QUOTE(aistuzele @ 2009 05 26, 14:17)
Aš šonkaulius marinuoju medaus+acto+ garstyčių marinate. Proporcijos žiūrint į šonkaulių kiekį ir, žinoma, pagal skonį. Tarkim 1,5 kg šonkaulių dedu 2 v.š. medaus, 1 v.š. acto ir 1,5 v.š. garstyčių ir,žinoma, prieskonių. Marinuoju vieną parą, labai skanu ir lauke ant grotelių ir namuose orkaitėje.
Panašiai aš,darau,tik aš ,naudoju imbierą vietoj acto.
Aš,sutarkuoju imbiero,ir,sumaišau su medumi{gerai išplaku,įlašinu keletą lašų alyvų aliejaus},tuomet tik, dedu garstyčias.
Kartais įdredu sukapoto česnako vietoj garsstyčių,kartais dedu aitriosios paprikos,tai priklauso nuo mėsos rūšies.