausykit, ar į kelmo faršą nieko spalvingo neįmaišot? Aš mąstau apie konservuotus kukurūzus ir raudonas paprikas. Gal tiks?
Prieš porą savaičių svečiuose valgiau kelmą su razinom, bet mano šeimyna jų nemėgsta.

Pasimarinavau ir aš šonkaulių Velykų kelmui. Pirmąkart kepsiu. Manau, kad nusipirkau per smulkią šonkaulių juostelę, bet gal pirmam pabandymui bus gerai mažiukas kelmukas.

Klausykit, ar į kelmo faršą nieko spalvingo neįmaišot? Aš mąstau apie konservuotus kukurūzus ir raudonas paprikas. Gal tiks?


QUOTE(eba @ 2008 02 17, 22:43)
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 18, 16:57)
QUOTE(Capriciossa @ 2008 03 13, 22:27)
ačiū merginos jums labai bandysiu kažką panašaus chimičint

QUOTE(davara @ 2008 03 20, 11:54)
Na, jau grožis tų jūsų kelmų...
Pasimarinavau ir aš šonkaulių Velykų kelmui. Pirmąkart kepsiu. Manau, kad nusipirkau per smulkią šonkaulių juostelę, bet gal pirmam pabandymui bus gerai mažiukas kelmukas.
Klausykit, ar į kelmo faršą nieko spalvingo neįmaišot? Aš mąstau apie konservuotus kukurūzus ir raudonas paprikas. Gal tiks?
Prieš porą savaičių svečiuose valgiau kelmą su razinom, bet mano šeimyna jų nemėgsta. 

Pasimarinavau ir aš šonkaulių Velykų kelmui. Pirmąkart kepsiu. Manau, kad nusipirkau per smulkią šonkaulių juostelę, bet gal pirmam pabandymui bus gerai mažiukas kelmukas.

Klausykit, ar į kelmo faršą nieko spalvingo neįmaišot? Aš mąstau apie konservuotus kukurūzus ir raudonas paprikas. Gal tiks?


Mazesni ir geriau.Visu pirma labai daug gaunasi ir ilgai kepa.
I farsa gali det bet ko.As kukuruzu kai nemegstu tai nedejau.Dejau dziovintu grybu.Pridejo skoni






QUOTE(Sparkling @ 2008 03 19, 14:46)



Parodysiu ir aš saviškį


Jei ne paslaptis, kas ten tie balti sumauti? Neįžiūriu.

O obuoliukus į tą pačią rankovę dėjai, ar atskirai kepei? Patiko man šita idėja su obuoliais.

QUOTE(davara @ 2008 03 20, 22:31)
Jei ne paslaptis, kas ten tie balti sumauti? Neįžiūriu.
O obuoliukus į tą pačią rankovę dėjai, ar atskirai kepei? Patiko man šita idėja su obuoliais.
Kaip tik turiu tokių mažyčių iš savo sodo.

O obuoliukus į tą pačią rankovę dėjai, ar atskirai kepei? Patiko man šita idėja su obuoliais.

Ten marinuoti svoguneliai,labai skanu



QUOTE(Sparkling @ 2008 03 21, 00:07)
Ten marinuoti svoguneliai,labai skanu
.Nors svogunu nemegstu
.Obuolius dejau i ta pacia skarda.Tik baigiant kepti,nes labai greit iskepa 



Ačiū už atsakymus


Perziurejau visus jusu, mergaites, receptukus ir jau susidariau sarasiuka ka ismeginsiu netolimoj ateity
Bet kilo toks klausimas, o zverienos sonkauliukus irgi tokiu pat principu gamint, ar cia jau yra kokiu specifiniu niuansu?
Su kiauliena tai aisku kas ir kaip, bet ta zveriena man
o busimas vyras tai medziotojas

Bet kilo toks klausimas, o zverienos sonkauliukus irgi tokiu pat principu gamint, ar cia jau yra kokiu specifiniu niuansu?


