QUOTE(laimutte @ 2010 01 05, 11:06)
Na, zinokit, bijau sumeluot, bet 99%, kad yra
As teiravausi, kai pirkau, ir sitas reikalas man neuzkliuvo, nes tikrai daug modeliuku vezimu ziurejau, bet sitas vienintelis neturejo minusu mano iskeltiems reikalavimams, tai reiskia, kad gulima padetis yra
Buciau tikrai uzakcentavus, jei jos nebutu, na, jei siek tiek pakelta, ne pilani gulima, tai irgi nedaug, kaip kituose vezimuose kad buna
O kodel norit, kad butu visiskai gulima, juk netgi Chicco lopsiukuose yra galimybe galvyte kelt 45 laipsniu kampu, sitam tikrai daugiau nebus, nei 45 laipsniai
QUOTE(astulyte @ 2010 01 05, 10:20)
Labas rytas
As gi ji pardej pati apziurinejau, demonstravo man ta sportinuka, tikrai nera gulimos padeties, gan aukstas kampas lieka
Butinai reikia pamatyt, internetu nepirk nepamacius
Nu va, sako, kad pakankamai aukstas kampas lieka, o norisi visiskai gulimos padeties, nes maziukui bus patogiau. Vezimui skirsim tiek pinigu, kiek reikes, todel norim gero, kad nusivylus po keliu menesiu nereiktu ieskoti kito. As geguziukuose bendrauju, tai ten mamos, kurios jau laukiasi antro vaiko, renkasi, kad sportinuke butu visiskai gulima padetis, vadinas tai pakankamai svarbu.