QUOTE(MAMICY @ 2006 10 25, 08:04)
OHO nu ir stebuklas, jeigu ne paslaptis gal gali pakomentuoti visa gamybos procesa, nes likau suzaveta Jauciu skonis, nerealus, syki per vestuves buvo pora kelmu ant stalo, bet kazkodel ju niekas nevalge , nors gal ir truputi sudetinga butu ji pradeti doroti. Bet vaizdelis nerealus
Papildyta:
kadangi tokiu sedevru gaminti nelabai moku, bet mano seimyna labai megsta marinuotus ir tarp groteliu ant lauzo keptus sonkauliukus. Juos nuolat perkame Norfoje, ten jie buna gana "mesingi" marinuoju su saslyko prieskoniais, sutrinu cesnako galvyte, truputi druskos ir butinai marinatui pilu stipriai gazuoto mineralinio vandens, tik be jokiu priedu, dar laseli aliejaus, tuomet jie nesulimpa. Kuomet sonkauliukus sudedu ant groteliu dar apibarstau Santa Marijos pipiru misiniu, jie stambiai malti, bet kai sonkauliukai iskepa graziai atrodo ir skanu. Maniskiai labai skaniai juos sukerta