Įkraunama...
Įkraunama...

Šonkauliukų receptai

QUOTE(aistuzele @ 2009 05 26, 14:17)
Aš šonkaulius marinuoju medaus+acto+ garstyčių marinate. Proporcijos žiūrint į šonkaulių kiekį ir, žinoma, pagal skonį. Tarkim 1,5 kg šonkaulių dedu 2 v.š. medaus, 1 v.š. acto ir 1,5 v.š. garstyčių ir,žinoma, prieskonių. Marinuoju vieną parą, labai skanu ir lauke ant grotelių ir namuose orkaitėje.

Panašiai aš,darau,tik aš ,naudoju imbierą vietoj acto.
Aš,sutarkuoju imbiero,ir,sumaišau su medumi{gerai išplaku,įlašinu keletą lašų alyvų aliejaus},tuomet tik, dedu garstyčias.
Kartais įdredu sukapoto česnako vietoj garsstyčių,kartais dedu aitriosios paprikos,tai priklauso nuo mėsos rūšies.
Atsakyti
kaip valgyt tą KELMĄ? ta prasme atsipjauni ir išsikrapštai įdaro? nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Viskas atsipjauna kartu, nes iskepes farsas laikosi prie sonkauliuku ir viska valgai kartu ( aisku kad kaulas ismetame ) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 01 birželio 2009 - 08:32
QUOTE(irute1984 @ 2009 05 28, 14:49)
Stai cia Grybuku gamyba idejau viska info apie juos wink.gif

Ačiū jums labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif vakar pigiai gavau sonkauliuku (4LT/kg) prisiskaiciau puikiu receptuku reiks siandien kazka gaminti:super
Atsakyti
Veikos mamytes smile.gif ir as nusprendziau prie jusu prisijungti, tikiuosi priimsite mane i savo kompanija blush2.gif mirksiukas.gif tuo paciu noriu pasidalinti receptuku. Taigi pirmiausia sumaisau majonezo kelis saukstus su keliais saukstais krienu. Sonkauliukus istrinu su prieskoniais ir uzdeu majoneza su krienais. Palaikau viska saldytuve kelias valandas ir i orkaite ikaitinta. Kepu kol graziai apskrunda smile.gif Man ta labai skanu... ax.gif
Atsakyti
Niu as siandien kepsiu sonkauliukus pagal vienos is jusu receptuka: palikau ryte marinuotis pomidoru padazo bei majonezo marinate su daug cesnakiuko - paziuresiu kaip man pasiseks mirksiukas.gif Nekantrauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sotto @ 2004 05 20, 13:39)
Dabar kepa mano šonkauliukai, o nuo kvapo makaulė net sukasi rolleyes.gif

Receptukas
Kepti orkaitėje, dviem aukštais

Apatinėje skardoje, į ją įpilti truputį aliejaus ir puodelį vandens, sudėti skersai perpjautas, nuskustas bulves, ant jų kmynų, druskos, pipirų, na kas ko nori

Aukščiau  ant grotelių, jas kiekvieną virbelį sutepu aliejumi, sudėti pamarinuotus šonkaulius ir kepti 200 laipsnių t, aš kepu 1 valandą, nes tie šonkauliukai tikri šonkauliai

Nuo viršuje kepamų šonkauliukų per groteles varva įvairūs ten skystalai, tai bulvės oi be žodžių kokios skanios. O šonkauliukai nedžiūsta, nes iš apačios drėmė eina

Vakar vietoj šonkaulių buvau užmetusi pamarinuotą viščiuką, tai gavau  heart.gif


isbandziau sita recepta jau kelis kartus, tikrai labai skanu..niam nianm
essen.gif
Atsakyti
mano tradiciskai kepami sonkauliukai yra labai paprasti ir labai skanus 4u.gif is vakaro uzsimarinuoju juos,marinuoju su majonezu,cesnako pritarkuoju,visokiu prieskoniu skirtu mesai ir pipiriuku,druskytes nededu nei gramo smile.gif uztenka prieskoniu,majonezo ir cesnako,palaikau taip per nakti po to kepu orkaiteje kartu su bulvemis,uzdengiu su folija,taip neisdziusta man bulvytes,buna skanios ir sultyngos wub.gif tikiuosi patiks smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 16, 23:00-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 16, 23:00)
mano tradiciskai kepami sonkauliukai

pabandžiau, laabai skanu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
As ekspermentavau ir suradau skanu receptuka.Ispradziu apverdu,druska,pipiras,lauras,po to dedu i inda,aliejaus siek tiek,apipilu pomidoru su ananasais saldziarugsciu padazu,apsuku folija ir kepu kol iskeps,tada atidarau ir dar siek tiek apkepu kad apskrustu siek tiek.Nu skanu,super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kleo* @ 2009 09 24, 11:48)
pabandžiau, laabai skanu  thumbup.gif  4u.gif

Dziaugiuosi,kad patiko ax.gif man irgi patinka,paprasta ir skanu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti