Įkraunama...
Įkraunama...

Coletto

QUOTE(Nala24 @ 2012 06 20, 19:43)
AS sutinku su nuomone,kad vieniems viena,kitiems - kita,taciau butent coletto vezimas atsiskleidzia naudojant,o ne paciupinus,ir dar,jo isvaizda apgaulinga,jo dizainas suteikia ispudi,kad jis mazas,siauras ir pan,taciau taip nera,mano paneles aukstos,i sporitni tilpo net 3m dukra,kuri tuo metu buvo apie 109cm,tiesa sulenktom jau aisku kojom,o mazoji 1m 1men liosiai issitiesusi miegojo,ir lopsysdb jau nepasakysiu kokio ilgiau,sioj temoj buvau ismatavusi su cm,jis tikrai nera mazas,ar siauras,vaikas laisvai tilpo 6men su kombikais,o va zipp dizainas toks "ispustas" na vaizdas jo toks,del to ir atrodo didesnis,bet realiai niekuo beveik nesiskiria. Buvom su coletto ir prie juros,ir ziema,na ne per pusnis tikrai vaziavom,per sumindyta sniega,nes per pusnis ir masina vargei ar pravaziuoja lengvai,jokiu bedu,pvz prie juros uzfiksavom ratukus,ir laimingai riedejom,niekas niekur nejudejo,pravazumas tikrai gan geras,nelyginu aisku ir su vezimais,kuriu 4 ratais vieno dydzio ir stabilus. Zodziu,siaip sis vezimas tik is pirmo zvilgsnio nekokybiskas,taciau tikrai gerai nuadojasi. Bent jau musu seima lb liko juo patenkinta,ir va artimi zmones nusipirko analogaiska giordani,tai va jiem bedu buvo,praveziojus vaika jau 6men,ir jie keite i kita,nes visai s,kaip jie pasake,reikejo imti musiski,o eme,kad tik ne lenkiska,ir kad neva jis nekokybskas,o stai ka uzturejo. Bet skonio reikalas.
Na atleiskit, bet butu mazu maziausiai keista pamacius vezima kuris tau gyvai nepatiko, ir tiketis kad jis neva atsiskleis naudojamas biggrin.gif Na suprantu kad kiekvieno zmogaus individualus poreikiai, bet tucio lopsys tikrai neispustas, jis mazu maziausiai pussprindziu ar daugiau ilgesnis, ir nemaza tarpa platesnis. Ir REALIAI tikrai skiriasi. i tuti ir dabar maniskis 84cm pacaniukas butu beveik tilpes, o i coleta jau nebebutu ir pusmecio sulaukes nebetilpes. Nu ismatavau sprinziukais as juos, i sportines dalis savo dicki dejau, nu coletas tikrai ne musu gimines vyrukam, aukstas jis.
Atsakyti
Na, as tai niekada nepirkciau to Coleto Mateo. schmoll.gif Is paziuros tikrai nieko atrodo, bet tik tiek. biggrin.gif Visas kliba, barska, amortizacijos nera, lopsys ir siauras, ir trumpas, sportine dalis taip pat ankstoka...zodziu, uz tokia kaina, galima kazka tikrai kokybiskesnio ir geresnio isigyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 20 birželio 2012 - 23:55
Man idomu, ar nors viena is jusu turite ta vezimuka, kad taip peikiate? As idomumo delei ismatuosiu lopsiuka. O zippy kai pati ziurejau pirkti man asmeniskai labai nepatogu buvo uzdeti autokedute. Kadangi daznai ja naudojau, tai man labai aktualu buvo, o ant mateo tik vienos rankos uztenka ir nuimti labai patogu. Del klibejimo, tai tik galiu peciais patraukioti, nes as jo nedraskau ir man jis nekliba g.gif aisku jei as bandyciau supti linguot i somus, tai manau nei vienas mechanizmas to neatlaikytu.
Mano mergaite gimus lapkriti ir mes puikiai 2 ziemas su juo atvazinejom pavalytais takeliais. Sportinuko gaubtas ir placiai uzsidaro iki apacios. Ir tikrai ne lele jame vezioju....
g.gif man jis tiko ir patiko, as kaip naudotoja savo nuomone pasakiau.
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 06 21, 10:36)
Man idomu, ar nors viena is jusu turite ta vezimuka, kad taip peikiate? As idomumo delei ismatuosiu lopsiuka. O zippy kai pati ziurejau pirkti man asmeniskai labai nepatogu buvo uzdeti autokedute. Kadangi daznai ja naudojau, tai man labai aktualu buvo, o ant mateo tik vienos rankos uztenka ir nuimti labai patogu. Del klibejimo, tai tik galiu peciais patraukioti, nes as jo nedraskau ir man jis nekliba  g.gif aisku jei as bandyciau supti linguot i somus, tai manau nei vienas mechanizmas to neatlaikytu.
Mano mergaite gimus lapkriti ir mes puikiai 2 ziemas su juo atvazinejom pavalytais takeliais. Sportinuko gaubtas ir placiai uzsidaro iki apacios. Ir tikrai ne lele jame vezioju....
g.gif man jis tiko ir patiko, as kaip naudotoja savo nuomone pasakiau.


O mes jo ir nedraskėm, nes jį tik išpakuotą mums parodė ir vos pradėjus stumt jį, jis į visus šonus klibėjo. O kai naujas taip kliba, tai, manau, užtenka proto susivokt, kad nereikia pirkti, nes ateity dar labiau išsiklibins.
O pirkti klibantį ir tikėtis, kad ateity jis "atsiskleis" savo gerumu ir patogumu, mažų mažiausiai nelogiška. Aš savo vaiko jame nė už ką nevėžinčiau, ypač sportinuky.
Yra ir kitų vežimėlių, kurių lopšio/sportinės dalies/autokėdutės uždėjimas lygiai toks paprastas, tik dar tvirtesnis.
Aš tik noriu perspėti mamytes, kad neapžiūrėjusios gyvai jo nepirktų, nes gali nusivilti. Čia komentarų yra visokių, vienoms jis patinka, kitoms - ne. Tad geriausia jį gyvai pačiupinėti ir tada nuspręsti pačiai.
4u.gif
Atsakyti
Nu zinok,suprantu,kad visiems neitiksi,ir neraginu jusu pirkti sio veizmuko,tacau jis nera blogas,o db jus tik gadinat jo realu ivaizdi. Idomumo deliai,panarsiau nete,kur vienam forume mamos ismatavusios su cm vidinius lopsiu ismatavimus ir ka gi,sakiau,kad Zippy mazesnis. Coletto lopsios vidiniai ismatavimai: Ilgis - 77cm, plotis - 35cm,gylis - 25cm. Zippy lopsys: ilgis - 73cm, plotis - 35cm. Tik vizualiai jis tikrai atrodo mazas,as ir pati ilgai jieskojau info pirs [erkant,nes mano vyresnele lb auksta mergina,ir mazoji ne ka trumpesne. Gimusi mazoji yra sausio men,taigi i lopsi tilpom 6men,taciau naudojom 5men,nes mazoji nebenorejo guleti,tad kelemes i sportine. Antra,sportines dalies su pakojuku ilgis 91cm,be 70cm. Tik plocio nebepasakysiu,bet galiu paskayti,kad patesnis negu lopsys,jei atmintis neapgauna,kai matavau vienai pazistamai tai 38cm. Jo vaziuokles plotis 58cm,visur pravaziuoja,galiniai ratais - guoliniai,kad sutieikia tikrai neblogai amortizazija,tik va nedarykim klaidos,ir nelyginkim sios vaziuokles su klsikine,nes nei vienas 3in 1 vezimas ir netures tokios. Taip,uzdejus lopsi kazkiek asis ta judo,dl pacio principo,ad ji sukasi,bet nesuluzo naudojant virs 1m. Vezimas lb talpus,pravazus,be galo lengva buvo vairuoti net viena ranka,nes lb daznai tekdavo,nes turiu 2vaikus. Beto,lopsys susilansto,o tai irgi man nerealus dalykas buvo ir kelioneje automobiliu,ir veliau,kai jau jo nebenaudojom,taciau nuo to nenukente pacio lopsio kokybe. Taip stogiukas,sutinku,galetu buti su prailginimu,taciau tai kazkaip nelb trukde. F-cijos lb lengvai valdomos,viska ziauriai lengvai nusiiminejo,tik iprasti reikia,pirmus 2k,kol ivaldai,atrodo misija neimanoma,taciau veliau,nepalyginsi,su kitu vezimu. Galit imti ji ir su pripuciamais ratais,jei yra reikalas,tada amortizacija dar padideja,nors mes naudojom su guminiais (na nepripuciami). Mes ji nusipirkau,kai vyresnelei buvo beveik 3.5m,jos ugis 106cm,svoris 22kg,jis ne is kuduju,kuo puikiausiai tilpo sortineje dalyje. Nzn,kokioj cia pardej ziurejot,ir kelintu metu,bet jis tikrai nera toks blogas,man tikrai daug fainesnis negu zippy,nes jis gatvej tikrai sunkiau valdosi. Ir vietos uzima daugiau. Zodziu,kiekvienam savo,taciau tai,kad jus pamatet viena velnia zino koki,nereiskia,kad jis blogas,nes nemazai mamu naudojo,ir liku visiskai juom patenkintos,mano pazistamos su vaikais bendraamziais,pastubdziusios liko lb nustebintos,kad taip lengva valdyti ji.
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 06 21, 14:44)
Nu zinok,suprantu,kad visiems neitiksi,ir neraginu jusu pirkti sio veizmuko,tacau jis nera blogas,o db jus tik gadinat jo realu ivaizdi. Idomumo deliai,panarsiau nete,kur vienam forume mamos ismatavusios su cm vidinius lopsiu ismatavimus ir ka gi,sakiau,kad Zippy mazesnis. Coletto lopsios vidiniai ismatavimai: Ilgis - 77cm, plotis - 35cm,gylis - 25cm. Zippy lopsys: ilgis - 73cm, plotis - 35cm.

Siaip zippy ilgis yra jau 80 cm.
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2012 06 21, 13:36)
Siaip zippy ilgis yra jau 80 cm.

ZIurint kokio modelio. AS cia lyginau su tutis zippy,ne su tais pia,ar kaip jie ten,na maciau,kad yra naujesni. Lygiai ta pati galiu pasasakyti,kad pvz musiskis coletto buvo 2011m,o db jau yra 2012 su viengubais pripuciamais ratukais manevringais,ir jo lopsys irgi ilgesnis,ir dar yra naujas modelis 2012m,jo isvis lopsys skiriasi. Tai vel gi,koki jus ziurejot,nes 2010m skirais nuo 2011m kazkiek,o jau 2012 dar kitoks siek tiek. Vel gi,tas lopsys tikrai nera mazas,nera gal pats pats didziausias,taciau ir ne maziausias. 77cm yra tikrai gan normalus ilgis. Ir ilgi vaikai gan normaliai ten telpa.
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 06 21, 15:46)
ZIurint kokio modelio. AS cia lyginau su tutis zippy,ne su tais pia,ar kaip jie ten,na maciau,kad yra naujesni. Lygiai ta pati galiu pasasakyti,kad pvz musiskis coletto buvo 2011m,o db jau yra 2012 su viengubais pripuciamais ratukais manevringais,ir jo lopsys irgi ilgesnis,ir dar yra naujas modelis 2012m,jo isvis lopsys skiriasi. Tai vel gi,koki jus ziurejot,nes 2010m skirais nuo 2011m kazkiek,o jau 2012 dar kitoks siek tiek. Vel gi,tas lopsys tikrai nera mazas,nera gal pats pats didziausias,taciau ir ne maziausias. 77cm yra tikrai gan normalus ilgis. Ir ilgi vaikai gan normaliai ten telpa.

ziurinejau 2012 zippy natural bei zippy silver plius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 06 18, 07:47)
Iš kokio žmogaus pirkote, gal galite pasakyti? Mes irgi ketiname pirkti iš žmogaus, kuris yra Šiauliuose, tai bijau, kad nenusipirktume brokuoto.. Nors duos sąsk. faktūrą, atseit čia bus kaip garantinis. Ar taip gali būt?
Nors, kita vertus, patys gamintojai man jį nurodė kaip oficialų atstovą Lietuvoje.


Vardo tai tikrai nepasakysiu,nes nežinau. O vežimėlį mes pasiemėme iš Kauno. Kaip supratau tai tas žmogus Kauno bazėse prekiauja įvairiais vežimėliais, bet mes nebuvome apžiūrėti pas jį kitų vežimėlių, nes tiesiog internetu radome skelbimą, o tuo metu domėjomės būtent Coleto Mateo vežimuku, tai ir nusipirkome.
O šiaip gal dabar jau jie ir patobulinti kažkiek, na kiek mačiau,tai tiek,kad ratukai viengubi,tie,kurie sukiojasi. Bet daugiau NIEKADA nepirkčiau šio vežimo. Va kaimynė jau antrą vaikutį vėžina Aga Design Moving vežimu ir labai patenkinta Stumdžiau ir aš, patiko,bet negaliu nieko labai daug pasakyti,kad ne daug teko su juo "draugauti". Bet jeigu atitarnavo 2 vaikam ir dar puikiai funkcionuoja ir gerai atrodo-tai tikrai vertas dėmesio pirkinys.smile.gif
O dėl Coleto- už jį yra tikrai gražesnių,čia toms,kurioms labai svarbus vežimėlio įvaizdis, ir dėl patogumo,tvirtumo, funkcionavimo-taip pat šis ne pats geriausias. Išsakau savo nuomonę ir tikrai nesiruošiu ginti kokio kito vežimėlio ir piršti,kad pirktumėte tą ar aną, tiesiog mums nelabai pasisekė ir tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2012 06 20, 16:10)
Na beskaitydama neistveriau ir nuvaziavau ten kur pradavineja vezimukus gyvai paciupineti.. Na ir ispudis toks: ziurejau coleto mateo ir ziurejau tuti zippy. Priminsiu kad pati esu ne zemesne 176ugio, priejau prie coleto, paciupinejau paklibinau, pasukinejau, pavezinejau.. isvados tokios-vezimas skirtas lelei vezioti. pats zemas, lopsys, mazas ir siauras, plastamses gabaliukas, krepsys pirkinia  toks butaforinis.. kaip ir minejo kai kurios kad kazkikek kliba, tai taip jis istiesu kliba. manevringumas... na nepasakyciau kad jis nemanevringas, bet mano rankose jis neprilipo..
tutis- aukstas, didelis lopsys, stogelis nusileidzia laaaabai daug, vaikui jokie lietus nebaisus butu, manevringumas pasirode ispudingesnis uz coletto, tiesiog lipte prilipo. Svoriai abieju vezimu panasus, gal tutis kokiu puskilogramiu sunkesnis, bet tame bedos nematau. Toks geras vezimukas. Beto jam suteikiama 24 menesiu garantija, o coletui jokios garantijos nebuvo. Beto paprasiau kad galeciau pasodinti savo pirmagymi 1.1m, jis jau nuo 11 menesiu man 82cm ugio buvo, dabar jau tikriausiai 84-86, tai tucio sportine dalis manajam dzentelmenui visai patiko, ypac kapisonas:) pasijuto jis ten kaip palapinej smile.gif linksm ir smagu jam buvo. tad iki spalio pradzios galetume si vezimeli panaudoti ir jam, kol negims jaunelis.
pardavejai prasitare kad daugiau coletais neprekiaus, nes nepasiteisino, nekokybiski vezimukai..
Na kai pamaciau gyvai abu vezimukus, tai nusprendziau kad i colettu puse net neziuresiu, toks papigiai atrodantis pasirode..
Ponios mamytes ir paneles, beabejo cia tik mano asmenine nuomone, kaip matau vienos pasirenka coletto kitos-tuti, bet as irgi manau jau pasirinkau-tutis smile.gif blush2.gif  4u.gif

nera tas coletto lelems, o siaip istrigo, kad lyginot zippy ir coletto, nes as pati coletto turiu, o drauge zippy, tai ji sake, daugiau to zippy nepirktu, nes kol i masina ji igruda, tai keikiasi, lopsys pats sunkus, coletto daug lengvesnis, su kedutem irgi problema, kas del kapisono, tai cia jau kaip kam patinka, nes kai yra ta apsauga nuo lietaus, tai nereik to kapisono maukslint, o ir ne visiems vaikams patinka sedet kaip palapineje smile.gif vat kas dar nepatiko, tai pas drauge spalvos greit isbluko vezimo g.gif
patys naudojam coletto jau virs metu, mano pana lopsy miegojo iki 7men., dar butu tilpus, bet kad jau ji man stovet pradejo 6men., tai kazkaip baisu buvo, kad skaraidyt is jo nepradetu, sportiniam irgi vietos sociai, miega issizergus ir t.t.
gal ir tiesa, kad coletto matteo gal ir mazesnies vaikams, bet ta rankena tai man super, nereik kilnot lopsio ar visos sportines dalies, jei nori persukti i kita puse, spalvos musu vezimo tokios ir liko nenublukusios, i vyras dziaugias, kad i masina vezima idet jokiu bedu ratus sulankstei ir viskas, mazai vietos uzima, skalbimui gali visa vezimuka isrinkti, liuks thumbup.gif kas del klibejimo, tai gal parduotuveje nebuvo fiksatorius uzdetas, bet siaip, kai vaikas vezimuke niekas ten nekliba schmoll.gif vazinejom mes ir ziema, jokiu man bedu, ratukus uzfiksuoji ir pravaziuoji, i pusnis tai as nevaziuodavau, nes paciai per jas braidyt jokio malonumo biggrin.gif stengdavomes vaikstineti valytais keliukais tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Huba Buba @ 2012 06 21, 11:15)
Aš tik noriu perspėti mamytes, kad neapžiūrėjusios gyvai jo nepirktų, nes gali nusivilti. Čia komentarų yra visokių, vienoms jis patinka, kitoms - ne. Tad geriausia jį gyvai pačiupinėti ir tada nuspręsti pačiai.
4u.gif

as aplamai gyvai neapziurejus, nei vieno vezimo nepirkciau schmoll.gif

QUOTE(Nala24 @ 2012 06 21, 13:44)
...man tikrai daug fainesnis negu zippy,nes jis gatvej tikrai sunkiau valdosi. Ir vietos uzima daugiau. Zodziu,kiekvienam savo,taciau tai,kad jus pamatet viena velnia zino koki,nereiskia,kad jis blogas,nes nemazai mamu naudojo,ir liku visiskai juom patenkintos,mano pazistamos su vaikais bendraamziais,pastubdziusios liko lb nustebintos,kad taip lengva valdyti ji.

tas tiesa, kai pastumdem vezimus, coletto daug lengviau stumias, nei zippy, cia jau irgi ne vienos mano nuomone, net ir tos drauges kuri zippy stumdo smile.gif
cia kaip kam tie vezimai, patinka arba ne g.gif bet nereiskia, kad jie blogi ir taskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 06 21, 11:15)
O mes jo ir nedraskėm, nes jį tik išpakuotą mums parodė ir vos pradėjus stumt jį, jis į visus šonus klibėjo. O kai naujas taip kliba, tai, manau, užtenka proto susivokt, kad nereikia pirkti, nes ateity dar labiau išsiklibins.
O pirkti klibantį ir tikėtis, kad ateity jis "atsiskleis" savo gerumu ir patogumu, mažų mažiausiai nelogiška. Aš savo vaiko jame nė už ką nevėžinčiau, ypač sportinuky.
Yra ir kitų vežimėlių, kurių lopšio/sportinės dalies/autokėdutės uždėjimas lygiai toks paprastas, tik dar tvirtesnis.
Aš tik noriu perspėti mamytes, kad neapžiūrėjusios gyvai jo nepirktų, nes gali nusivilti. Čia komentarų yra visokių, vienoms jis patinka, kitoms - ne. Tad geriausia jį gyvai pačiupinėti ir tada nuspręsti pačiai.
4u.gif

na cia jau ir parasiai,tiesa sako kad visiems neitiksi,pati toki vezima turi ir tiesa pasakius ji nusipirkau po X-landerio kuris man buwo ziauriai sunkus ir sportinukas laaabai nepatogus o va apie coletto ishgirdau is Nala24 ir esu laaabai juo patenkinta Taip!Minusu jis turi bet man jo pliusai daug didesni.Trukumas mano coletto tai kad pirkiniu krepsys nelabai patogus ir labai zemas tai apacia nuo bardiuru apiplyso,antras trukumas kad tikrai jis toks atrodo Klibantis bet va vaikui 1.5metu ir visiskai neishklero iki galo o toks koks buwo klibantis toks ir liko ir nesuluzo,neishvirto tas mano vaikas ir siaip labai linksmai sedejo ir trecias trukumas sunkokai jungiasi kad rankena permest bet cia jegos truputi reikia o siaip visame kitame laaabai idealus.Ar vejas ar saule,zvyras,asfaltas ir siaip sniegas labai gerai vaziuoja.
Papildyta:
QUOTE(Tiūtė @ 2012 06 21, 17:09)

O dėl Coleto- už jį yra tikrai gražesnių,čia toms,kurioms labai svarbus vežimėlio įvaizdis, ir dėl patogumo,tvirtumo, funkcionavimo-taip pat šis ne pats geriausias. Išsakau savo nuomonę ir tikrai nesiruošiu ginti kokio kito vežimėlio ir piršti,kad pirktumėte tą ar aną, tiesiog mums nelabai pasisekė ir tiek. smile.gif

Va toki komentara as suprantu drinks_cheers.gif Man coletto pateisino lukescius kuriu norejau ko negaliu pasakyt apie x-landeri o apie kitus net ir shneket negaliu nes nebandziau bet va man svarbiausia buwo persimetanti rankena.
Atsakyti
įsigijom coletto aveo (planavom kt firmos, bet taip gavos, kad pirkom šitą blush2.gif ), atsiliepimų rast tik nelabai pavyksta apie šį vežimaitį, mes dar važiavom nedaug, tai patirties daug nėra - rieda lengvai, pakelti ant bordiūro sudėtinga nebuvo - tik po universalo per smarkiai pakeldavau lotuliukas.gif riedėjom klaipėdos senamiesčiu - vaikas nesikratė, riedėjo sakyčiau minkštai. amortizatorių nėra, bet čia sportinukas, tai to ir nereikėjo man. vyro pastebėti minusai - dideli sulankstyto vežimo gabaritai ir nenusiimantys ratukai (kad mažiau vietos užimtų, nuimt galima, bet atsuktuvų reikia blush2.gif ), tai pagal šį kriterijų mūsų senutis universalas užimtų mažiau vietos, nes labai lengvai ratai nusiima ax.gif tikiuos, sniegu riedės irgi neblogai smile.gif labai lengvai pasikelia-nusileidžia nugarėlė, susilanksto irgi gan nesudėtingai, tik sveria daugokai, nes vis tik važiuoklė nemaža ir ratai nemaži blush2.gif
Atsakyti