Įkraunama...
Įkraunama...

Šonkauliukų receptai

QUOTE(sirdinga @ 2008 05 14, 16:09)
Perziurejau visus jusu, mergaites, receptukus ir jau susidariau sarasiuka ka ismeginsiu netolimoj ateity smile.gif
Bet kilo toks klausimas, o zverienos sonkauliukus irgi tokiu pat principu gamint, ar cia jau yra kokiu specifiniu niuansu? g.gif Su kiauliena tai aisku kas ir kaip, bet ta zveriena man  doh.gif o busimas vyras tai medziotojas doh.gif

Yra labai skanūs prieskoniai žverienai ("saldvos").Tai net druskos nereik,skonis nerealus thumbup.gif .Manau,kad gausis tikrai skaniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparkling @ 2008 05 14, 18:51)
Yra labai skanūs prieskoniai žverienai ("saldvos").Tai net druskos nereik,skonis nerealus  thumbup.gif .Manau,kad gausis tikrai skaniai  mirksiukas.gif

Cia tikriausiai "medziotoju prieskoniu misinys" g.gif Pries kelias dienas nusipirkau, bet is Saldvos tik situos radau zverienai.O is "Santa Maria" tai "Zverienos prieskoniai". Nei vienu, nei antru dar nenaudojau, nes nedristu, tos zverienos traukt lauk is saldytuvo blush-anim-cl.gif bet kiek skaitau tu prieskoniu sudeti, tai man labiau atrodo, kad saldvos labiau turetu "uzmust" ta specifini kvapa, nes ten ir bazilikai, ir rozmarinai, ir kadagio uogos ir dar ivairiu kitu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 05 14, 22:15)
Cia tikriausiai "medziotoju prieskoniu misinysg.gif Pries kelias dienas nusipirkau, bet is Saldvos tik situos radau zverienai.O is "Santa Maria" tai "Zverienos prieskoniai". Nei vienu, nei antru dar nenaudojau, nes nedristu, tos zverienos traukt lauk is saldytuvo blush-anim-cl.gif  bet kiek skaitau tu prieskoniu sudeti, tai man labiau atrodo, kad saldvos labiau turetu "uzmust" ta specifini kvapa, nes ten ir bazilikai, ir rozmarinai, ir kadagio uogos ir dar ivairiu kitu  g.gif

Tikrai taip .Pabandyk,pasakysi kaip gausis 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sparkling: 15 gegužės 2008 - 09:21
kaip tik vakar MB gamino šonkauliukus thumbup.gif

tai kiek spėjau pamatyti, marinavo juos su druska, juodaisiais pipirais, šiek tiek svogūno, skiltele česnako ir šlakeliu "Teriyaki" padažo.

paskui mėsą porą valandų troškino uždengtame puose orkaitėje.

buvo tikrai labai skanu. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparkling @ 2008 05 15, 11:19)
Tikrai taip .Pabandyk,pasakysi kaip gausis  4u.gif .


Na, galu gale prisiverciau as ta serniena istraukt is saldytuvo ax.gif Tai tik pradejus virt ja, toks kvapas pasijuto doh.gif bet pavirus kokias 5 minutes viska nupyliau lauk, tada mesyte i nauja vandenuka ir tu Saldvos prieskoniuku nepagailejau, tai gavosi thumbup.gif O jei jau MB to troskinuko isidejo rytdienai i darbeli, tai clap.gif clap.gif
Aciu tau Sparkling 4u.gif ir zinoma Saldvai 4u.gif
Na, sikarta ne sonkauliukai buvo, bet vistiek thumbup.gif ir tikrai tie prieskoniukai tiks ir sonkauliukams clap.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 05 16, 19:56)
Na, galu gale prisiverciau as ta serniena istraukt is saldytuvo  ax.gif Tai tik pradejus virt ja, toks kvapas pasijuto  doh.gif bet pavirus kokias 5 minutes viska nupyliau lauk, tada mesyte i nauja vandenuka ir tu Saldvos prieskoniuku nepagailejau, tai gavosi  thumbup.gif  O jei jau MB to troskinuko isidejo rytdienai i darbeli, tai clap.gif  clap.gif
Aciu tau Sparkling 4u.gif ir zinoma Saldvai  4u.gif
Na, sikarta ne sonkauliukai buvo, bet vistiek  thumbup.gif  ir tikrai tie prieskoniukai tiks ir sonkauliukams clap.gif

Oi kaip saunu thumbup.gif .As tai net nusistebejau tu prieskoniu paragavus.Nesitikejau,kad taip gali pakeist skoni.....
Atsakyti
Sveikutės merginos.Noriu jums pasakyti didelį ačiū už receptėlius, nes vakar kaip tik gaminau šonkaulius.Na skonis tai tikrai super,MB jau vėl užsisakė ,kad pagaminčiau thumbup.gif Šonkaulus marinavau pomidorų pastoje (lietuviška, bet tiršta tiršta), dėjau picos prieskonių, mėsos prieskonių ir česnakinės druskytės.Pabuvo gal porą valandų ir kepiau dviem aukštais (po apačia bulvės, o ant grotelių viršuje šonkauliukai).Nu skonis pasaka, gerai,kai tokių skyrelių čia yra pasiskaityti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sentinel: 18 birželio 2008 - 08:50
Prisiskaiciau recepteliu, kepsim orkaitej... biggrin.gif
Tikiuosi nieko tokio kad ryte marinavau o vakare jau kepti reikia... nepagalvojau is vakaro uzmarinuoti... ax.gif
Atsakyti
kiek laiko kepti juos folgoj? unsure.gif
Atsakyti
Patys skaniausi vis tik sonkauliukai buvo marinuoti su "Balsamic vinigar of Modena" (Modenos balsaminis actas), siek tiek pipiriuku, druskytes ir sviezio baziliko, palaikem per nakti, kepem ant groteliu, tikrai labai labai skanus gavosi, tik nezinau ar tokio acto yra Lietuvoje pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 08 23, 21:37)
Patys skaniausi vis tik sonkauliukai buvo marinuoti su "Balsamic vinigar of Modena" (Modenos balsaminis actas), siek tiek pipiriuku, druskytes ir sviezio baziliko, palaikem per nakti, kepem ant groteliu, tikrai labai labai skanus gavosi, tik nezinau ar tokio acto yra Lietuvoje pirkti ax.gif


Tikrai kiekvienam PC buna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 23 rugpjūčio 2008 - 20:49
QUOTE(alexxandra @ 2008 08 23, 20:48)
Tikrai kiekvienam PC buna biggrin.gif

Nu gal, as jau 4 metai LT negyvenu, tai nezinau ax.gif Jei yra, tai tikrai rekomenduoju pabandyti pasigaminti sonkauliuku 4u.gif
Atsakyti