Gal kas galite pasidalinti receptais ar patarimais, kaip skaniai paruosti kiaulienos sonkauliukus?
Gal kas žinote padažo receptą kurį duoda prie šonkauliukų Jazz Picoj?
Gal kas žinote padažo receptą kurį duoda prie šonkauliukų Jazz Picoj?
Kaip tik parduotuveje siandien radau šonkaulius už 4 su centais, bet nezinojau ka daryti tai neimiau , o dabar gailiuosi nors bek pirkti, nu užtat vištu širdeliu nusipirkau už 3.45 tad nors tokia paguoda
taip jau jai kam idomu perku kaišiadoriu paukštyno parduotuveje (ne Vilniuje)
taip jau jai kam idomu perku kaišiadoriu paukštyno parduotuveje (ne Vilniuje)
Gal kas zinote recepta padazo ,kuris pilamas ant sonkauliuku Picoj Jazz?
Buciau dekinga jei parasytumete.
Buciau dekinga jei parasytumete.
Sonkauliukus isvirkite.Pasidarykite padaza,aliejaus,medaus,mesos prieskoniu,paprikos milteliu,dar kokiu norite,cia pagal skoni.Padazas neturi but per skystas,kad nenubegtu.Tada sudekite sonkauliukus i skarda ir sepetuku aptepkite,ir i orkaite.Kepkite kol graziai apkeps,vasara galima kepti ant griliaus.Skanaus
aš ištrinu česnaku, druska ir pipirais, šašlyko prieskoniais. Palaikau valanda. Po to aptepu majonezu arba kecupu.. Geriausia kokiu nors tirstu. Palaikau per nakti. Ir kitą diena kepu orkaiteje apie 40 min. Paprasta ir skanu!
Noriu pasidalinti savo atradimu - kepimo rankove, berods taip vadinasi (būna parduotuvėse šalia folijos ir įvairių plėvelių).
Šonkaulius marinuoju pagal nuotaiką - kartais tik su prieskoniais, o dažniausiai - saldi soja, sūri soja, austrių padažas, česnakai, truputis medaus, žolės, pomidorų padažas (ne kečupas). Stambiai pjaustau morkas, svogūnus, dedu česnako skiltelių, viską sumaišau ir marinuoju, geriausia per naktį. Tada visą turinį sukišu į kepimo rankovę, užrišu, ir į karštą orkaitę - 200 laipsnių, 1 - 1,5 val.
Niam niam - ir sultingi ir apskrudę...
Šonkaulius marinuoju pagal nuotaiką - kartais tik su prieskoniais, o dažniausiai - saldi soja, sūri soja, austrių padažas, česnakai, truputis medaus, žolės, pomidorų padažas (ne kečupas). Stambiai pjaustau morkas, svogūnus, dedu česnako skiltelių, viską sumaišau ir marinuoju, geriausia per naktį. Tada visą turinį sukišu į kepimo rankovę, užrišu, ir į karštą orkaitę - 200 laipsnių, 1 - 1,5 val.
Niam niam - ir sultingi ir apskrudę...
Aš žinau šonkaulių iš "Pizza Jazz"receptą.Šonkauliai apvirti yra panardinami į pomidorų padažą,po to pakepinami ant grotelių,dar po to aipilama "Uncle Bens Texas Barbecue"padažu,bet tik nežinau ar parduotuvėse mažais kiekiais tokio padažo būna Po kelis litrus tai tikrai,bet kas ieško,tas randa
Man labai labai skanu yra patroškinti rūkyti šonkauliukai. Tačiau kiek visur ieškau, niekur nerandu jų parūkytų nusipirkti, gal kuri žinot, kur galima gauti?
QUOTE(wovere @ 2005 11 21, 14:31)
Man labai labai skanu yra patroškinti rūkyti šonkauliukai. Tačiau kiek visur ieškau, niekur nerandu jų parūkytų nusipirkti, gal kuri žinot, kur galima gauti?
O tu jų kur ieškai? Jei Kaune - Šilainių turgelyje būna....