QUOTE(buciux @ 2004 05 20, 14:39)
Dabar kepa mano šonkauliukai, o nuo kvapo makaulė net sukasi
Receptukas
Kepti orkaitėje, dviem aukštais
Apatinėje skardoje, į ją įpilti truputį aliejaus ir puodelį vandens, sudėti skersai perpjautas, nuskustas bulves, ant jų kmynų, druskos, pipirų, na kas ko nori
Aukščiau ant grotelių, jas kiekvieną virbelį sutepu aliejumi, sudėti pamarinuotus šonkaulius ir kepti 200 laipsnių t, aš kepu 1 valandą, nes tie šonkauliukai tikri šonkauliai
Nuo viršuje kepamų šonkauliukų per groteles varva įvairūs ten skystalai, tai bulvės oi be žodžių kokios skanios. O šonkauliukai nedžiūsta, nes iš apačios drėmė eina
Vakar vietoj šonkaulių buvau užmetusi pamarinuotą viščiuką, tai gavau
Siandie kepiau sonkauliukus siuo budu - super gavosi
Siaip mano vyras nelabai megsta orkaitej keptas bulves, bet sitos jam laaabai patiko
Sakaiu, kad grizdamas is darbo nusipirktu alaus prie vakarienes, tai jau smaguriavo
O marinavau paciu lengviausiu budu - nusipirkau astraus marinato, t.y. priekoniai, i kuriuos tereikia ipilti kelis sauktus aliejaus ir juo istepti mesa, ir rezultatu likau labai patenkinta
Dideliausias ACIU, buciux