Įkraunama...
Įkraunama...

Šonkauliukų receptai

Gal kas galite pasidalinti receptais ar patarimais, kaip skaniai paruosti kiaulienos sonkauliukus?
Atsakyti
Gal kas žinote padažo receptą kurį duoda prie šonkauliukų Jazz Picoj?

Atsakyti
Gal kas žinote padažo receptą kurį duoda prie šonkauliukų Jazz Picoj?
Atsakyti
Kaip tik parduotuveje siandien radau šonkaulius už 4 su centais, bet nezinojau ka daryti tai neimiau doh.gif , o dabar gailiuosi nors bek pirkti, nu užtat vištu širdeliu nusipirkau už 3.45 tad nors tokia paguoda
taip jau jai kam idomu perku kaišiadoriu paukštyno parduotuveje (ne Vilniuje)
Atsakyti
Gal kas zinote recepta padazo ,kuris pilamas ant sonkauliuku Picoj Jazz?
Buciau dekinga jei parasytumete.
Atsakyti
Sonkauliukus isvirkite.Pasidarykite padaza,aliejaus,medaus,mesos prieskoniu,paprikos milteliu,dar kokiu norite,cia pagal skoni.Padazas neturi but per skystas,kad nenubegtu.Tada sudekite sonkauliukus i skarda ir sepetuku aptepkite,ir i orkaite.Kepkite kol graziai apkeps,vasara galima kepti ant griliaus.Skanaus
Atsakyti
aš ištrinu česnaku, druska ir pipirais, šašlyko prieskoniais. Palaikau valanda. Po to aptepu majonezu arba kecupu.. Geriausia kokiu nors tirstu. Palaikau per nakti. Ir kitą diena kepu orkaiteje apie 40 min. Paprasta ir skanu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti savo atradimu - kepimo rankove, berods taip vadinasi (būna parduotuvėse šalia folijos ir įvairių plėvelių).
Šonkaulius marinuoju pagal nuotaiką - kartais tik su prieskoniais, o dažniausiai - saldi soja, sūri soja, austrių padažas, česnakai, truputis medaus, žolės, pomidorų padažas (ne kečupas). Stambiai pjaustau morkas, svogūnus, dedu česnako skiltelių, viską sumaišau ir marinuoju, geriausia per naktį. Tada visą turinį sukišu į kepimo rankovę, užrišu, ir į karštą orkaitę - 200 laipsnių, 1 - 1,5 val.
Niam niam - ir sultingi ir apskrudę...
Atsakyti
Aš žinau šonkaulių iš "Pizza Jazz"receptą.Šonkauliai apvirti yra panardinami į pomidorų padažą,po to pakepinami ant grotelių,dar po to aipilama "Uncle Bens Texas Barbecue"padažu,bet tik nežinau ar parduotuvėse mažais kiekiais tokio padažo būna ax.gif Po kelis litrus tai tikrai,bet kas ieško,tas randa
Atsakyti
Man labai labai skanu yra patroškinti rūkyti šonkauliukai. Tačiau kiek visur ieškau, niekur nerandu jų parūkytų nusipirkti, gal kuri žinot, kur galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(wovere @ 2005 11 21, 14:31)
Man labai labai skanu yra patroškinti rūkyti šonkauliukai. Tačiau kiek visur ieškau, niekur nerandu jų parūkytų nusipirkti, gal kuri žinot, kur galima gauti?

O tu jų kur ieškai? Jei Kaune - Šilainių turgelyje būna.... ax.gif
Atsakyti
o as siandien iskepiau pirktu gatavai barbekiu padaze marinuotu sonkauliuku...mmm kaip skaniai kvepia... mirksiukas.gif o prie ju - is vakar darytu balandeliu likusi kopusta patroskinau su morkom ir svogunais ...ir bulvyciu su krapiukais tongue.gif
Atsakyti