Įkraunama...
Įkraunama...

Coletto

Ilgai vaiksiojau, ieškojau kanors padaraus. Ir nusipirkau savo busimam leliukui ši irengini..
Dziugi naujena, Gariūnuose oficiali triju daliu kaina 1100Lt (be as 100Lt nusiderejau).
Paemiau oranžines spalvos (manau praktiškesne bus, jai 2 vaikuti sulauksim ir bus mergaite). Name ispakavau dvi dideles dežes. Pirmoje važiuojama dalis kartu su lopsiu ir sportinuku. Antroje Autokedute. Tarp kitko pardavejai maloniai su transportavimo vežimu viska pristate prie mano mašinos, stovejimo aiksteleje (nemokamai). Dezutes nelengvos (ne taip kad nelengvos bet nepatogiai dideles), bet vienas susidorojau. Garantija duoda ~metams.
Iškart padariau test-drive, babandziau viska pritvirtint. Išpradžiu biski sunkoka buvo istatyt lopsi ir atokedute (pastaroji net užstrigo), sunkiau nei parduotuveje. Bet veliau viskas pasisieke kur kas geriau. Manau išsinesios dar tie mechanizmai iki padoraus stovio. Viskas sukiojasi ir lankstosi gan smagiai, kaip aš ir norejau. Pasitreniravus viska galima atlikt keliais judesiais. Patiko lengvumas paliginus su kitomis vežimu variantais. Tas lengvumas gerai ne tik del nesiojimo per aukštus (nes man asmeniškai tai negresia) o del lengvo manevravimo. Nors kalbant su pardaveja gavau nelabai džiugiu atsiliepimu apie priekiniu rateliu realizacija. Pasak jos zymiai geriau kai yra viengubas bet didesnis ratas (pripuciamas). Ka gi, sutikau, bet tokio patobulinto vezimo dar neradau iki siol. Gal tai sekantis Coletto zingsnis..
Tie X-landeriai man ispradžiu irgi labai patiko (šu viengubais sukamais priekiniais ratais) bet gavau atsiliepimu, kad tai labai sunkus vezimelis. Be to jis neturi tokiu funkciju kaip sis Coletto modeliukas.
Tarp kitko kam rupi sportine dalis, galiu pasakyt kad viskas ten lankstosi beviaik iki gulimos (horizontalios padeties). Na gal koks 5-8 laipsniu kampas lieka..
Komplekte yra tašyte (aisku kur tos brangesnes eina gal ir geriasni, kur uzsidaro prisegus materijos gabala prie sono) bet mus ir sitas visai nieko. Aišku yra lenkams su kuom padirbet didinant vežimuko kokybe. Bet tada manyciau ir kaina atitinkama butu. Nustebino vežimuko instrukcija, ivairiu kalbu, bet skaitim rusiskai. Vos nemirem iš juoko kaip ten viska jie išverte kreivai. Panašiai gal tik kiniečiai sugeba.
Na o šeip viskas gerai, patenkinti biggrin.gif . Guli laukia savo valandos.

p.s. Leliukas sportinuke neiškris nes reikia priseginet + dar yra trvirtinama rankena pilvo srityje (kaip karuseleje). O autokedutes priedo gal ir neverta pirkt ir moket ~250Lt, juk kedute ir taip gerai tvirtinosi diržais. Kai kurie ir be autokedutes apseina biggrin.gif bet aišku rizikuoja leliuko sveikata doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tandco: 05 sausio 2010 - 16:24
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2010 01 05, 15:31)
ir dar jau mamytes kurios naudoja sportinuka, o jau vaikutis kokiu metuku amziaus, ar ner tada sunku apsukt ta vezimuka i kita puse, nes juk jau leliukas juda i visas puses, baisu ji isverst lauk.. g.gif
ir ar kuri mamyte naudoja ta toki pada iso fix i masina kad lengviau but montuot kedute?o gal neverta?
aciu uz pasidalinat informacija is anksto.. 4u.gif


mes susigundem spalio men nuolaida, kuria gavom vezimui ir tuos pinigus skyrem padui - tikrai labai patogu thumbup.gif Na, mums aktualu todel, kad du vaikai ir masinos dureles tik is vienos puses, su padu viskas paprasciau
QUOTE(tandco @ 2010 01 05, 16:16)
Ilgai vaiksiojau, ieškojau kanors padaraus. Ir nusipirkau savo busimam leliukui ši irengini..


saunu, kad viskas taip issamiai thumbup.gif mums irgi pradzioj autokedute strigo, net buvau issigandus, kad ne ta puse uzdejom ir sugadinom doh.gif Bet paskui "ikirtom" sistema - tiesiog stipriau reikia paspauti mygtuka ant kedutes rankenos.
O viena minusiuka snd tai radau - nepatogu nuimti lopsi - jis nusiima papaudus lopsio sonuose du mygtukus - tam reikia abieju ranku, tad nera trecios rankos, su kuria galima butu pakelt lopsi uz rankenos doh.gif Todel lopsi nukelus reik nest is sonu suemus, pasistatyt, ir tik tada paimti uz rankenos, kad patogu butu nesti. Bet cia toks maaazas minusiukas. Nezinau, kaip kitu vezimu lopsiai, bet sio turi ant lopsio dugno kojeles, tad statant ant zemes neissitepa lopsio dugnas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimutte: 05 sausio 2010 - 16:59
QUOTE(laimutte @ 2010 01 05, 16:56)

O viena minusiuka snd tai radau - nepatogu nuimti lopsi - jis nusiima papaudus lopsio sonuose du mygtukus - tam reikia abieju ranku, tad nera trecios rankos, su kuria galima butu pakelt lopsi uz rankenos doh.gif  Todel lopsi nukelus reik nest is sonu suemus, pasistatyt, ir tik tada paimti uz rankenos, kad patogu butu nesti. Bet cia toks maaazas minusiukas. Nezinau, kaip kitu vezimu lopsiai, bet sio turi ant lopsio dugno kojeles, tad statant ant zemes neissitepa lopsio dugnas thumbup.gif


As irgi nezinau, kaip kituose vezimeliuose nujimamas lopsys lengviau ar sunkiau, bet jau pripratau ir viena is 4 auksto ir atgal susitvarkau su dviem rankom lotuliukas.gif
Dėl lopsio dugno kojeliu drinks_cheers.gif labai naudingas dalykas.
Is tikruju tas mehanizmas labai patinka, naudoju net ir su lopsiu kai vejas pucia man i nugara, tai pasuku i kita puse ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2010 01 05, 13:11)
Nu va, sako, kad pakankamai aukstas kampas lieka, o norisi visiskai gulimos padeties, nes maziukui bus patogiau. As geguziukuose bendrauju, tai ten mamos, kurios jau laukiasi antro vaiko, renkasi, kad sportinuke butu visiskai gulima padetis, vadinas tai pakankamai svarbu. g.gif


Kampas tikrai neaukštas, kaip minėjo jau viena mamytė, beveik gulima padėtis. Man tai buvo laaabai svarbu, nes ,mano vyresnėlis miegodavo iki 1,5 metų lauke. Paguldai vaiką ir miega.

QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2010 01 05, 16:31)
ir dar jau mamytes kurios naudoja sportinuka, o jau vaikutis kokiu metuku amziaus, ar ner tada sunku apsukt ta vezimuka i kita puse, nes juk jau leliukas juda i visas puses, baisu ji isverst lauk.. g.gif
ir ar kuri mamyte naudoja ta toki pada iso fix i masina kad lengviau but montuot kedute?o gal neverta?
aciu uz pasidalinat informacija is anksto.. 4u.gif


Vežimėlis turi diržų, skirtų prisegti sėdinčią vaiką, kad nenuvirstų. Pado nepirkom. Ir labai džiaugiuos, kedutę man visiškai lengva prisegti.
Atsakyti
QUOTE(bokalas @ 2010 01 06, 16:20)
siandien ir mes gariunuose nupirkom sumokejom 1000lt. ir tel nr paemiau. bet sake kad keli beliko, o ir pas tiekeja nebera ir neaisku kada bus. oranzinio neturejo. mes irgi ziurejom is pradziu oranzini, bet paskui persigalvojom ir nupirkom zalia (svelnesne spalva, oranzine truputi ryskoka)


Nu va, kaip thumbup.gif Kazin, kodel jie nusprende juos atpiginti, jei tokia einama preke g.gif O su pripuciamais ratais dabar variantas?
Atsakyti
QUOTE(Augustė @ 2010 01 06, 18:11)
Nu va, kaip  thumbup.gif Kazin, kodel jie nusprende juos atpiginti, jei tokia einama preke  g.gif O su pripuciamais ratais dabar variantas?

na tai vienas piktas dede uzsispyre 1050 lt ir ne cento maziau ir taip sako 100 nuleidziu biggrin.gif , o nuejom pas kaimyna is kart sako 1000 lt ir be kalbu biggrin.gif mums tiko. o siaip manau einama ir populiarejanti preke.
o del ratu taip pripuciami thumbup.gif
Atsakyti
Aš ne mama smile.gif aš tevelis drinks_cheers.gif ...
O kas dėl ratu tai galiniai (didesni) pripuciami. O priekiniai (sudubliuoti po du) yra nepripuciami. Bet dėl to didelio vargo nematau.

Tos šeimos (pardaveju) kuri Gariūnuose prekiauja (prie pirmo geltono angaro) Mateo vežimukai (nors ten beviaik visi ju turi) telefono numeris kuri dave ant vizitines yra 865608916 (Vytas). Ant šios vizitines užrase pirkimo data su parašu, atseipt nuo šios (pirkimo) dienos jie duoda garantija 1 metus biggrin.gif , parduotuveje vaikutis sake duos tik 3 mėn. Aišku jai atvažiuosit pas juos su ryškiu mechaniniu gedimu padarytu išoriskai tai vargu jums kas duos garantija išvis. Bet jai kas skils arba supliš del gamiklinio broko tai manyčiau sutaisytu.
Manau bus dar tu vežimuku Gariūnuose, tik reikia stebet. Kas menesi pasipildo vienu kitu nauju modeliuku. Jai susigundet Mateo modeliuku, tai tiesiog paskambinkite ir pasiteiraukite apie kito uzvezimo datos..

Tas lopšio nuemimo trukumo sprendimas susiveda prie pripratimo, kad nuimant reikia is abeju pusiu prispaust delnais tos istatomus ragus o pirstais paspaust i apacia (ar viršu, neprisimenu) migtukus. Tada nenutraukiant delnu spaudimo pakelt i virsu ir i šona..šiaip lengvai sprendžiamas dalykas jai lopšije nera vaikelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tandco: 14 sausio 2010 - 14:14
QUOTE(tandco @ 2010 01 14, 14:11)

Tas lopšio nuemimo trukumo sprendimas susiveda prie pripratimo, kad nuimant reikia is abeju pusiu prispaust delnais tos istatomus ragus o pirstais paspaust i apacia (ar viršu, neprisimenu) migtukus. Tada nenutraukiant delnu spaudimo pakelt i virsu ir i šona..šiaip lengvai sprendžiamas dalykas jai lopšije nera vaikelio.

biggrin.gif kai lopsyje nera vaikelio - daug problemu atkrenta lotuliukas.gif Bet grizus is lauko - vaikelis lopsy yra mirksiukas.gif O tada reikia nestis namucio pirma lopsi, tada vaziuokle - cia apie daugiabuti kalbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ra$a @ 2010 01 14, 23:17)
Sveiki,
nusprendziau pirkti si vezimuka, tik galvoju ar turguj ar parduotuvej. Parduotuvej garantija 3 menesiai, o turguj sake metai. O tai jei kas atsitiktu vezimui, tai galiu to pardavejo turguj ir nerast. Kur man garantijos, kad jis tuo vezimu paskui pasirupins  g.gif  Gal kas esat susidure su tokiu atveju?

as pries savaite Gariunuose pirkau coletto matteo-rudos spalvos, pardavejas lygtai trecias prie to geltono angaro vardu Jonas, malonus vyras, kaina nuleido iki 1000 Lt., manau, kad vien del kainos verta Gariunuose pirkti, tik patarimas grizus is turgaus pameginti viska sudeti,nes pvz. mums nepatiko, kaip a.m. kedute nusiiima-tiesiog kratyti siek tiek reikia, tai pagalvojau, kad kartu su kudikiu-nieko gero, dar buvo minusiukas, kad a.m. kedutes stogelio vieno sono laikiklis buvo negeras-labai jau lengvai issiimdavo, tai as tampardavejui paskambinau ir sekmadieni nuvaziavau i turgu, tai pasirode, kad ir kiti stogrliai tokie pat, tai jis tiesiog su degtuku pakaitino ten viena plasmasine detalyte ir viskas susitvarke, tiesa parode, kaip kedute nekracius nuimti, manau tai pripratimo reikalas, nes reikia kartu ja kazkaip zemyn spausti tada nusiima smile.gif
Atsakyti
Parsivezem vezimuka thumbup.gif fainas man jis labai kol kas. Nu bet zinokit turiu beda kaip ir dauguma cia. Niekaip negaliu nuimt autokedutes. Kaip jus ismokot ja nuimt? man tai tik viena puse issitraukia. Kitos dalys lengvai tvirtinasi ir nusiima. O su kedute niekaip nesusitvarkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ra$a @ 2010 01 21, 17:26)
Parsivezem vezimuka  thumbup.gif  fainas man jis labai kol kas. Nu bet zinokit turiu beda kaip ir dauguma cia. Niekaip negaliu nuimt autokedutes. Kaip jus ismokot ja nuimt? man tai tik viena puse issitraukia. Kitos dalys lengvai tvirtinasi ir nusiima. O su kedute niekaip nesusitvarkau  doh.gif


Nu nezinau g.gif man tikrai lengvai nusiima. Spaudziu viena ranka tuos migtukus ir tiek. Gal kaip nauja daugiau reik pajudinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ra$a @ 2010 01 21, 17:26)
Parsivezem vezimuka  thumbup.gif  fainas man jis labai kol kas. Nu bet zinokit turiu beda kaip ir dauguma cia. Niekaip negaliu nuimt autokedutes. Kaip jus ismokot ja nuimt? man tai tik viena puse issitraukia. Kitos dalys lengvai tvirtinasi ir nusiima. O su kedute niekaip nesusitvarkau  doh.gif


jo, snd vel keikiausi. kai reikejo kedute nuimt doh.gif Atrodo namie jau lyg ir issiaiskinom, kad reik mygtukus stipriau paspaust, bet snd gal is sesto karto nuemiau, nu be rysio. O tasiukas labai normaliai laikosi ant rankenos, tikrai negriuna vezimas, kaip cia kazkas rase. Bet jau koks lengvas vezimas su autokedute, taip lengvai manevruojamas, snd pirma karta i lauka su kedute isvaziavom
Atsakyti