Įkraunama...
Įkraunama...

Šonkauliukų receptai

QUOTE(Morgan @ 2009 10 03, 18:10)
As ekspermentavau ir suradau skanu receptuka.Ispradziu apverdu,druska,pipiras,lauras,po to dedu i inda,aliejaus siek tiek,apipilu pomidoru su ananasais saldziarugsciu padazu,apsuku folija ir kepu kol iskeps,tada atidarau ir dar siek tiek apkepu kad apskrustu siek tiek.Nu skanu,super thumbup.gif

Na, o as parasius sia zinute einu ruosti sonkaulikukus, mano receptas panasus i tavaji, tik vietoje saldziarukscio padazo kepu su barbecue padazu, tik su juo marinuojant sonkaulius palaikau per visa nakti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2009 10 09, 17:48)
Na, o as parasius sia zinute einu ruosti sonkaulikukus, mano receptas panasus i tavaji, tik vietoje saldziarukscio padazo kepu su barbecue padazu, tik su juo marinuojant sonkaulius palaikau per visa nakti mirksiukas.gif

bigsmile.gif ta prasme tame padaze ane?Jis pardej perkasi?O is pradziu apverdi,ar zalius marinuoji? 4u.gif Ruosiuos ant dienu gamint,tai visai idomu butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2009 10 09, 18:28)
bigsmile.gif ta prasme tame padaze ane?Jis pardej perkasi?O is pradziu apverdi,ar zalius marinuoji? 4u.gif Ruosiuos ant dienu gamint,tai visai idomu butu thumbup.gif

aha tame padaze smile.gif , o marinuoju apvirusius ax.gif
Atsakyti
Na, o as is savo mamos ismokau, kad kuo ilgiau kepi tuo skanesni sonkauliukai, thumbup.gif pamenu mes kepdavom sonkauliukus po 6-8 valandas. Kas liecia marinavima, dedavom ivairaus plauko prieskoniu, tai pat majonezo ar kokiu kitu padazu.. na tiesiog to kas pasitaikydavo saldytuve, nes pagal specialu recepta niekada skaniai nesigauna doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2009 10 29, 23:33)
Na, o as is savo mamos ismokau, kad kuo ilgiau kepi tuo skanesni sonkauliukai, thumbup.gif pamenu mes kepdavom sonkauliukus po 6-8 valandas. Kas liecia marinavima, dedavom ivairaus plauko prieskoniu, tai pat majonezo ar kokiu kitu padazu.. na tiesiog to kas pasitaikydavo saldytuve, nes pagal specialu recepta niekada skaniai nesigauna doh.gif  doh.gif

Kokiu cia budu jus tiek laiko kepat juos?kas is ju lieka ? g.gif
Atsakyti
as tai pamarinuoju,apkepu ir tada troskinu puode.ipilu vandens kad apsemtu,svoguno,cesnako,morku idedu,jei yra cukinija supjustau...truputi kecupo,ivairiu prieskoniu,troskinu ilgai kad butu minkstuteliai,pabaigoi dar pagardinu grietine arba grietinele smile.gif
Atsakyti
1.Sonkauliukai man itin lengvai paruosiami. Apibarstau megstamais prieskoniais, jokiais majonezais ar padazais netrinu, tik prieskoniai. gali pastoveti su prieskoniais, o galima ir is karto kepti. Dedu ant groteliu i orkaite, po apacia bleka, kurioje vanduo, taip neisdziuna mesa, labai graziai apskrunda, o kepu kokia valanda. Kepu ijungusi ventiliatoriaus funkcija, o pabaigoj po 15 min abi puses kepu su griliaus f.
2. isvirti sonkaulius, idejus pipiru, lauro lapu, druskos, isvirtus apkepti keptuveje su siek tiek aliejaus, deti pusziedziais pjaustytus svogunus, kepti kartu, kol svogunai pakepa, ipilti puodeli sultinio, ir uzpilti baltu padazu ( miltai, pienas) viska pamaisyti, kad nesusoktu. prieskonius koreaguoti pagal skoni kepant. Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriuxe: 31 spalio 2009 - 10:30
QUOTE(ingridukas @ 2009 10 30, 15:23)
as tai pamarinuoju,apkepu ir tada troskinu puode.ipilu vandens kad apsemtu,svoguno,cesnako,morku idedu,jei yra cukinija supjustau...truputi kecupo,ivairiu prieskoniu,troskinu ilgai kad butu minkstuteliai,pabaigoi dar pagardinu grietine arba grietinele smile.gif

Nebandei iškepus ištroškinti greitpuodyje ? Procesas būtų greitesnis.
Aš neseniai svarsčiau, kad reiktų pamėginti, tik aš pirma ištroškinsiu greitpuodyje, po to kepsiu su BBQ padažu ant griliaus cool.gif Ir naudosiu ne didelius šonkaulius, o jauno paršelio.
Atsakyti
Labai skanu šonkauliukus troškinti obuolių sultyse.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2009 10 03, 18:10)
As ekspermentavau ir suradau skanu receptuka.Ispradziu apverdu,druska,pipiras,lauras,po to dedu i inda,aliejaus siek tiek,apipilu pomidoru su ananasais saldziarugsciu padazu,apsuku folija ir kepu kol iskeps,tada atidarau ir dar siek tiek apkepu kad apskrustu siek tiek.Nu skanu,super thumbup.gif


vakar kepiau sonkauliukus, pasiskolinus sita ideja smile.gif labai gerai gavosi 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau kai kuriuos kepimo niuansus ir nenuvyle bigsmile.gif - buvo minkstuciai, minkstuciai. Tai va, marinavau ilgokai sausuose prieskoniuose (be jokiu ten padazu). Kepiau rankoveje, kol apskrudo, isjungiau orkaite ir palikau dar geram pusvalandziui pastoveti. Va sitie dalykai padaro juos itin minkstus- nereikia nei apvirti, o juolab iskeptus troskinti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 10 30, 07:39)
Kokiu cia budu jus tiek laiko kepat juos?kas is ju lieka ? g.gif

itariu, kad tik kaulas lieka, ir tas sudeges g.gif O jei dar elektrine orkaite tai saskaita uz elektra blink.gif doh.gif
Atsakyti