

Lera, 13 Vas 2008 - 14:40, para�ė:
Lera, 13 Vas 2008 - 14:40, para�ė: ![]()
dauguma receptuku šonkauliuku , daroyt orkaitei ar ant laužo...nei to nei ano neturiu gal kas nors galetu pasiulyt skaniu receptu kad kept keptuvei o dar geriau kad torškinti
jau kokia dekinga bučiau
![]()



paprasčiausiai į gilesnę keptuvę dedu šonkaulius, barstau vegeta, apkepinu trumpai iš visų pusių, tada pjaustau bulves smulkiai ir ant viršaus pritarkuoju morkų. vienintelis prieskonis - vegeta, jos dažnai pabarstau. ir ant silpnos ugnies uždengusi viską dangčiu kepu tol kol iškepa buvės. tai labai laukiamas patiekalas ir greit išnykstantis

Sparkling, 19 Kov 2008 - 12:46, para�ė:
Sparkling, 19 Kov 2008 - 12:46, para�ė: ![]()
wou,labai skanu...ruošiau Naujiesiems metams.Labai daug gaunasi
.Labai tinka kepti obuoliai
![]()
Parodysiu ir aš saviškį![]()



Parodysiu ir aš saviškį


vauu..kaip skaniai atrodo


Pasimarinavau ir aš šonkaulių Velykų kelmui. Pirmąkart kepsiu. Manau, kad nusipirkau per smulkią šonkaulių juostelę, bet gal pirmam pabandymui bus gerai mažiukas kelmukas.

Klausykit, ar į kelmo faršą nieko spalvingo neįmaišot? Aš mąstau apie konservuotus kukurūzus ir raudonas paprikas. Gal tiks?


eba, 17 Vas 2008 - 22:43, para�ė:
eba, 17 Vas 2008 - 22:43, para�ė: ![]()
Mintibutė, 18 Vas 2008 - 16:57, paraÅ�Ä—:
Mintibutė, 18 Vas 2008 - 16:57, paraÅ�Ä—: ![]()
Capriciossa, 13 Kov 2008 - 22:27, para�ė:
Capriciossa, 13 Kov 2008 - 22:27, para�ė: ![]()
ačiū merginos jums labai bandysiu kažką panašaus chimičint

davara, 20 Kov 2008 - 11:54, para�ė:
davara, 20 Kov 2008 - 11:54, para�ė: ![]()
Na, jau grožis tų jūsų kelmų...
![]()
Pasimarinavau ir aš šonkaulių Velykų kelmui. Pirmąkart kepsiu. Manau, kad nusipirkau per smulkią šonkaulių juostelę, bet gal pirmam pabandymui bus gerai mažiukas kelmukas.![]()
Klausykit, ar į kelmo faršą nieko spalvingo neįmaišot? Aš mąstau apie konservuotus kukurūzus ir raudonas paprikas. Gal tiks?Prieš porą savaičių svečiuose valgiau kelmą su razinom, bet mano šeimyna jų nemėgsta.

Pasimarinavau ir aš šonkaulių Velykų kelmui. Pirmąkart kepsiu. Manau, kad nusipirkau per smulkią šonkaulių juostelę, bet gal pirmam pabandymui bus gerai mažiukas kelmukas.

Klausykit, ar į kelmo faršą nieko spalvingo neįmaišot? Aš mąstau apie konservuotus kukurūzus ir raudonas paprikas. Gal tiks?


Mazesni ir geriau.Visu pirma labai daug gaunasi ir ilgai kepa.
I farsa gali det bet ko.As kukuruzu kai nemegstu tai nedejau.Dejau dziovintu grybu.Pridejo skoni






Sparkling, 19 Kov 2008 - 14:46, para�ė:
Sparkling, 19 Kov 2008 - 14:46, para�ė: ![]()
wou,labai skanu...ruošiau Naujiesiems metams.Labai daug gaunasi
.Labai tinka kepti obuoliai
![]()
Parodysiu ir aš saviškį![]()



Parodysiu ir aš saviškį


Jei ne paslaptis, kas ten tie balti sumauti? Neįžiūriu.

O obuoliukus į tą pačią rankovę dėjai, ar atskirai kepei? Patiko man šita idėja su obuoliais.

davara, 20 Kov 2008 - 22:31, para�ė:
davara, 20 Kov 2008 - 22:31, para�ė: ![]()
Jei ne paslaptis, kas ten tie balti sumauti? Neįžiūriu.
![]()
O obuoliukus į tą pačią rankovę dėjai, ar atskirai kepei? Patiko man šita idėja su obuoliais.Kaip tik turiu tokių mažyčių iš savo sodo.

O obuoliukus į tą pačią rankovę dėjai, ar atskirai kepei? Patiko man šita idėja su obuoliais.

Ten marinuoti svoguneliai,labai skanu



Sparkling, 21 Kov 2008 - 00:07, para�ė:
Sparkling, 21 Kov 2008 - 00:07, para�ė: ![]()
Ten marinuoti svoguneliai,labai skanu
.Nors svogunu nemegstu
.Obuolius dejau i ta pacia skarda.Tik baigiant kepti,nes labai greit iskepa



Ačiū už atsakymus



Bet kilo toks klausimas, o zverienos sonkauliukus irgi tokiu pat principu gamint, ar cia jau yra kokiu specifiniu niuansu?


