Sveikutes as sumasciau Velykoms pagaminti Mesos kelma ir stai kos jis buvo
MĖSOS KELMAS
- Šonkauliuku juosta
- Kiaulienos farsas
- 2 riekės batono
- 1 kiausynis
- 1 didelis svogunas
- Prieskoniai
Šonkauliukus pamarinavau su pieskoniais, sumaišiau farša kaip kotletams ir viska palikau valandai kad įsisūdytu, tada surišau šonkauliukus įdariau juos faršu įsukau į folija ir kepiau 1,5 val, tada folija nuėmiau ir dar 15 min pakepiau be jos kad įgautu auksinę spalvą
Taip atrodė prieš iviniojant ji į folija
Taip atrodė pateikiant ant stalo
QUOTE(irute1984 @ 2009 04 20, 19:07)
Taip atrodė pateikiant ant stalo
Labai labai
o tie grybukai tai is viso
kaip juos padarei?
Grybukai yra is melines teslos zadu neuzilgo dar porcija gaminti tai galesiu ideti visa gaminimo procesa nes jie gana idomiai gaminasi kad tokie beveik identiski gautusi
QUOTE(irute1984 @ 2009 04 20, 19:07)
Sveikutes as sumasciau Velykoms pagaminti Mesos kelma ir stai kos jis buvo
MĖSOS KELMAS
- Šonkauliuku juosta
- Kiaulienos farsas
- 2 riekės batono
- 1 kiausynis
- 1 didelis svogunas
- Prieskoniai
Šonkauliukus pamarinavau su pieskoniais, sumaišiau farša kaip kotletams ir viska palikau valandai kad įsisūdytu, tada surišau šonkauliukus įdariau juos faršu įsukau į folija ir kepiau 1,5 val, tada folija nuėmiau ir dar 15 min pakepiau be jos kad įgautu auksinę spalvą
Taip atrodė prieš iviniojant ji į folija
Taip atrodė pateikiant ant stalo
MĖSOS KELMAS
- Šonkauliuku juosta
- Kiaulienos farsas
- 2 riekės batono
- 1 kiausynis
- 1 didelis svogunas
- Prieskoniai
Šonkauliukus pamarinavau su pieskoniais, sumaišiau farša kaip kotletams ir viska palikau valandai kad įsisūdytu, tada surišau šonkauliukus įdariau juos faršu įsukau į folija ir kepiau 1,5 val, tada folija nuėmiau ir dar 15 min pakepiau be jos kad įgautu auksinę spalvą
Taip atrodė prieš iviniojant ji į folija
Taip atrodė pateikiant ant stalo
Vaizdelis superinis
QUOTE(irute1984 @ 2009 04 20, 19:52)
galesiu ideti visa gaminimo procesa
oi, kai Liuks, lauksiu
o as istrinu astriais prieskoniais, cesnakais, ir tada verdu mazame kiekyje vandens, tada i keptuve ir apkepu:) o koks skonis su raugintais kopustais ir bulvep, virtom su kmynais rekomenduoju
QUOTE(irute1984 @ 2009 04 20, 18:07)
Kepu ir aš tokį kelmą,na bet vaizdas su grybukais nerealus
Gal būtų galima gaut išsamesnę info apie grybukus.Laukiu sugrįžtančiu man brangių žmonių,norėčiau nustebint
as sonkauliukus kepiau tarp folijos ant groteliu zidinyje,skonis super
Aš šonkaulius marinuoju medaus+acto+ garstyčių marinate. Proporcijos žiūrint į šonkaulių kiekį ir, žinoma, pagal skonį. Tarkim 1,5 kg šonkaulių dedu 2 v.š. medaus, 1 v.š. acto ir 1,5 v.š. garstyčių ir,žinoma, prieskonių. Marinuoju vieną parą, labai skanu ir lauke ant grotelių ir namuose orkaitėje.
as sonkauliukus troskinu, gaunasi minkstuciukai skanuciukai .
geriausiai tinka jautiena. tad kam idomu, reikes:
1 svoguno
1 morkos
400-500 g. jautienos sonkauliuku
1 litro pomidoru pastos
siek tiek aliejaus
aukstam puode pakaitinti alieju, sudeti svogunus, pakepint, tada mesos eile (apkepinti kol siek tiek paskrus), tada morkytes ir viska dar 5 min. viska pakepti, uzpilti pomidoru tyre ir ant mazos ugnies troskinti apie 1,5 valandos, pries pabaiga padruskinti paprieskoninti. Vanduo is pastos pamazu isgaruos ir liks puikus padaziukas .
dar neseniai dariau erienos sonkauliukus, bet ruosiau, kaip plova ir jami jami:)
geriausiai tinka jautiena. tad kam idomu, reikes:
1 svoguno
1 morkos
400-500 g. jautienos sonkauliuku
1 litro pomidoru pastos
siek tiek aliejaus
aukstam puode pakaitinti alieju, sudeti svogunus, pakepint, tada mesos eile (apkepinti kol siek tiek paskrus), tada morkytes ir viska dar 5 min. viska pakepti, uzpilti pomidoru tyre ir ant mazos ugnies troskinti apie 1,5 valandos, pries pabaiga padruskinti paprieskoninti. Vanduo is pastos pamazu isgaruos ir liks puikus padaziukas .
dar neseniai dariau erienos sonkauliukus, bet ruosiau, kaip plova ir jami jami:)
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 05 25, 12:44)
Kepu ir aš tokį kelmą,na bet vaizdas su grybukais nerealus
Gal būtų galima gaut išsamesnę info apie grybukus.Laukiu sugrįžtančiu man brangių žmonių,norėčiau nustebint
Stai cia Grybuku gamyba idejau viska info apie juos