Man tai norisi apčiupinėti, kažkaip baisoka pirkti nemačius.
Nors mes vis tiek planuojam įsigyti nenaują, bet baisu- ieškosi ieškosi(nes kaip jau supratau, nėra taip paprasta jų rasti), rasi, nuvažiuosi pirkti ir nepatiks kas nors...
O paskui ir vėl suk galvą
Man tai norisi apčiupinėti, kažkaip baisoka pirkti nemačius.
Nors mes vis tiek planuojam įsigyti nenaują, bet baisu- ieškosi ieškosi(nes kaip jau supratau, nėra taip paprasta jų rasti), rasi, nuvažiuosi pirkti ir nepatiks kas nors...
O paskui ir vėl suk galvą
Keistai Vaikutis pažadus dalina. Man prieš pusantru metu sakė, kad jie jų nebeturi ir nebeveš, nes daug kas grąžina taisymui, bet jie turi analoga Giordani Ethos, tai ji ir pirkau. Bet po kelių mėnesių pamačiau, kad vėl priekiavo Coletto Matteo, tai nemanau, kad verta tikėt jais Gal tik šiuo momentu neturi
s galiu nuraminti del kokybes. Cia prekybines mulikinimas. Giordani ethos modelis yra brangesnis ant beveik 500lt,jie naudingiau ji pardavineti. Mes turim coletto,naudojam 1m kuo puikiausiai. Jokiu defektu ir pan. Parduodam ji idealios bukles. Giminaiciai nusipirko ethos,gyvena salia,tai teko nemazai matyti ir ciupinti ethos ir jau turi bedu,nors ju naudojimas tik 8men,taciau minusai pradejo listi anksciau ir neprakitskas vezimas. Siaip nera jie juo patenkint. Tad galiu psakyti,kad nors lenkiskas ir kopija,taciau tikrai jokiu bedu nera. Neapsigaukit.
Jei apie coleto mateo, tai ir galiu pritarti, kad geras. Taip pat 1,5 metu turim ir nesiskundziam. Greitu laiku teks parduot, nes mazoji nebesedi vezimelyje
Negali buti
Is smalsumo paziurejau - lenkiskas puslapis www.coletto.pl nurodo kad jie yra isimtiniai distributoriai, taciau nei zodzio apie tai kad jie gamintojai.
Negali buti
Is smalsumo paziurejau - lenkiskas puslapis www.coletto.pl nurodo kad jie yra isimtiniai distributoriai, taciau nei zodzio apie tai kad jie gamintojai.
Beje - ta info suzinojau is asvo koleges rumunes visai atsitiktinai Kazkaip buvo diskusija apie vezimelius darbe ir ji paminejo kad Coletto Matteo yra rumunu produktas ir beje labai kokybiskas Ten tie vezimeliai labai populiarus ir gerai vertinami.
Beje - ta info suzinojau is asvo koleges rumunes visai atsitiktinai Kazkaip buvo diskusija apie vezimelius darbe ir ji paminejo kad Coletto Matteo yra rumunu produktas ir beje labai kokybiskas Ten tie vezimeliai labai populiarus ir gerai vertinami.